الان چند وقتیه برای منم خیلی قطعی داره. شما کدوم مرکزی؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
الان چند وقتیه برای منم خیلی قطعی داره. شما کدوم مرکزی؟
برای من قطعی نداره ولی افت سرعت اره! دیگه داره شلوغ میشه!
در ضمن بهتره 128 بگیرید چون هیچ تفاوتی نداره!
فیاض بخش
--------------------------------
شرکتی که رفت پشت قبض تلفن تبلیغ کرد دیگه فاتحش خوندس.
دوستان راهنمایی میخواستم.من الان سه تا گزینه پیشه روم هست.میخواستم ببینم شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید.من تقریبا چند روزی هست اومدم ماتریکس.روزانش خوبه.میخواستم روزانه همینجا باشم اما واسه رایگان شبانه حتما باید ماهی 4 گیگ بگیرم تا شبانه رایگان باشه.همچنین خطه دیگم روو شرکت ارم نت هست.الا این سه تا گزینه هست
1)128 نا محدود ماتریکس بگیرم که ماهی 27 تمن در میاد
2)128 3 ماهه با حجم 6 گیگ بگیرم که شبانه نداره 30 تمن در میاد.همچنین واسه شبانه یه سال ارم نت بگیرم بدون ترافیک روزانه که اینم 25 تمن در میاد
3)ماتریکس 128 با سه ماهه با حجم 12 گیگ که شبانه رایگان از 1/5 تا 7/5 داره 50 تمن در میاد
با تشکر
حالا مگه مجبوری ماتریکس بگیری. در ضمن مطمئن هستی سرویس flat ارم نت که بدون حجم هست شبانه داره؟![]()
اگه از ماتریکس نامحدود بگیری سرعت دانلودتو رو 16 kb میبندن که اصلا مناسب دانلود نیست
من 128 محدودشو دارم و باسرعت 300-400 دانلود میکنم
کلا به نظر من ماتریکس بی انصافی میکنه که واسه شبانه حجم محدود گذاشته
ارمنت شلوغ شده.پینگ همش 380 تا 450 هس.وی پی ان هم که وصل میکنی پینگ میشه 600 700 . من معیارم پینگ با وی پی ان هست.وگرنه اگه ایران آزاد بود ارم نت خوب بود.پینگ 300 تا 400 قابل تحمله اما با وی پی ان پیج باز کردن جیگر خونی میشه.ماتریکس این چند روزه پینگ از 130 بالاتر نرفته.با وی پی ان هم میشه حدود 300 که قابل تحمله.سرویس flat اونجایی که انتخابش میکنی باید تیکه شبانه رایگانشو بزنی.دیگه مهم نیست ترافیک روزانه بگیری یا نه.فوقشم واسه محکم کاری یه ساله با یه گیگ ترافیک میگیرم.
آره منم الان ماتریکسم.سرعت دانلود روزانه اصلا واسم مهم نیست.من میخوام سرعت دانلود رایگانم خوب باشه.بعد پینگ روزانم با وی پی ان هم خوب بشه.حداکثر بشه 400 .من ارم نت داشتم.روزانه سرویس 128 با 700 800 کیلو دانلود میکردم.عکساشم توو تاپیک اسپید تست زدم.باورت میشه وقتی وی پ=ی ان وصل میکردم دانلود کنم دانلودم از 50 بالاتر نمیرفت.حالا دانلود به کنار پینگشم خدا بده برکت 700 میشد.
آره موافقم.البته از یه نظر واسه من بهتره.چون خیالم راحته دیگه شلوغ نمیشه.با این کارشون خیلی کم بیان ماتریکس. حالا خودم تصمیمو گرفتم.
روازانه 128 6 گیگ 3 ماهه ماتریکس و شبانه هم از ارم نت واسه دانلود![]()
Last edited by arashsard; 11-11-2011 at 10:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)