سرویس کلاسیک تو روز 110 و تو شب از 65 بیشتر نمیشه . شاید شما توربو رو میگی. چون من آمار کلاسیک تو مرکز ولیعصر رو دارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس کلاسیک تو روز 110 و تو شب از 65 بیشتر نمیشه . شاید شما توربو رو میگی. چون من آمار کلاسیک تو مرکز ولیعصر رو دارم.
بله
البته چند روز گذشته یکی دوبار برای مدت 5-10 دقیقه حدود ساعت 4 بعد از ظهر قطعی هایی داشتیم که کلا سرویس قطع میشد...
ولی ظاهرا اون مشکلات اساسی حل شدن...
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
منم کلاسیک یا همون 512 محدود سه ماهه رو استفاده میکنم... چند نفر دیگه رو هم میشناسم که وضعیت منو دارن... البته همگی تو محدوده رشدیه هستیم... یعنی مرکز فهمیده
مگر اینکه همکاران همارایی که تو اینجا یوزر دارن بشنون و قیچیش کنن![]()
باز حجم دیشب رو چک کردم نشون میده سرعت متوسط از 65 بالاتر نرفته. خوب شما با این حساب که سرعتت فیکس 110 هست از 2 تا 8 چن مگ دانلود می کنید؟
ارور 910 میده.
به احتمال زیاد مشکل از ویندزتونه . باز از پشتیبانی بپرسید باید بهتر بدونه. اگر سیستم دیگه داری رو اون امتحان کن.
مثل این که یه سرویس توربو 1MB سه ماه دارند با حجم 5 گیگ ... میخوام این سرویس رو بگیرم به نظرتون چطوره؟؟؟
اگر برای دانلود شبانه می خوای بگیر وگرنه روزانه کلاسیک و توربو هر دوش 1 مگه به احتمال با شبانه توربو بتونی تا 110 الی 120 تا دانلود بکنید چون کلاسیک نصف اینه تو شب.
چند شبی میشد که دیگه دانلود نمیکردم... ولی دیشب رو چک کردم 1.5 گیگ فایل رو کاملا تموم کرده بودم و خاموش شده بود... زمان logoff از شبکه 7 و 12 دقیقه صبح بوده... (از ساعت 3 البته) یعنی 4 ساعت و 12 دقیقه...
دیشب ساعت 2:30 بود که داشتم رو youtube فیلم میدیدم، با سرعت 90-100 income داشتم...
کسی نیست سوال ما رو زحمت بکشه بجوابه؟؟؟نوشته شده توسط azerbaycan
خوب خودت یکی رو انتخاب کن .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)