تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 500 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من توی سایت اپل که رفتم از توی فروشگاه انلاینش مک بوک ایر 15 اینچ قیمت زده بود 1599...خب همین مدل توی ایران نیست جایی با همین قیمت؟ چه قدر اختلاف قیمت هست وقتی این لپ تاپ بیاد ایران؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب همینو اگه بخرم باید چیکار کنم.
    راستی آنتی ویروس رو سیستم های اپل چیه؟
    سیستم عاملش در مقایسه با ویندوز از نظر امنیت و پایداری بهتره یا بد تر؟
    .ممنون
    مک بوک ایر فقط 11 و 13 اینچ داره. تمام مدل های لپ تاپ اپل در بازار داخل و با گارانتی موجود هست.
    سیستم عامل مک نیازی به آنتی ویروس نداره. به خاطر هسته قدرتمند مک و اینکه تعداد بسیار کمی ویروس برای مک نوشته شده که اونها هم اصلا کار خاصی نمی کنن.
    یکی از دوستان بنده هر روز با لپ تاپش(مک بوک پرو 723) کار می کنه 14 ساعت در روز و حدود دو ماهه روشنه و تا حالا نه داغ کرده، نه هنگ کرده و نه ریست شده! (پایداری به این می گن)

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

سعيد جان خوبي داداش.
    آقا من يه دوستي دارم كه 15 سال هست تو كار كامپيوتر و لپ تاپ و شبكه هست و الان هم پروژه هاي مهم مترو و شبكه كردن و وايرلس اين چزا انجام ميده و تعميركار لپ تاپ هست و دوستش مدير بخش تعميرات لپ تاپ اپل هستش. به من گفت اپل خوب نيست بخري و دليل هاش رو هم گفت و اينكه خود كسي هم كه مدير بخش تعميرات اصلي اپل در ايارن هست گفت اينكه بخري ويندوز بريزي اصلا كار درستي نيستش و اگر براي مك هم بخواي بخري كه بستگي به خودت داره ولي مك هم سيستم عامل آنچناني نيست و اين همه پول دادن به اپل كار درستي نيستش . دوست خودم واردات لپ تاپ هم هست و الان هم بارش از گمرك ترخيص شده لپ تاپي كه تو بازار 1400 كمتر نيست رو من 900 ميخرم البته هر برندي هم داره و چون كارش تعميرات لپ تاپ هم هست گفت يه مدل hp هست كه خيلي عاليه براي خيلي ها هم خواستن داده راضي هستن و تو كامپيوتر و شبكه قبولش دارم حتي تو اداره هم همه هر چي ميخوان به اين ميگن. لپ تاپ خودش كه سري Z هست و رم 8 گيگ و همه چي فول هست 4 ميليون پولش هست ولي ميگه ميخواي در اون حد پول بدي سري S سوني خوبه و يه برند HP گفت كه به من 900 تا 930 ميده كلا بچه سالمي هست و سود كمي ميگيره. ديدم اينجوري باشه من يه لپ تاپ ميگيرم و كنارش يه گوشي يا تپلت هم ميتونم بگيرم
    آقا دلایلی که گفتن لپ تاپ اپل خوب نیست رو شما بگو که بقیه هم بتونن از نظر یک کارشناس استفاده کنن و تشریک مساعی بشه.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط ازش بپرس رو چه استدلالی می گه که اپل با ویندوز خوب نیست
    لپ تاپ 900 تومانی رو با اپل یکی می بینی؟
    مدل 723 بالا ترین کانفیگ وقتش رو داشت، پس جایی کم نمیاره. 8 گیگ رم هم مطلق پر نخواهد شد
    3 گیگ زم هم کافیه و 4 گیگ ایده آل
    کلا ایرانی فقط اون چیزی که خودش داره یا می فروشه یا تخصصش رو داره، تایید می کنه و بقیه رو کلا آشغال می بینه

3. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zandor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سعيد جان خوبي داداش.
    آقا من يه دوستي دارم كه 15 سال هست تو كار كامپيوتر و لپ تاپ و شبكه هست و الان هم پروژه هاي مهم مترو و شبكه كردن و وايرلس اين چزا انجام ميده و تعميركار لپ تاپ هست و دوستش مدير بخش تعميرات لپ تاپ اپل هستش. به من گفت اپل خوب نيست بخري و دليل هاش رو هم گفت و اينكه خود كسي هم كه مدير بخش تعميرات اصلي اپل در ايارن هست گفت اينكه بخري ويندوز بريزي اصلا كار درستي نيستش و اگر براي مك هم بخواي بخري كه بستگي به خودت داره ولي مك هم سيستم عامل آنچناني نيست و اين همه پول دادن به اپل كار درستي نيستش . دوست خودم واردات لپ تاپ هم هست و الان هم بارش از گمرك ترخيص شده لپ تاپي كه تو بازار 1400 كمتر نيست رو من 900 ميخرم البته هر برندي هم داره و چون كارش تعميرات لپ تاپ هم هست گفت يه مدل hp هست كه خيلي عاليه براي خيلي ها هم خواستن داده راضي هستن و تو كامپيوتر و شبكه قبولش دارم حتي تو اداره هم همه هر چي ميخوان به اين ميگن. لپ تاپ خودش كه سري Z هست و رم 8 گيگ و همه چي فول هست 4 ميليون پولش هست ولي ميگه ميخواي در اون حد پول بدي سري S سوني خوبه و يه برند HP گفت كه به من 900 تا 930 ميده كلا بچه سالمي هست و سود كمي ميگيره. ديدم اينجوري باشه من يه لپ تاپ ميگيرم و كنارش يه گوشي يا تپلت هم ميتونم بگيرم
    یک سوال داشتم دوسستتون خودش اپلم وارد میکنه ؟

5. این کاربر از zandor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فقط ازش بپرس رو چه استدلالی می گه که اپل با ویندوز خوب نیست
    لپ تاپ 900 تومانی رو با اپل یکی می بینی؟
    مدل 723 بالا ترین کانفیگ وقتش رو داشت، پس جایی کم نمیاره. 8 گیگ رم هم مطلق پر نخواهد شد
    3 گیگ زم هم کافیه و 4 گیگ ایده آل
    کلا ایرانی فقط اون چیزی که خودش داره یا می فروشه یا تخصصش رو داره، تایید می کنه و بقیه رو کلا آشغال می بینه
    سعید این شخصی که گفت خودش مدیر سخت افزار اپل هست اسم و فامیلش رو میپرسم بهت میگم. این میگه اگر بخوای مک استفاده کنی اپل میگیری جز ایکه مثلا یه show/hiddin کردن فایل رو میگفت کلی دردسر داره من که با مک کار نکردم نظر بدم. ولی دوست خودم نمیکه بیا از من چیزی بخر چون این چند سال همکار و دوست هستیم و نیازی به خرید من نداره. و در زمینه شبکه و کامپیوتر همه قبولش دارن. لپ تاپ دل و رودش میریزه بیرون نیم ساعته جمعش میکنه. بحث این نیست. از نظر اینکه من بخوام الان برای مدل 723 3 میلیون پول بدم ارزش نداره و با این میشه لپ تاپ خوبی خرید در کنارش 2 تا لپ تاپ خرید و غیره.
    حالا تو الان ویندوز نصب کردی مشکلی نداری؟؟؟؟ یعنی اصلا هیچ کندی و چیزی نیست. من قط گفته کسی که خودش سخت افزار اپل ایارن رو انجام میده گفتم چون اونکه از خداشه من اپل بخرم. میدونی مثل گوشی آیفون که کلی پولش هست اینجا فقط برای بازی یا پر دادن میخرن ولی همه میدونن هیچ کارایی در ایارن نداره و بارها در سایتهای خبری هم خوندم و کشوری غیر ایران شاید کلی هم کارایی داره. حالا نمیخوام یه چیزی بخرم کلی پول بدم و کاراییش با بقیه یکی باشه. وگرنه خود من به خاطر همون طراحی اپل و مارک اپل پشت لپ تاپ حال میکنم دوسش دارم .

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه ببین تو هر کامپیوتری چه پورتیبل چه دسکتاپ، 2تا قسمت مهم ترینه که سی پی یو و کارت گرافیکه که از نظر خرابی همشون ساخت یه جاست. حالا این وسط اپل به این معروف شده که بقیه ی قطعات رو خوب با هم می چینه که هم کارایی بالاتر بره هم خرابی به حد اقل برسه. تو یه تاپیکی که دیروز بسته شد بحثش بود که لپ تاپ دل خیلی خرابی داره ولی اپل واسه حفظ اعتبارش مجبوره جوری تولید کنه که کم ترین خرابی پیش بیاد. تازه اگه چیزی نبود که اپل الکی نمی شد اپل !
    2دسته فایل مخفی هست مثل ویندوز، یه دسته عادی یه دسته سیستمی. آن هاید کردن سیستمی معروف شده سخته که همش یه خط کد داره و کار 20 ثانیه هم نیست. تازه من که هنوز لزومی به آن هاید کردنش حس نکردم
    شما 200 دلار پول یونی بادی می دی، 200 دلار برند و 200 دلار پول سیستم عامل یک بار برای همیشه و از این به بعد سیستم عامل های بعدی رو با 25 دلار می خری ! حالا حساب کن ببین چقدر از بقیه بیشتر گرفته می شه؟
    کندی تو ویندوز؟ شوخی می کنی دیگه
    اتفاقا منم اولش نگران بودم نرم افزار یا اکسسوری هاش گیر نیاد اما الان می بینم همه چیش از نوع اصلی به وفور یافت می شه. کلی سایت فارسی خوب واسه راهنمایی، آموزش و دانلود تمام نرم افزارهای ساخته شده ی مک هست که بی هیچ چشم داشتی خدمت می کنن
    درسته می شه با هزینه ی کم تر کانفیگی تو این رده تهیه کرد، اما جدا از از دست دادن مک و دنیای منحصر به فردش، زیبایی ظاهری مک بوک و همچنین دوام و راحتی خیالش رو هم از دست می دی
    یعنی باید این جوری نگاه کنی که پول به عشقت دادی
    البته اگه از اول جای این همه دل دل کردن تا حالا خریده بودی الان با قاطعیت از انتخابت دفاع می کردی. یه سری به 20 تا 30 صفحه ی گذشته ی این تاپیک بزنی می بینی همه بعد از خرید اومدن اینجا و اظهار رضایت کامل کردن و هنوز حتی یک نفر رو ندیدم بیاد بگه کاش نمی خرید و پشیمون شده

8. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخه ببین تو هر کامپیوتری چه پورتیبل چه دسکتاپ، 2تا قسمت مهم ترینه که سی پی یو و کارت گرافیکه که از نظر خرابی همشون ساخت یه جاست. حالا این وسط اپل به این معروف شده که بقیه ی قطعات رو خوب با هم می چینه که هم کارایی بالاتر بره هم خرابی به حد اقل برسه. تو یه تاپیکی که دیروز بسته شد بحثش بود که لپ تاپ دل خیلی خرابی داره ولی اپل واسه حفظ اعتبارش مجبوره جوری تولید کنه که کم ترین خرابی پیش بیاد. تازه اگه چیزی نبود که اپل الکی نمی شد اپل !
    2دسته فایل مخفی هست مثل ویندوز، یه دسته عادی یه دسته سیستمی. آن هاید کردن سیستمی معروف شده سخته که همش یه خط کد داره و کار 20 ثانیه هم نیست. تازه من که هنوز لزومی به آن هاید کردنش حس نکردم
    شما 200 دلار پول یونی بادی می دی، 200 دلار برند و 200 دلار پول سیستم عامل یک بار برای همیشه و از این به بعد سیستم عامل های بعدی رو با 25 دلار می خری ! حالا حساب کن ببین چقدر از بقیه بیشتر گرفته می شه؟
    کندی تو ویندوز؟ شوخی می کنی دیگه
    اتفاقا منم اولش نگران بودم نرم افزار یا اکسسوری هاش گیر نیاد اما الان می بینم همه چیش از نوع اصلی به وفور یافت می شه. کلی سایت فارسی خوب واسه راهنمایی، آموزش و دانلود تمام نرم افزارهای ساخته شده ی مک هست که بی هیچ چشم داشتی خدمت می کنن
    درسته می شه با هزینه ی کم تر کانفیگی تو این رده تهیه کرد، اما جدا از از دست دادن مک و دنیای منحصر به فردش، زیبایی ظاهری مک بوک و همچنین دوام و راحتی خیالش رو هم از دست می دی
    یعنی باید این جوری نگاه کنی که پول به عشقت دادی
    البته اگه از اول جای این همه دل دل کردن تا حالا خریده بودی الان با قاطعیت از انتخابت دفاع می کردی. یه سری به 20 تا 30 صفحه ی گذشته ی این تاپیک بزنی می بینی همه بعد از خرید اومدن اینجا و اظهار رضایت کامل کردن و هنوز حتی یک نفر رو ندیدم بیاد بگه کاش نمی خرید و پشیمون شده
    سعید جان میدونم چی میگی. راستش من چون به مشکل مالی برخورد کردم نتونستم بخرم اگر پول داشته باشی که بخری مهم نیست الان بیشتر بحث پولم هست که شما 3 میلیون میدی به لپ تاپ با این وضع دلار همون مشخصات رو میتونی با 1 میلیون 700 بخری برند معتبر و خوب همون کارایی و خرکاری رو داره ولی خوب اپل اپله. ولی لپ تاپ های زیادی هستن که سالیان سال کار میکنن و آخ نمیگن از 800 هزار تومانی گرفته تا بالا بستگی به نیاز طرف هم داره. من خودم عاشق جنس خوب هستم اپل رو دوست دارم بیشتر به خاطر طراحی زیباش که منحصر به فرد هستش. من که اینجا از خودت راهنمایی گرفتم ولی حرف کسی هم که تو کار اپل هست نماینده رسمی هست رو بازگو کردم. الان سونی سری Z لپ تاپ داره 4 میلیون پولشه ولی خوب ارزش نداره برای من چون هم کوچیک هستش هم جا کم میگیره برای همین سیستم ظعیف تر هستش همون مشخصات 15 اینچ به بالاش کارائی و قدرتش بیشتره. یا سری S که 2 میلیون پولشه که وقتی کابل برق میزنی نیازی به درآوردن باطری نیست خودش قطع میکنه و هارد ssd و غیره. در کل همش بستگی به نیاز و استفاده داره. راستی اپل که داری هر 6 ماه سرویسش میکنی؟؟؟ چون لپ تاپ ها رو هر 6 ماه باید فن و نمیدونم چیشون رو سرویس کرد که هم عمرش بالاتر میره هم کارائیش بهتر.
    سعید من الان همکارم 1سال رفته چین و شرکت تجاری هست گفت هر چی میخوای بگو از اینجا بدم بچه ها بیارن برات. تپلت آیپاد رو گفت 600 هزار تومان. حالا میخوام مک پرو 723 رو بدم قیمت کنه ببینم چنده اگه خوب باشه از همونجا بگیرم خوبه؟؟؟
    Last edited by mrmostafa; 09-12-2011 at 15:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها یه سواله مهم!
    امروز پایتخت بودم میگفتن دیگه MC700 , 724 نیست و تولید نمیشه و اینا! بجاش 313 اومده بوذ و 314!
    یکی میگفت سفارش مکزیک و آفریقای جنوبی رو بهت 313 رو 1850 میدم ولی سفارش آمریکا که با LA و کانادا که با CA مشخص شده زیره جعبه بهت 1950 میدم. (یادم نیست گفت مکزیک و آفریقا با چی مشخص میشن)
    خیلی گیچ شدم!
    داستان چیه؟ همچین چیزی هست؟ فرقی دارن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خب با اون قیمت که معلومه که نیست اختلافشم ببین mc723 رو تو سایت چند زده بعد تو بازار قیمتشو بپرس حدودا اختلاف قیمت مدل خودتم در میاد درکل فکر کنم بالای 300 -400 تومن اختلاف داشته باشه انتی ویروس هم معمولا همون شرکت های معروف نسخه مک هم دارن سیستم عاملش بین علما اختلافه ولی یه چیزی که مشخصه اینه که چون مک نسبت به ویندوز خیلی کمتر استفاده میشه برای همین ویروس کمتری برای مک وجود داره ودرنتیجه امنیت بالاتری رو داره
    مک بوک ایر فقط 11 و 13 اینچ داره. تمام مدل های لپ تاپ اپل در بازار داخل و با گارانتی موجود هست.
    سیستم عامل مک نیازی به آنتی ویروس نداره. به خاطر هسته قدرتمند مک و اینکه تعداد بسیار کمی ویروس برای مک نوشته شده که اونها هم اصلا کار خاصی نمی کنن.
    یکی از دوستان بنده هر روز با لپ تاپش(مک بوک پرو 723) کار می کنه 14 ساعت در روز و حدود دو ماهه روشنه و تا حالا نه داغ کرده، نه هنگ کرده و نه ریست شده! (پایداری به این می گن)

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

آقا دلایلی که گفتن لپ تاپ اپل خوب نیست رو شما بگو که بقیه هم بتونن از نظر یک کارشناس استفاده کنن و تشریک مساعی بشه.
    MC723 که از این مک بوک پرو هاست..من مک بوک ایر میخوام از این هایی که نازکه.!!!
    بعد الان دقیقا همین مدلی که لینکشو گذاشتم توی بازار با چه مدلی ارایه میشه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این 13 اینچ 130 تومنه؟!! تو بازار ایران با چه مدلی دنبالش بگردم؟
    بعد خوبه این مدل یعنی نیازهای معمولی رو بر آورده میکنه..نیاز هام در حد کار کردن با اتو کد و دیدن فیلم و تلویزیون با کارت ها تی وی و ....خیلی حرفه ای حرفه ای نیست..ولی میخوام بدونم تو برنامه های سنگین چطوریه؟
    بعد میشه از طریق سایتش جوری سیتم رو بست که بگی مثلا کارت تی وی داشته باشه یا نداشته باشه..یا رمش اینقدر باشه و ...؟
    توی سایت Strong که نوشته 128 یا 256 چی هست؟ یعنی چه قدر تاثیر داره تو سرعت و کیفیت و اینها..
    بعد سی پی یو 1.7 کمه نسبتا برای کاراهای نسبتا سنگین یا خوبه؟
    Last edited by ila; 09-12-2011 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها یه سواله مهم!
    امروز پایتخت بودم میگفتن دیگه MC700 , 724 نیست و تولید نمیشه و اینا! بجاش 313 اومده بوذ و 314!
    یکی میگفت سفارش مکزیک و آفریقای جنوبی رو بهت 313 رو 1850 میدم ولی سفارش آمریکا که با LA و کانادا که با CA مشخص شده زیره جعبه بهت 1950 میدم. (یادم نیست گفت مکزیک و آفریقا با چی مشخص میشن)
    خیلی گیچ شدم!
    داستان چیه؟ همچین چیزی هست؟ فرقی دارن؟
    دوست عزیز تا اونجا که من اطلاعات دارم و تو بازار دزد ایران زیاد دیدم به راحتی دستکاری میکنن میگن برای فلان جا. سر گوشی هم از این کارا زیاد میکنن با قیمت های مختلف میفروشن.
    اپل در چین اسمبل میشه به سفارش خود امریکا و انحصاری هستش البته من خوندم ه اپل از چین رفته به برزیل اونجا تولید میکنه در مورد گوشی های آیفون بود نمیدونم حالا لپ تاپ هاش هنوز چین هست یا خیر. ولی بازار ایران از سادگی مردم خوب استفاده می برند. همه لپ تاپ های اپل خورده maid in chaina

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان،من به شدت به محصولات اپل علاقه دارم و همچنین لپ تاپو واسه بازی و همینطور کارای روزانه میخوام،تصمیم به خرید 721 یا در صورت برطرف شدن مشکل مالی 723 رو داشتم،ولی با دیدن msi gx780 تو شک افتادم،شما نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •