تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 577 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

شما دقیقا دنبال چی هستی؟
    می‌خوای راحت دانلود کنی یا دنبال برنامه ترمینالی هستی؟
    برنامه IDM براي ويندوز هست.؟ معادل اون رو ميخوام !!!
    به همون سادگي باشه ... به همون قدرت سرعت رو بالا ببره (حداقل 50درصد از سرعت دانلود باروزر بيشتر باشه) ؛ قابل تنظيم براي دانلود توي ساعت و زمان و يا روز خاص باشه.
    رفتم اكانت valid ؛ IDM رو خريدم ... ويندوزم ملخوط شد !

بعد يه سوال جانبي ... اوبونتو رو بايد روي چه كي بوردي تنظيم كرد كه مثلن : shift + t بشه علان كما يا مثن shift+y بشه "؛".؟

خداييش تازه فهميدم چرا ملت با ويندوز كار ميكنن ؛

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به همون سادگي باشه ... به همون قدرت سرعت رو بالا ببره (حداقل 50درصد از سرعت دانلود باروزر بيشتر باشه) ؛ قابل تنظيم براي دانلود توي ساعت و زمان و يا روز خاص باشه.
    برنامه axel سرعت رو بالا می بره و برنامه corn کارها رو زمانبندی می کنه حالا شما باید این دوتا برنامه رو با هم ترکیب کنی تا به نتیجه برسی.
    یکی از فلسفه‌های لینوکس اینه که یه برنامه یه کار رو انجام بده ولی اون کار رو خوب انجام بده.

3. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

برنامه axel سرعت رو بالا می بره و برنامه corn کارها رو زمانبندی می کنه حالا شما باید این دوتا برنامه رو با هم ترکیب کنی تا به نتیجه برسی.
    یکی از فلسفه‌های لینوکس اینه که یه برنامه یه کار رو انجام بده ولی اون کار رو خوب انجام بده.
    ممنونا ! ولي بگم اين فلسفه رو خدا چي كار كنه !!!

يني تو اوبونتو همه جوره سعي شده تا كاربر رو اذيت كنن ! حالا اين داستان دانلود بكنار !! كي بورد فارسي رو ولش ... من نميفهمم اين كرونيوم با كروم چي فرقي داره.؟ اگه يكي هستن ؛ چرا گوگل به اسم كروم ميده ... سافت ور سنتر اوبونتو بنام كرونيوم !!!

بعد يه چيز مسخره ديگه هم كه هست ... البته براي منا !!! سرعت و - پ - ن توي اوبونتو به شدت پايينه !!! يني اصلا ربطي نداره ... ولي در عمل داره !!

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتم اكانت valid ؛ IDM رو خريدم ... ويندوزم ملخوط شد !

بعد يه سوال جانبي ... اوبونتو رو بايد روي چه كي بوردي تنظيم كرد كه مثلن : shift + t بشه علان كما يا مثن shift+y بشه "؛".؟

خداييش تازه فهميدم چرا ملت با ويندوز كار ميكنن ؛
    دوتا برنامه‌ی multiget و download4x فکر کنم اینا رو داشته باشن. رو فایرفاکس flashgot نصب کن بعد میتونی مستقیما از تو فایرفاکس با اینا دانلود کنی. در ضمن خود فایرفاکس یه افزونه به اسم DownloadThemAll داره که میتونه فایلها رو با سرعت خوبی دانلود کنه.

ممنونا ! ولي بگم اين فلسفه رو خدا چي كار كنه !!!

يني تو اوبونتو همه جوره سعي شده تا كاربر رو اذيت كنن ! حالا اين داستان دانلود بكنار !! كي بورد فارسي رو ولش ... من نميفهمم اين كرونيوم با كروم چي فرقي داره.؟ اگه يكي هستن ؛ چرا گوگل به اسم كروم ميده ... سافت ور سنتر اوبونتو بنام كرونيوم !!!

بعد يه چيز مسخره ديگه هم كه هست ... البته براي منا !!! سرعت و - پ - ن توي اوبونتو به شدت پايينه !!! يني اصلا ربطي نداره ... ولي در عمل داره !!

کرومیوم همون کرومه، ولی آزاده. کروم یه چیزایی مخصوص خودش، مثل سیستم آپدیت خودکار، داره که کرومیوم نداره ولی تو عمل فرقی باهم ندارن. کرومیوم پایه‌ی کروم هست.

6. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

كي بورد فارسي رو ولش ...
    کیبورد فارسی‌ش مگه چه مشکلی داره؟

8. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

دوتا برنامه‌ی multiget و download4x فکر کنم اینا رو داشته باشن. رو فایرفاکس flashgot نصب کن بعد میتونی مستقیما از تو فایرفاکس با اینا دانلود کنی. در ضمن خود فایرفاکس یه افزونه به اسم DownloadThemAll داره که میتونه فایلها رو با سرعت خوبی دانلود کنه.
    multiget رو امتحان كردم ... اصلن ارضام نكرد !!!! اون يكي رو مي امتحانم ...
    واقعن كروم يا كرونيوم براي اوبونتو طراحي نشده ... با ff خيلي راحت تر ميشه كار كرد ... ولي من الان چند سالي هست كه همچيزم با كروم (ويندوز) هست ... اين sync با اكانت گوگوليم خيلي جاها به دردم خورده !
    کرومیوم همون کرومه، ولی آزاده. کروم یه چیزایی مخصوص خودش، مثل سیستم آپدیت خودکار، داره که کرومیوم نداره ولی تو عمل فرقی باهم ندارن. کرومیوم پایه‌ی کروم هست.
    با اينكه جاش اينجا نيست ... ولي فكر نكنم يكي باشن !!! كرونيوم هم مثل كروم كروم سيستم آپديت خودكار داره !! برام جالبه تفاوتشون رو بدونم.
    کیبورد فارسی‌ش مگه چه مشکلی داره؟
    اينجا گفتم :
    بعدم ؛ كلن دستتون مرسي ... همين كه راهنمايي ميكنيد مهمه ...

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعن كروم يا كرونيوم براي اوبونتو طراحي نشده ...
    چرا نشده؟ من خودم تو دبیان دارم از کروم استفاده می کنم.
    جالبش هم اینه که vrms اصلا بهش گیر نمی ده
    اينجا گفتم :
    کیبورد اوبونتو و سایر لینوکس‌ها همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـه
    حالا چرا شما می خوایید از کیبورد غیر استاندارد استفاده کنید/
    Last edited by MrGee; 26-02-2012 at 13:05.

11. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

چرا نشده؟ من خودم تو دبیان دارم از کروم استفاده می کنم.
    sync نميشه !! هر كاري ميكنم .. نميشه !!
    جالبش هم اینه که vrms اصلا بهش گیر نمی ده
    از خنده شيطانيت معلومه چيزه خوبيه ... زود بگو بينمممممممممممممممممممممم ممم
    کیبورد اوبونتو و سایر لینوکس‌ها همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـه
    حالا چرا شما می خوایید از کیبورد غیر استاندارد استفاده کنید/
    من كه خودم گفتم ؛ من چون يوزر ويندوز بودم و هستم ... پس به كي بورد اون عادت دارم. توي بعضي از اعلان ها كيبورد اوبونتو با ويندوز فرق ميكنه. گرچه ؛ توي برگردان به فارسي ويندوزاي مزخرفي كه توي بازار هست هم اين مشكل رو مي بينيم.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

multiget
    واقعن كروم يا كرونيوم براي اوبونتو طراحي نشده ... با ff خيلي راحت تر ميشه كار كرد ... ولي من الان چند سالي هست كه همچيزم با كروم (ويندوز) هست ... اين sync با اكانت گوگوليم خيلي جاها به دردم خورده !
    اگه دنبال یه چیزی میگردی مثل IDM نگردی بهتره. چون من 3 ساله که منتظرم اما گیر نیومده!!! بلد بودن تا حالا خودم مینوشتم
    راستی به نظر من ff به مراتب از chrome بهتره. sync کروم هم فایده نداره. آخه به چه درد میخوره وقتی Bookmarkesh با bookmark گوگل sync نشه!!! باز ff خودش یه sync داره!!

14. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با اينكه جاش اينجا نيست ... ولي فكر نكنم يكي باشن !!! كرونيوم هم مثل كروم كروم سيستم آپديت خودكار داره !! برام جالبه تفاوتشون رو بدونم.
    گوگل کروم 4 تا نسخه مختلف داره
    1-Google Chrome
    2-Google Chrome Beta
    3-Google Chrome dev
    4-Chromium
    کرومیم اپن سورس هست امکان سینک شدن با جیمیل رو نداره آپدیت خودکار هم نداره
    هر تغییری که توی مرورگر کروم بخواد به وجود میاد تو این نسخه ها به ترتیب از پایین به بالا ظاهر میشه
    و به ترتیب از پایین به بالا پایدار تر میشند چون یک سری از امکاناتی که توی نسخه های قبلی اشکال داشته بر طرف میشه
    منبع نوشته های بالا گوگل
    به نظر من هم فایرفاکس توی اوبونتو بهتر جواب میده میتونید از سینک فایرفاکس استفاده کنید. شخصا خیلی به کار من اومده
    من كه خودم گفتم ؛ من چون يوزر ويندوز بودم و هستم ... پس به كي بورد اون عادت دارم. توي بعضي از اعلان ها كيبورد اوبونتو با ويندوز فرق ميكنه. گرچه ؛ توي برگردان به فارسي ويندوزاي مزخرفي كه توي بازار هست هم اين مشكل رو مي بينيم.
    در واقع مشکل کیبردی هست که روی ویندوز موجوده کیبورد استاندارد فارسی همینی هست که روی اوبونتو و همین ویندوز های مزخرف میبینید

16. این کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •