ببین چه پیشرفتی کرده
FS5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FS2004+REX Overdrive
![]()
ببین چه پیشرفتی کرده
FS5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FS2004+REX Overdrive
![]()
ب ا سلام
کسی از دوستان فارسی ساز Microsoft Flight Simulator x را داره که هم منو و هم صحبت های برنامه فارسی بشه
من یکی دارم که منو فارسی بشه ولی صحبت ها نه
و من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم
چون در واقعیت همه جا انگلیسی حرف میزنن با برچ مراقبت و وقتی منو فارسی بشه متون برنامه به هم می ریزه و کلا باعث ایجاد کرش میشه
موفق باشید
لینک تورنتش در صفحه ی اول هست.اقا دستت درد نکنه
فقط اگه میشه لینک دانلود این 737 را به من بده چون من با 737 خود شبیه ساز پرواز میکنم مثل این کامل نیست
از اینجا دانلود کنید. (تورنت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عضویت رو تبریک میگم ولی
1-شما باید فارسی بنویسید
2-ز بین 5 تا پستتون من 3 تاشو در همین مورد دیدم لطفا اسپم نزنین
سلام دوستان
من همین دیروز این بازیو خریدم و آموزشو هم از پست 2 دانلود کردم
اما تو همین چند تا مراحل اول آموزشی چند تا سوال برام پیش اومده و اونم اینه که:
1- این num0 و enter چه موقع کار میکنه مگه همونی نیست که باعث yaw میشه ؟
2- چه جوری میشه سریع پیچید چون هر باز که می پیچیم هواپیما تعادلشو از دست میده و به سمت بالا و پایین حرکت می کنه
3- این f1 , f2 , f3 , f4 برای هواپیما با موتور چت دقیقا چه ج.ریه ؟ یعنی برای پرواز باید اول f1 بعد f2 و همینطور تا آخر بزنیم ؟
ممنون میشم اگر هیمنجا جواب بدین
یه سوال دیگه :
میشه هواپیما های روز رو خرید و ریخت داخل بازی ؟ اگر میشه یه لینک بدین که همه هواپیماهای روز رو با لینک دانلود داشته باشه + نحوه ریختن هواپیما داخل بازی هم بگین
با تشکر فراوانننننننننننننننن
خیلی ممنون تشکر دوست عزیزم
چرا ولی باید num Lock خاموش باشه.1- این num0 و enter چه موقع کار میکنه مگه همونی نیست که باعث yaw میشه ؟
یعنی چی سریع پیچید؟- چه جوری میشه سریع پیچید چون هر باز که می پیچیم هواپیما تعادلشو از دست میده و به سمت بالا و پایین حرکت می کنه
باید تمرین کنید تا این اتفاق نیوفته یا میتونین از AP استفاده کنین!
F1 برای Idle کردن موتور هستش- این f1 , f2 , f3 , f4 برای هواپیما با موتور چت دقیقا چه ج.ریه ؟ یعنی برای پرواز باید اول f1 بعد f2 و همینطور تا آخر بزنیم ؟
F2 آروم آروم قدرت رو کم میکنه
F3 آروم آروم قدرت رو زیاد میکنه
F4 هم ناگهان قدرت را تا نهایتش میبره
برای درک بهتر به دسته ی موتور ها نگاه کنین و این کار رو انجام بدین
مبله میشه .لی اگه دانلود کنین بهتره چون اگه بخواید واسه 100 مگ پول بدین کار اشتباهی هستشیشه هواپیما های روز رو خرید و ریخت داخل بازی ؟ اگر میشه یه لینک بدین که همه هواپیماهای روز رو با لینک دانلود داشته باشه + نحوه ریختن هواپیما داخل بازی هم بگین
چند تا هواپیما از جمله A380 تو پست های اول هستن اونارو دانلود کنین و خودشون فایل ستاپ دارن که نصب میکنه ولی اگه یه هواپیما دیدین که نداشت بگید راهنمایی کنم
================================================== ========================
خودمم یه سوال دارم
یه گزینه هست اسمش یادم رفته APP هستش؟ APS هست؟ یا یه جوری تو این مایه ها
اون چیه؟
که تو 737 زیر دسته های موتور که 3 تا دکمه هتس که آتیش رو خاموش میگنه هستش_اول برای موتور 1 دومی برای موتور 2 و سومی مال همونه)
سلام
ممنون بابت پاسخ دهیتون
میگم این بازی چرا گرافیک اطرافش یه جوریه و حالت مقوایی داره یا مثلا چرا سوانح درست نشون داده نمیشه کلا زیاد طبیعی نیست
شاید مشکل از منه
ممنون میشم راهنماییم کنین
در ضمن این لینکم خرابه :
SHOCKWAVE LIGHT :
یه علاوه امکانات این نرمافزار چیه؟ اگرواقعا به طبیعی شدن بازی کمک می کنه دانلود کنم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اینو نگاه کنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این جور چیزا میخوام
Last edited by camry; 18-02-2011 at 18:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)