man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
دوستان من درایور کارت گرافیک رو دانلود کردم
از 4 هسته ی CPU م قبلا یک هستش کاملا پر بود اما الان شده 4% !!!
شدیدا پیشنهاد میشه نصب درایور.
آقا من ویندوز رو از MRT نصب کردم.دفعه قبل که آپدیتشو بستم،سریع سیستم ویروسی شد و روز به روز کند تر.الانم که آپدیت کردم،پیغام میده که genuine نیستی و ... راه حلی هست؟
یعنی در حالت عادی احتیاج به نصب درایور نیست....
سیستم خودش درایور ویندوز 7 را نصب میکنه...؟
دمای سی پی یو تونو از ستاپ چک کنید
مطمئن باشد که سیستم ویروسی نیست مثلا با کسپرسکای 2010 آپدیت شده اسکن کن
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
فایل زیرو دانلود کن و بعد از اجرا یه عدد بین 1 تا 10000 بهش بده و اینترو بزن
خودش همه چیزو درست میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز دلم... به تالار گفتگوی پی30ورلد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو ببینم
درضمن؛ پلیز رایت اند اسپیک پرژن ( پرشن )!
درباره همخوانی برنامه هایی که نام بردی اطلاعی ندارم پس نظری نمی دم. البته بد نیست بدونی در ویندوز 7 ویژگی ای به نام Compability Mode هست که اگه برنامه ای با 7 سازگار نباشه می تونی با نگارش های پیشین ویندوز تطابقش بدی. البته این ویژگی روی همه برنامه ها پاسخگو نیست.
درباره پرسش دومت هم بایستی بگم که بیشتر لپ تاپ های رده بالا دارای این سیستم عامل هستن و بخوای نخوای سر جهازی لپ تاپن!
جان... تو فقط حرف بزن... آدم لذت می بره!
نوع درایور و گرافیکت به همراه ورژن رو می گی؟
دستتون رو می بوسم
شاد باشین![]()
تایید میشه بد فرم
من بتلفیلد بد کمپانی 2 رو رو low با افت فریم بازی میکردم ولی الان رو high بدون افت فریم و روون بازی میکنم
این partition magic مطمئن جواب میده دیگه؟من یه درایو بیشتر نداشتم،بعدش با این partition magic درایو بندی کردم .حالا میخوام ویندوز بزنم؛هارد فرمت نشه؟بیچاره میشما!
در ویندوز 7 بیشتر از 4 پارتیشن خطر نابودی کل پارتیشن هاست! حداکثر 4 تا پارتیشن بساز
دستتون رو می بوسم
شاد باشین![]()
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)