تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 503 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این ها رو جای خاصی گفتن ؟!!
    نه بابا گفتم اگه اونجوری بشه خوبه ! که دیگه این +60 نیان سراغ ما ... قضیه شتر و پنبه دانه و اینا بود ...
    حالا اگه pvp 70 بیاد درنتیجه 60 دیگه اهمیتی نداره چون مثل لول 30 یه لول میانی هست نه آخرین لول . مثلا بیان بگن dd1 و dd2 یه پی وی پی برای 48-60 و جداش بکنن . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد دقیقا مثل 20-30 .
    نقشه کلی رو ببینید یه جایی هست که نمی تونه pvp مپ باشه . موس رو بردم روش اسمش هم هست طرف شما حتما یکی باید باشه که فعال نیست ولی اسم مشخص داره

و یه قسمت دیگه که مشخصه pvp مپ هست چون توی خط پی وی پی مپ هاست .

راستی عرفان کلی بهت گفتم من کاظم هستم چرا در می رفتی همش؟ lol
    شرمنده ندیدم امروز فقط یه سری اومدم جنگل که کمپ بود از وسطشون فرار کردم . فکر نکردم شما باشی چون داشت بهم دمیج می زد

در ضمن من دیگه به تو اعتماد ندارم یه بار پشت همه ی لایت ها بودم امکان نداشت کسی هوس کنه بیاد منو بکشه . یهو دیدم داری با سرعت میای طرف منم دیگه نرفتم عقب گفتم می خای چیزی بگی که زدی کشتی .

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

امروز نه.من اصلا امروز آن نشدم واسه PVP
    دیروز که با مجتبی دنبالت کردیم.آخه اسمم رو عوض کردم.هی گفتم واستا هی فرار کردی رفتی تو آب.

در مورد کشتن هم شرمندتم حاجی.تو بد گیلدی هستی.من زیاد اسم نگاه نمی کنم.
    چند بار دیدمت نکشتمت دیگه.تو crocs یادت نمیاد؟ کاری نداشتم که.

دیروز با Blade حرف میزدم نقشه کشیده اساسی Invictus و Legion رو بزنه زمین.جوری که دیگه بلند نشن.
    تو بازی سیاست خوبی داره.ازش خوشم میاد.هر کی دیگه بود با این همه drama و مشکلاتی که با
    لایت ها و خود دارک ها از جمله Legion و Invictus داشتیم گیلد تا حالا چند باره به فنا رفته بود ولی
    Blade تا حالا حفظش کرده.جدا هنر کرده.

بچه های ما نقشه کشیدن خرکی لول کنن وقتی EP5 بیاد.Bosco می گفت من کمتر از 2 هفته 70 می کنم.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز نه.من اصلا امروز آن نشدم واسه PVP
    دیروز که با مجتبی دنبالت کردیم.آخه اسمم رو عوض کردم.هی گفتم واستا هی فرار کردی رفتی تو آب.

در مورد کشتن هم شرمندتم حاجی.تو بد گیلدی هستی.من زیاد اسم نگاه نمی کنم.
    چند بار دیدمت نکشتمت دیگه.تو crocs یادت نمیاد؟ کاری نداشتم که.

دیروز با Blade حرف میزدم نقشه کشیده اساسی Invictus و Legion رو بزنه زمین.جوری که دیگه بلند نشن.
    تو بازی سیاست خوبی داره.ازش خوشم میاد.هر کی دیگه بود با این همه drama و مشکلاتی که با
    لایت ها و خود دارک ها از جمله Legion و Invictus داشتیم گیلد تا حالا چند باره به فنا رفته بود ولی
    Blade تا حالا حفظش کرده.جدا هنر کرده.

بچه های ما نقشه کشیدن خرکی لول کنن وقتی EP5 بیاد.Bosco می گفت من کمتر از 2 هفته 70 می کنم.
    من فقط منتظرم یه چیز رو ببینم ! همین الان بین همین چند تایی که هستیم سر جا تو DD2 دعواست ! یه دفعه 60 / 70 نفر دلشون می خواد بهترین جا گریند کنن ! چه شود ! lol
    به نظر من لول کردن رو سخت تر می کنن . مثلا 69-70 بیشتر از 59-60 الان طول بکشه. من هنوز تو فکر مپ Oi هستم . خیلی احتمال می دم مپ رو واسه گریند آزاد کنند . موب ها و debuff ها شون هم خاص هستن و exp خوبی میدن.
    موندم dungeon های مخصوص فارم لول 5 رو می خوان چی کار کنن. خیلی تغییرات لازمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

حجم اپدیتش چه قدره؟؟؟؟600؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آپدیتهای این بازی رو میشه از جای دیگه هم دانلود کرد چون من میزارم برای آپدیت ارور میده
    یک فایل 232 مگا بایتی رو دان کرد اما نصب نکرد حالا هم که دوباره گذاشتم برای دانلود همون فایل رو می خواهد از دوباره دان کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حجم اپدیتش چه قدره؟؟؟؟600؟
    فکر می کنم حدود 500 مگی باشه. دقیق معلوم نیست. هر چند وقت تغییر می کنه.
    آپدیتهای این بازی رو میشه از جای دیگه هم دانلود کرد چون من میزارم برای آپدیت ارور میده
    یک فایل 232 مگا بایتی رو دان کرد اما نصب نکرد حالا هم که دوباره گذاشتم برای دانلود همون فایل رو می خواهد از دوباره دان کنند
    میشه ولی من که بلد نیستم و توصیه نمی کنم. آپدیت اتوماتیک بهترینه.
    هر آپدیت باید بدونه حتی 1 لحظه DC تا آخر بره. اون آپدیت 232 مگی هم سخت ترین قسمتش هست. البته برای کسایی که اینترنت ذغالی دارن . من یه بار بردم دانشگاه با سرعت 240 کیلو بایت خیلی راحت آپ کردم.
    اگه می تونی فایل رو بریز رو فلش ببر جای دیگه که سرعت بهتری دارن آپدیت کن. این بازی رو فلش هم باشه به هر سیستمی بزنی می تونی از رو فلش بازی کنی.(اگه Admin user ) باشی.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

ُلام دوستان من وقتی اپدیت کردم بعدش چیکار کنم صفحه اول نوشته بود باید normal mode برم قضیه این چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

یه چیزه دیگه وقتی وارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشم هرجیزی که تو قسمت پس میزنم قبول نمیکنه چه عدد چه حروف فبول نمیکنه یه بار اینو مینویشه The password should contain at least 1 digit.

یا The password should contain at least 1 uppercase character. من باید چیکار کنم از چه کلماتی استفاده کنم تا مشکلی پیش نیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه چیزه دیگه وقتی وارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشم هرجیزی که تو قسمت پس میزنم قبول نمیکنه چه عدد چه حروف فبول نمیکنه یه بار اینو مینویشه The password should contain at least 1 digit.

یا The password should contain at least 1 uppercase character. من باید چیکار کنم از چه کلماتی استفاده کنم تا مشکلی پیش نیاد
    دوستان من وقتی اپدیت کردم بعدش چیکار کنم صفحه اول نوشته بود باید normal mode برم قضیه این چیه؟
    اینا رو که تو پست اول گفتیم. باید با مود نرمال شروع کنی. قبل شروع بازی حتما باید پست اول رو یه نگاه کلی بندازی.
    میشم هرجیزی که تو قسمت پس میزنم قبول نمیکنه چه عدد چه حروف فبول نمیکنه یه بار اینو مینویشه The password should

پس.وردت باید شامل هم حرف بزرگ هم کوچیک و هم عدد باشه. مثلا Hadi666

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

من تو چه سروری ثبت نام کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •