تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 481 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برو تو ادرس بالا دستورالعمل رو گفته انجام بده خیلی راحته مثل روش قبل نیست
    عین لواشک گوشی رو هـک میکنه

2. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان آخرین فریمور ساتیو اسمش چیه و چه جوری باید آپدیت شه؟؟ واینکه آیا میشه فریمور کوک شده روش ریخت مثلا سیمبیان آنا یا بل نداره پورت شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض کمک (ویواز)

سلام .داشتم بانرم افزارHX-Patcher 4.01 (نرم افزار اورکلاک)کارمیکردم .وقتی تنظیمات قسمتUIرو دستکاری میکردم اشتباهی قسمت Dimmed display روonکردم که یکدفعه نور ال سی دی گوشی پرید وصفحه سیاه شد.بعد گوشی رو خاموش کردم و وقتی که خواستم دوباره روشنش کنم دیدم که فقط لوگوی اول سونی اریکسون میاد وباز هم صفحه نمایشش خاموشه .چند بارم روشن خاموشش کردم اما بازم گوشی بالا نمیاد وصفحه نمایشش خاموشه.نمی دونم چیکارکنم تورو خدا هر کی میدونه کمک کنه دارم سکته میکنم.(گوشی ویواز u5).
    از چند نفر پرسیدم گ.گفتن باید فلش کنی .آیا مجبورم این کارو بکنم یا راه دیگه ای هم هست .
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام .داشتم بانرم افزارHX-Patcher 4.01 (نرم افزار اورکلاک)کارمیکردم .وقتی تنظیمات قسمتUIرو دستکاری میکردم اشتباهی قسمت Dimmed display روonکردم که یکدفعه نور ال سی دی گوشی پرید وصفحه سیاه شد.بعد گوشی رو خاموش کردم و وقتی که خواستم دوباره روشنش کنم دیدم که فقط لوگوی اول سونی اریکسون میاد وباز هم صفحه نمایشش خاموشه .چند بارم روشن خاموشش کردم اما بازم گوشی بالا نمیاد وصفحه نمایشش خاموشه.نمی دونم چیکارکنم تورو خدا هر کی میدونه کمک کنه دارم سکته میکنم.(گوشی ویواز u5).
    از چند نفر پرسیدم گ.گفتن باید فلش کنی .آیا مجبورم این کارو بکنم یا راه دیگه ای هم هست .
    ممنون
    برای منم یکبار این بلا سر اومدولی چون گوشیم ویواز پرو بود و کیبرد داشت به کمک دکمه های بالا و پایین درست کردمش شما میتونی اپدیت کنی ش راحترین راه هست برای شما

کد قرمز سبز قرمز قرمز سبز قرمز سبز رو اگه بزنی یه منو باز میشه که اخرین گزینش مستر ریست هست اون بزنی گوشی به حالت اویه بر میگرده اگه بتونی اون منو رو ببینی

گوشی رو خاموش کن و دوباره روشن کن به محض اینکه نوشته سونی اریکسون رو دید اون کد رو بزن پشت سر هم تکرار کن (چون نمیدونم کجا این کد رو قبول میکنه) اگه یه منو جدید دیدی گزینه اخر رو بزن و فون لوک کوشی رو وارد کن اگه فون لوک رو عوض نکردی 00000 یا 12345 رو بزن

اگه به نتیجه نرسیدی اپدیت کن راحته برو کافی نت اگه adsl نداری

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

آقا بل اخره فروختم ش .... راحت شدم از شر سیمبین خلاص شدم چی بود بابا ادم اندروید رو بیخیال شه بره سمت S60v5 !!!!!

اینم دو تا شات از اخرین لحضاتی که تو دستم بود خدایی ش SPB Shell ش خیلی باحال بود سرعت کار بالا گوشی رو میبرد بالا حرفه ای میکرد کار با گوشی رو و هرکسی هم از گوشی سردر نمیو ورد

Last edited by vahidsport; 01-02-2012 at 20:30.

7. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

آقا بل اخره فروختم ش .... راحت شدم از شر سیمبین خلاص شدم چی بود بابا ادم اندروید رو بیخیال شه بره سمت S60v5 !!!!!

اینم دو تا شات از اخرین لحضاتی که تو دستم بود خدایی ش SPB Shell ش خیلی باحال بود سرعت کار بالا گوشی رو میبرد بالا حرفه ای میکرد کار با گوشی رو و هرکسی هم از گوشی سردر نمیو ورد

مباركه
    چند فروختي ؟
    چي بجاش خريدي حتما خبرش رو بده و يه چيز ديگه اين اس پي بي شل كدوم تم هاشه؟؟ خفن كرده گوشي رو!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

مباركه
    چند فروختي ؟
    چي بجاش خريدي حتما خبرش رو بده و يه چيز ديگه اين اس پي بي شل كدوم تم هاشه؟؟ خفن كرده گوشي رو!

والا گوشی رو 230 با رم 16 فروختم ، بد تو سر خور شده

هنوز گوشی نخریدم قیمتها بالاست والی 100% اندروید میگیرم

فوادر SPBShell رو تو E:\Other یا C:\data\Other کپی کن تو سی بریزی بهتره سرعت برنامه بالا میره این فقط ایکون هست بقیش والپیپر هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

با سلام
    از دوستاني كه ويواز رو هكش كردن ميتونن توضيح بدن چه پچ هايي روش جواب ميده.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

از دوستاني كه ويواز رو هكش كردن ميتونن توضيح بدن چه پچ هايي روش جواب ميده.
    تا اونجایی که من میدونم پچی مخصوص ویواز نیومده ولی من از پچ های 5800 استفاده میکردم (پچ های گوشی های دیگه رو هم تست میکردم) که بعضی هاش اجرا میشد و بعضی هاش نه براتون اپ کردم
    تعداد شون زیاد بعضی هاشون هم نمیدونم کاربش چیه بعضی هاشون هم از رو اسم میشه فهمید و بعضی هاشون هم از رو info یه توضیح کوچیک داره
    این پچ ها 90 درصد شون برای 5800 هست ، درهمه

13. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

آقا اینم یه برنامه خوب برای خوند فایل های PDF من تو 5800 دیدم سرعت ش حرف نداره خیلی شبیه به اندروید هست سرعتش احتمال زیاد تو ویواز بهتر از 5800 باشه

خدا میدونه موقعی که ویواز پرو داشتم چقدر دنباله یه همچین برنامه می گشتم ، هر چیکه برای خوندن PDF لازم داشتم رو این داره

اگه لینک بالا رجیستر نشده بود این و تست کنید برای سایت ir-tci هست و گفته که رجیستر شده هست نتونستم تست کنم و بگم

Last edited by vahidsport; 07-02-2012 at 11:26.

15. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •