ممنون از اینکه جواب دادین
ممنون از اینکه جواب دادین
با سلام .... ممنون بسیار ازتون
فقط داداش یعنی دادا شبانش اگه 5 ساعت باشه از مدیا بزاری بگیره میشه حدود 4 گیگ !؟؟؟درسته ؟
درضمن گفتی از چند تا چند شبانش شروع میشه !؟؟؟
یک سوال دیگه دادا راستی پرتال داره که !؟ خر تو خر که نیست ییهو بیاد از ترافیکت کم کنه ؟؟؟
بعدش عزیز اینکه پینگش داغونه البته پینگا خیلی متغیره میشه بازم پینگ بگیرید البته با -t بگیرید لطفا
مرسی بسیــــــــــــــــــار
سلام عزیز
شبانه از ساعت 12 هست الی 7 صبح
که تو یه شب حدود 7 یا 8 گیگ میشه دانلود کرد.
ولی کو هارد خالی
مشکل سرعت دانلود از سرور های مختلف هم حل شده و همه با سرعت 350 تا 400 دانلود می کنن.
پرتال داره ولی درست کار نمی کنه. مثلا لیست تمامی اتصالات رو برات میاره ولی حجم مصرفی تو هر کدوم رو صفر میزنه و همه حجم دانلودی شما رو تو آخرین اتصال نشون میده.
چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست خیلی دچار مشکل شدن.
مثلا من ساعت 10 شب کانکت میشم و از ساعت 12 شروع می کنم به دانلود تا 7 صبح و بعدش ساعت 9 صبح دیسکانکت می کنم. اونوقت این حجم مصرفی رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیرهکه خودشون هم این مشکل رو قبول دارن. به همین خاطر هفته پیش که فقط دو هفته از شروع دوره من گذشته بود حجمم تموم شده بود. زنگ زدم پشتیبانی و مشکل رو بهشون گفتم. اونها هم خط رو کاملا ریسیت کردن و حجم 15 گیگ رو دوباره برگردوندن
این اتفاق برای من و دوستم همزمان افتاد و هر دو خطمون رو ریسیت کردیم.
فکرکنم هر دو هفته باید زنگ بزنم و خطم رو ریسیت کنم
الان هم نگاه کردم دیدم دوباره زده که 3700 مگ مونده و همچنان مشکل تفکیک اینترنت روزانه از شبانه رو داره.
اینم تست پینگ جدید
ساعت 1:15 صبح
سلام IceLord عزيز
ببخشيد نوع سرويس كه شما از آن استفاده مي كني را ممنون ميشم بگي.
مرسي
سلام دوستان
من کارم طوری هست که روزانه مثلا 5 6 گیگ دانلود دارم. به نظرتون چه جور اینترنتی جوابمو میده و هزینش چقدره؟
ممنون میشم جواب بدید
طرح بعثت 128 مخابرات
شما دو راه داری
اگه لازمه که دانلود هات روتوهمون لحظه از روز انجام بدی باید حداقل دنبال 512 نامحدود به بالا باشی (ماهی 21 تومن + نیاز به کاغذ بازی برای فعال کردنش)
ولی اگه میتونی دانلودت رو به شب موکول کنی بهتره که همین بعثت 128 رو بگیری (ماهی 12 تومن)
در کل همون بعثت 128 توصیه میشه.
فقط دقت کن که سرعت دانلود تو 128 بعثت بیشتر از 512 نامحدود هست!
سرعت دانلود 512 حدود 70 و سرعت دانلود 128 حدود 350 هست! مطمئن باش اشتباه تایپی نشده!![]()
اوووو چی خیس
داداش دیگه صداشو در نیار تا مثل این نامحدوده مخابرات اینقدر شلوغ نشه که الان حاضر به تعویض ADSL بشیم (فرهنگ غنیه مشهدی بازی)
درضمن عزیز شما چرا pm هاتو چک نمیکنی !؟ یا شاید ما در حدی نیستیم شما جوابه مارو بدی !؟
*** عزیز راستی شما کجا میشینید؟؟ اخه من یکی دوستان شنیدم روی 180 اینا میگیره این 350 400 که خیلی عشقه
بازم پینگش مالی نیست روی 180 190 باشه خوبه ( اینجوری نمیشه انلاین پلی کرد)
*** درضمن داداش ما که مشهدیم اگه مشکل هارد داری ... تعارف میکنی بیا بریز روی هارد ما... 1 ترا خالی خوبه !؟
*** من دقیق 5 روز دیگه 256 نامحدودم تموم میشه بعدش برم این طرحو سفارش بدم مشکلی نداره هنوز جمع که نشده !؟
*** سوال دیگه : عزیز 128 یا 256 طرح بعثتو بگیرم ؟؟؟ سرعتاش فرق فوکوله ؟؟ قیمت اونوقت چند میشه ؟؟
مرسی عـــزیـــــــــــــــــــ ــز
Last edited by mt17770; 03-10-2011 at 17:57.
سلام!
این 256 نامحدود مخابرات واقعا نامحدوده؟؟
اگر محدوده ماهیانه چقدر میتونی دانلود کنی؟؟
باسلام ...
داداش خالی که نمیان ببندن
بله واقعا نا محدوده میتونی بزاری 3 ماهه یکسره بگیره و قعطشم نمیکنن
سلام
تیکه فرهنگ غنی رو خوب اومدی
دوست عزیز P.M از طرف شما برای من نیومده. من روزی 2 یا 3 بار سر می زنم و حتما همون روز جواب میدم.
من قاسم آباد هستم. اوایل شاهد. دوست منم که تو امامت میشینه همین سرعت رو داره.
بازی آنلاین هم بستگی به بازیش داره ولی تقریبا باید قیدش رو بزنی.
برای هارد هم قربونت برم. خودم دارم سیستم میچینم در حد پتابایت
من خودم قبلش 512 نامحدود داشتم. سه روز بعد از اتمام طرح رفتم برای تعویض. 2 یا 3 ساعت بعدش هم وصل شده بود.
طرح بعثت 256 ندیدم. فکر نمی کنم داشته باشه. همون 128 خوبه دیگه! مگه می خوای چیکار کنی؟
مگه نشنیده که گفتن سرعت128 برای دانلود کتاب چندصد صفحه ای کافی هست!
موفق باشی عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)