تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 1291 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1-بعد از ثبت نام معمولا به شماره ی همراه زنگ می زنن یا شماره ی ثابت؟
    2-معمولا بعد از چند ساعت زنتگ می زنن؟

سلام دوست عزیز عیدت مبارک راستش بعد از ثبت نام به شماره گوشیت زنگ میزنن
    2- معمولا 2 روز تا 1 هفته زنگ میزنن واسه من 2 روزه زنگ زدن و گفتن خونه باشین مودم رو امروز میاریم ، سوال دیگه ای داشتی در خدمتت هستم راستی یادت باشه حتما یه قبض تلفن یا قبض که کد پستی رو داشته باشه داشته باش چون کارشناسشون بیاد ازت یه قبض تلفن یا برق که کد پستی داشته باشه ازت میگیره و میبره راستی چه مودمیی رو انتخاب کردی ؟
    Last edited by milad.vista; 01-09-2011 at 15:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 2 تا سوال دارم يكي اينكه چطور مي تونم روي وايمكس پسورد بذارم طوري كه هر كسي با وايفاي گوشيش نتونه از اينترنت استفاده كنه( pre shared key) ؟؟؟
    و يكي هم اينكه من برنامه تنظيمات مودمو دانلود كردم و مراحلي كه براي استفاده از اينترنت بدون وارد كردن يوزر و پسورد هست رو چند طي كردم اما تاثيري نداشته و همچنان يوزر و ژسورد وارد مي كنم. علتش چيه بايد چيكار كنم؟

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من 2 تا سوال دارم يكي اينكه چطور مي تونم روي وايمكس پسورد بذارم طوري كه هر كسي با وايفاي گوشيش نتونه از اينترنت استفاده كنه( pre shared key) ؟؟؟
    و يكي هم اينكه من برنامه تنظيمات مودمو دانلود كردم و مراحلي كه براي استفاده از اينترنت بدون وارد كردن يوزر و پسورد هست رو چند طي كردم اما تاثيري نداشته و همچنان يوزر و ژسورد وارد مي كنم. علتش چيه بايد چيكار كنم؟

سلام دوست عزیز لطفا مدل مودم وایمکس خودتون رو بگین تا راهنماییتون کنم هر سوال دیگه ای هم داشتین بپرسین در خدمتتون هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز عیدت مبارک راستش بعد از ثبت نام به شماره گوشیت زنگ میزنن
    2- معمولا 2 روز تا 1 هفته زنگ میزنن واسه من 2 روزه زنگ زدن و گفتن خونه باشین مودم رو امروز میاریم ، سوال دیگه ای داشتی در خدمتت هستم راستی یادت باشه حتما یه قبض تلفن یا قبض که کد پستی رو داشته باشه داشته باش چون کارشناسشون بیاد ازت یه قبض تلفن یا برق که کد پستی داشته باشه ازت میگیره و میبره راستی چه مودمیی رو انتخاب کردی ؟
    خیلی ممنون .مودم USB با تقویت کننده رو انتخاب کردم!

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون .مودم USB با تقویت کننده رو انتخاب کردم!
    اگر مودم دیگه ای انتخاب میکردید بهتر بود .. البته نظر من هستش .
    در مورد تنظیمات ... شما باید در قسمت setup مودم . قسمت Operation Mode گزینه رو روی Router قرار بدید. کانکشن هم DHCP .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز لطفا مدل مودم وایمکس خودتون رو بگین تا راهنماییتون کنم هر سوال دیگه ای هم داشتین بپرسین در خدمتتون هستم
    مودم داخلي wi fi BM632W
    Last edited by silviyna; 01-09-2011 at 17:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مودم دیگه ای انتخاب میکردید بهتر بود .. البته نظر من هستش .
    در مورد تنظیمات ... شما باید در قسمت setup مودم . قسمت Operation Mode گزینه رو روی Router قرار بدید. کانکشن هم DHCP .
    اخه کامپیوتر من پورت لن نداره! حالا مگه این چشه؟
    Last edited by Ebhaam; 01-09-2011 at 17:38.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای این که همزمان استفاده کنن باید وای فای باشه
    فضای باز هم برای جاهایی که سیگنال ضعیفه
    ایرانسل شبانه نداره ولی مبین نت شبانه داره
    جی پی آر اس هیچ ربطی به وایمکس نداره و وایمکس کیفیتش بسیار بالاتر از اون هست
    سر هر ماه هر سرویسی رو که دلتون بخواد میتونید بگیرید مثلا الان 2 مگ دارید ماه دیگه 1 مگ دوباره ماه بعد 2 مگ و هر جور که دلتون بخواد هر گیگ اضافی تا جایی که من میدونم 10 تومن هست شایدم 5 تومن اینو باید دوستان بگن
    قیمت ها هم تو سایت ایرانسل هست
    3 ماهه محدود نداره و فقط نامحدود و مودم مجانی در ضمن اگر 3 ماهه بگیرین ماه 4 هم باید یک ماه همون سرعت رو بگیرین و از ماه بعد هر سرعتی که بخواین
    ممنونم از راهنماییت. البته مبین خوبی که داره 1 ساله سرویس 512 رو داره میده 200 هزار ولی ایارنسل 3 ماهه اونم 128 نامحدود رو داره میده 200 هزار تازه شبانه هم نداره ولی مبین نت داره. الان همسایه پایینی ما ایرانسل گرفته باید سرعتش رو بپرسم. ولی من دیگه نامحدود نمیخوام چون کیفیتش بدتر هست و سرویس های محدود سرعت بیشتره و کیفیتش بهتره. بین مبین نت و ایرانسل بدجوری گیر کردم چون دیگه راه بازگشت ندارم نمیخوام اشتباه کنم.

در آغاز فعالیت vymoney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای سایتم نیاز به این دارم که بتونم ماهی 100 تا 150 گیگابایت دانلود داشته باشم ... مبین نت که بخاطر محدود بودنش بکارم نمیاد
    توی نقشه کیفیت پوشش دهی ایرانسل هم توی منطقه با کیفیت هستم ... میخواستم بصورت کلی بدونم:
    1- کسی هست که با 512 ایرانسل این مقدار رو در ماه دانلود کرده باشه؟
    2- از سرعت دانلود سرویستون راضی هستید؟
    3- چیز پی ان روی ایرانسل مشکلی نداره؟

4- از نمایندگی پرسیدم گفت اگه هزینه اشتراک سه ماه رو بدی مودم رایگانه ... آیا کسی از این طرح استفاده کرده؟ بعدا به بهونه های دیگه پولی نگرفتن؟

با سپاس فراوان

در آغاز فعالیت vymoney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من به دلایلی نیاز دارم که ماهیانه 100 تا 150 گیگابایت دانلود داشته باشم ... توی نقشه پوشش دهی ایرانسل توی بخش کیفیت خوب هستم و میتونم از مودم داخلی استفاده کنم ... خواستم ببینم
    1- کسی هست که این مقدار ماهانه دانلود از ایرانسل داشته باشه؟
    2- کلا از سرعت دانلودتون راضی هستین؟
    3- وی پی چیز روی ایرانسل جواب میده؟
    4- نماینده اش میگفت که اگه پول سه ماه اشتراک رو بدم مودم رایگان میشه .. خواستم ببینم کسی از این طرح استفاده کرده؟ هزینه دیگه ای با بهونه های دیگه نگرفتن؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •