تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 905 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام...دوستان میخوام واسه عقب پرایدم کمک بخرم...چه مارکی بگیرم؟ اینا رو تا حالا پیدا کردم:kds ساخت اندونزی و harrington که فکر کنم ساخت کشور دوست و برادر چین باشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یقین رسیدم که ماشین مصرف سوختش زیاد شده
    چیکارش باید بکنم ؟؟؟

+

روغن کم کنه ، علتش چیه ؟؟؟
    چیکار باید کرد ؟؟؟

ممنون

ماشین 405

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام...دوستان میخوام واسه عقب پرایدم کمک بخرم...چه مارکی بگیرم؟ اینا رو تا حالا پیدا کردم:kds ساخت اندونزی و harrington که فکر کنم ساخت کشور دوست و برادر چین باشه
    سلام.کمک عظام ایران بهترین کمک بازار بود.ولی شاید جدیدا چینی ها هم تولیدش کنند.(شاید)من شانسی برای جلو کمک sachsترک انداختم خوب جواب داد ولی به عظام نمیرسه.کمک های اندونزی که فکر نمیکنم خوب باشه.من روی موتور امتحان کردم بعد از یک ماه از کار افتاد.چینی هم تا حالا استفاده نکردم.

4. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان..ماشین من 405 هست و چند روزه آب کم میکنه علتش چیه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان..ماشین من 405 هست و چند روزه آب کم میکنه علتش چیه؟؟؟
    اگه ازجایی نشتی نداره حتما وسریعا یه تعمیرگاه مجاز نشون بدین فکر میکنم واشر سرسیلندر سوزوندی .

Sent from my iPhone5S using Tapatalk

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگه ازجایی نشتی نداره حتما وسریعا یه تعمیرگاه مجاز نشون بدین فکر میکنم واشر سرسیلندر سوزوندی .
    سلام . گاهی نشتی از شیلنگها یا بستهای شُل یا بدنه رادیات موتور یا یخاری هست اما چون مقدارش بسیار کم هست سریع بخار میشه و ردّی از خودش به جا نمیذاره . این نوع نشتیها رو فقط با چشمان بسیار تیزبین میشه پیدا کرد ( از شوره ی کمی که به جا میمونه - سفیدک زدنِ جای نشتی ) . یا با اضافه کردنِ مایع فسفر دار که زیر نور ماوراء بنفش میدرخشه میشه در تاریکی شب با لامپ ماوراء بنفش پیداش کرد . گاهی هم نشتی از درب منبع انبساط هست که خرابه و باعث تبخیر تدریجی آب رادیاتور میشه . مستقیماً رفتن به سراغ واشر سزسیلندر و سیلندر اشتباه هست چون هزینه اش زیاده و نباید تعویض بشه از روی حدس و گمان . مطلبِ بنده در مورد ترتیبِ عیب یابی در نشتی آب رو در صفحه ی قبل هم اگر دوست داشتین بخونین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-05-2014 at 00:44.

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا شستن درون موتور ماشین با گازوییل برای از بین بردن کثیفی های ناشی از روغن کار درستیه؟؟
    یعنی قبل تعویض روغن گازوییل بریزی روشن کنی موتورو چند دقیقه بعد خاموش کنی تخلیه کنی روغن نو بریزی!
    ماشینم پرایده

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام . گاهی نشتی از شیلنگها یا بستهای شُل یا بدنه رادیات موتور یا یخاری هست اما چون مقدارش بسیار کم هست سریع بخار میشه و ردّی از خودش به جا نمیذاره . این نوع نشتیها رو فقط با چشمان بسیار تیزبین میشه پیدا کرد ( از شوره ی کمی که به جا میمونه - سفیدک زدنِ جای نشتی ) . یا با اضافه کردنِ مایع فسفر دار که زیر نور ماوراء بنفش میدرخشه میشه در تاریکی شب با لامپ ماوراء بنفش پیداش کرد . گاهی هم نشتی از درب منبع انبساط هست که خرابه و باعث تبخیر تدریجی آب رادیاتور میشه . مستقیماً رفتن به سراغ واشر سزسیلندر و سیلندر اشتباه هست چون هزینه اش زیاده و نباید تعویض بشه از روی حدس و گمان . مطلبِ بنده در مورد ترتیبِ عیب یابی در نشتی آب رو در صفحه ی قبل هم اگر دوست داشتین بخونین .
    امروز بردمش تعمیرگاه متاسفانه میگه واشر سوزوندی..در ضمن صدای اگزوز ماشین هم پت پت میکنه و انگار 3 کار میکنه ولی آمپر از وسط اون ور تر نمیره...به نظرتون از واشره؟؟؟؟
    Last edited by asmir1; 20-05-2014 at 10:48.

11. این کاربر از asmir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما که سر سیلندر رو عوض کرده بودی . فکر کنم وقتی سر سیلندر رو عوض میکنن دیگه قطعا واشر سرسیلندر رو هم عوض میکنن دیگه . اینطور نیست ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

13. این کاربر از satorabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

امروز بردمش تعمیرگاه متاسفانه میگه واشر سوزوندی..در ضمن صدای اگزوز ماشین هم پت پت میکنه و انگار 3 کار میکنه...به نظرتون از واشره؟؟؟؟
    سلام .
    ماشینی که واشر سوزونده چند علامت داره .
    1- دیده شدن قطرات آب در روغنِ موتور و روی گیج روغن ( اگر نشت آب از واشر سرسیلندر زیاد باشه ) .
    2- دیده شده روغن در منبع انبساط ( اگر واشر طوری صدمه دیده باشه که مجرای عبور روغن وصل بشه به مجرای عبور آب - یا رخنه ی کمپرس پیستون به درون مجرای آب در سرسیلندر . اگر چنین باشه , شیلنگ بالای رادیاتور سفت میشه و گاهی مثل بادکنک پف میکنه .)
    3- افتِ کمپرس پیستون در قسمتی که واشر صدمه دیده . با کمپرس گیری از سبلندرها میشه از روی اختلاف مقدار کمپرس سیلندرها , سیلندر معیوب رو پیدا کرد . اگر شمع چرب باشه و دود اگزوز بوی روغن سوخته میده یا دودِ سفید داره پس ممکنه از خرابی رینگهای پیستونها هم باشه .
    وقتی سرسیلندر باز بشه با اندازه گیریِ قطر سیلندرها میشه فهمید که سیلندرها هم مشکل داره یا نه .
    4- با یک روش عامیانه هم میشه تا حدی مشکل واشر سرسیلندر یا ترک داشتنِ سرسیلندر یا گشاد شدنِ سیلندر رو فهمید :
    موتور روشن
    گرم کردن موتور برای 10 دقیقه تا حرارت به بالاترین حد برسه
    کشیدن وایرشمع ها به صورت تک تک با انبردستِ عایق دار
    اون سیلندری که با کشیدنِ وایرشمعش لرزش کمتری در کار موتور ایجاد میشه مشکل داره .
    یا وایرشمعش نیم سوزه . با اهم متر میشه چکش کرد
    یا شمعش مشکل داره . میشه شمعها رو باز کرد و مقایسه کرد با هم جابجا کرد و نتیجه رو دید
    یا سوپاپهاش تنظیم نیست ( اگر فیلرگیری داره ) - یا سوپاپهاش مشکل داره و درست بسته و کیپ نمیشه .
    یا واشر سرسیلندر در اطراف اون سیلندر صدمه دیده
    یا سرسبلندر در اطراف اون سیلندر صدمه دیده
    یا انژکتور اون سیلندر کثیف هست
    یا سیلندر گشاد شده و کمپرسش ضعیفه
    ممکن هم هست مشکل از سردلکو باشه که به اون سیلندر درست برق نمیده ( در ماشین دلکو دار ) .
    =================================
    صدای پت پت میتونه از تنظیم نبودن دلکو باشه
    میتونه از تنظیم نبودن فیلرها باشه که باعث دیر یا زود بسته شدن سوپاپها میشه .

میتونه از خرابی یک یا چند سوپاپِ دود باشه که درست بسته و کیپ نمیشه و موقع جرقه زدن شمع باعث نفوذ انفجار به درون اگزوز میشه .
    این چند قاعده رو فراموش نکنین :
    تعویض قطعه از روی حدس و گمان اشتباه و پول هدر دادن هست
    هر قطعه ای رو میشه چک کرد و تست کرد تا فهمید معیوب هست یا سالم یا تعمیر لازم داره یا سرویس ؟
    چک کردن قطعات رو یاد بگیرین تا قربانی قطعه فروشها و مکانیکهای ناشی و بی وجدان نشین ( با احترام به مردم شریف و با وجدان ) .
    قطعات تعویضی رو دور نریزین
    تا میتونین موقع تعمیر ماشینتون حضور داشته باشین
    قبل از تعمیر ماشین , حتماً ماشین رو به چند مکانیک نشون بدین تا نظراتشون رو بدونین و بهترین رو انتخاب کنین .
    حتماً از قطعه فروش و مکانیک گارانتی بگیرین تا اگر کارش درست نبود خودش مشکل رو برطرف کنه
    گارانتی رو در فاکتور قید کنه .
    فاکتور سربرگدار بده بهتون با تاریخ و اسم شما و شماره ی ماشین .
    با مکانیکی که گارانتی تعمیر نمیده معامله نکنین مگر اینکه مجبور بشین .
    موقع خرید قطعه , خوب چکش کنین و به حرف فروشنده اعتماد نکنین .
    به مکانیک هم بگین چکش کنه قبل از نصب خصوصاً قطعات گران و حساسی مثل دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ

مثال :
    برای خرید دیسک و صفحه به روشی که قبلاً خدمتتون عرض کردم چکش کنین تا مطمئن بشین تاب نداره
    موقع نصبش حضور داشته باشین تا درست نصب بشه یا با جنس ارزانتر تعویض نشه .
    از مکانیک گارانتی بگیرین که اگر لرزش پیدا کرد باید خودش درستش کنه . اینجوری احساس مسئولیت میکنه و درست تر کار میکنه .
    اطلاعات بیشتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •