تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 502 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سری envy کلا تو ایران خیلی کمه.به جز این سری که عالیه سری pavilion هم کیفین خیلی خوبی داره.الان dv6 t7000 اگه بتونی پیدا کنی چزو بهترین Hp های بازاره از نظر قدرت.ولی خب هم خیلی گرون شده هم انگار کم شده.سری envy جزو بهترینهای Hp هست.هم طراحی هم کیفیت و ... .ولی متاسفانه تو ایران خیلی کمه اونم نه همه مدلهاش.الان تو ایران pavilion به نسبت خیلی بیشتره

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لپ تاپ های سونی یه قابلیت دارن که وقتی داری با کیبور تایپ میکنی قسمت تاچ پد از کار میوفته و احیانا اگه دستتم روی قسمت تاچ پد رفت نشانگر جابجا نمیشه و متنت هش الهفت نمیشه.بعضی از لپ تاپ ها مثل دل لاید خودت دستی اینکارو بکنی .حتی بعضی از لپ تاپ های دل با اینکه دکمه اش رو میزنی بازم این اتفاق میوفته.این کار واسه کسانی که تایپ سریعت انجام میدن مثه من خیلی مکافات میشه با لپ تاپ تایپید
    حالا میخواستم بدونم که توی لپ تاپ های اچ پی و به خصوص سری پاویلیون این مشکلات هست یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بله.سری پاویلیون موقع تایپ تاچ پد قطع می شه

4. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این سری envy 7200 چه طوره؟ می خوام بگم یکی برام از کویت بیاره؟
    Last edited by SHAHAB-P30; 26-10-2012 at 18:00.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لپ تاپ های سونی یه قابلیت دارن که وقتی داری با کیبور تایپ میکنی قسمت تاچ پد از کار میوفته و احیانا اگه دستتم روی قسمت تاچ پد رفت نشانگر جابجا نمیشه و متنت هش الهفت نمیشه.بعضی از لپ تاپ ها مثل دل لاید خودت دستی اینکارو بکنی .حتی بعضی از لپ تاپ های دل با اینکه دکمه اش رو میزنی بازم این اتفاق میوفته.این کار واسه کسانی که تایپ سریعت انجام میدن مثه من خیلی مکافات میشه با لپ تاپ تایپید
    حالا میخواستم بدونم که توی لپ تاپ های اچ پی و به خصوص سری پاویلیون این مشکلات هست یا خیر؟
    اکثر لپ تاپ های سری پاویلیون یه مربع خیلی کوچیک گوشه ی تاچ پد دارند که وقتی 2 بار پشت سرهم لمس بشه تاج پد غیرفعال میشه.

همونطور که دوستمون هم گفتند موقع تایپ تاچ پد کار نمیکنه.

7. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من یه hp4540s دارم روی تاچ پد خود لپ تاپ گوشه چپ بالا یه نقطه ریز هست که با دو بار لمس سریع تاچ پد به طور کلی قطع میشه و هنگام تایپ کرئن دیگه مشکلی پیش نمیاد .

9. این کاربر از ezioo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منظور دوستمون همزمان با تایپ کردن بود.نه اینکه کلا قطع بشه.اونو که همه لپتاپها دارن.مال من که پاویلیونه موقع تایپ اتومات قطع می شه.probook رو نمی دونم.اونم احتمالا قطع می شه

11. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه !
    من به یه مشکلی (مشکل که نمیشه بگی) برخورد کردم به هر کسی که میگم میگه تا حالا همچین چیزی ندیدم و نمیدونم چه جوری درست میشه .
    مشکلم اینه که وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میزنم نور صفحه کم میشه و دوباره با رفرش زدن به حالت عادی برمیگرده البته اگه کسی دقت نکنه متوجه این موضوع نمیشه خیلی ریز اتفاق می افته !
    حتی یه بار ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت میترسم در دراز مدت باعث خرابی بشه اینم بگم لپ تاپم الان هیچ مشکلی از لحاظ سرعت و نمایش نداره ممنون میشم راهنماییم کنید . یادم رفت مدل 4540S

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان یک فروند سوال فنی دارم!
    CPU من جدیداً تو حالت فول لود با کلاک 3100 کار میکنه یعنی 35% اورکلاک شده اما نکته اینجاس که من اصلا اورکلاکش نکردم!!! و این موضوع باعث میشه تو فول لود دماش تا 104 هم بره!!!
    مجبور شدم Maximum Processor state رو روی 99% بذارم تا CPU با کلاک نرمالش که 2300 باشه کار کنه (البته 2296) و اگه بذارمش روی 100% کلاک به 3100 میرسه!!!
    دوستان چه کنم که روی 100% هم با کلاک طبیعی کار کنه؟
    اینم بگم قبلا اینجوری نبود و با تست دما فهمیدم با کلاک بالاتر کار میکنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب خودت می گی حالت full load!نمی دونم مدل cpu 7000 چیه.ولی تو مشخصات مثلا می زنه 2.5GHZ upto 3.1GHZ.اگه مدل cpu شما هم همینه پس طبیعیه تو حالت فول لود تا ماکزیمم overclock کنه.اون اور کلاک هم تو همه ندلهای سری core i وجود داره که بهش می گن turbo boost.تو حالت غیر فول لود هم شما اگه دقت کنید جایی که لازم باشه(مثل بازی و کانورت و ...)کلاک هسته از حالت state بالاتر می ره

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •