واقعا که خیلی حال میده .
ما یک هته دیگه داریم مستر لیگ بازی میکنیم.
واقعا که خیلی حال میده .
من که تا پچهای درست شدن لباس ها و اسم ها نیاد نه مسترلیگ بازی میکنم ونه bal .میشینم با کاپ و ادیت و ترانینگ ور میرم تا پچهاش بیاد بعد بازی کنم.واقعا که خیلی حال میده .
ويكي پديا رو رفتم ديدم
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
تو ویکیپدیای انگلیسی که آلمان به عنوان تیم لایسنس شده وجود داره!ويكي پديا رو رفتم ديدم
امارش اشتباهه و بروز نشده
شما مطمئن باش كه آلمان هم هست اين بار
آقا من میخوام اینو با جی جی اس ایمپورت کنم بعضی فایل های بین رو میگه حجمش زیاده
چیکار کنم ؟
منم به همین مشکل برخوردم نمیدونم باید چیکار کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک
واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
اون که بدیهی هست....پس فکر می کنید برای چی دغدغه ی اصلی من و خیلی از هواداران دیگه حضور بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در Pes2010 هست؟ برای چی با هزار بدبختی در pes2009 با هزار تا پچ و ترفند دیگه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان رو درست کردیم....برا همینه دیگه....
بیش از 14 سال هست که فوتبال بازی می کنم و تا به حال نشده به جز تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ با یک تیم دیگه حتی 1 مسابقه رو هم بازی کنم(البته 2-3 بار هم ایران رو برداشتم)...حتی تو اون فوتبال 2 بعدی سگا(فکر کنم فیفا 95 بود یا 96) که فقط 3 چهار تا تیم ملی داشت و بس من همیشه آلمان بودم....یادش بخیر که با ماتئوس چه ها نمی کردم....![]()
دقيقا همين مشكل رو من هم دارم لطفا دوستان يه اموزش خوب و جامع راجبه وارد كردن اين اسكوبرد ها بذارن چون بعضي فايل ها رو ميگه بزرگه و اگه اونا نباشن فايل ها اعمال نميشن درست و حسابي الان من چند تا فايل ديگه هم دارم كه همينمشكل رو با هاشون دارم ممنون ميشم كمككنيد و راهنمايي كنيد
من موندم شما چه جوری بازی می کنید! برای من که خیلی سخته تو top player حتی مساوی بگیرم. خیلی دوست دارم بدونم شما دقیقا از چه ترفندها و ابزارها و روش هایی برای انجام بهتر این بازی استفاده می کنید.واقعا برام ثابت شد که توی PES خیلی مهم هست که با تیم محبوبت بازی کنی من آلمان و فرانسه رو برداشتم واقعا نمیشه بازی کرد . در حالیکه بازی اخیرم Spain Vs France بود که موفق شدم 6 بر صفر فرانسه رو توی زمان 20 دقیقه شکست بدم (Top Player)
به هر حال توصیه می کنم برای اینکه لذت بیشتری ببرید با تیم هایی بازی کنید که دوسش ندارید و طرفدارش نیستید می بینید که سخت می تونید بازی کنید.
دیگران هم نظر بدند، ممنون می شم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)