حق دارین هر چی بگین.چون من هم سرویس شما رو دارم ولی سرعتم خوبه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حق دارین هر چی بگین.چون من هم سرویس شما رو دارم ولی سرعتم خوبه.
سلام من امروز از پارس آنلاين اينتر نت 1 mb گرفتم
كسي اينجا با اين سرعت اينتر نت داره؟
مي خواستم بدونم سرعت دانلود تو شب و روز چقدر هست؟
.
بابا مایه دار!
بعید میدونم کسی از این سرعتا تو خونه داشته باشه!
شما خودت برو تستش کن بیا اینجا بما نشون بده!
ولی اگه 1mb نامحدود باشه نباید سرعتش از 130 بیشتر باشه! البته استثنا همیشه هست شاید یدفعه شما سرعتت 1MB/S بشه!
دوستانی که پارس آنلاین دارن از سرعتش راضین؟
اگه میشه سرعتشون و سرویسی که گرفتنو بگن
بابا مایه دار
مگه بیکاری 1 mb گرفتی همین الانشم همه 1 mb دارن با 128 نکنه شرکت داری؟
با این پولی که واسه 1 mb دادی میتونستی کلی حجم اضافه بگیری با 128 با سرعت 1 مگ استفاده کنی؟
احتمالا برای کار خاصی گرفتی درسته؟![]()
از مجوز شركتم استفاده كردم براي گرفتنش ولي گرون نيست
قيمتش هم سه ماهه 61000 تومن 6 گيگ حجم
كمه ولي من فقط شبا دانلود مي كنم
.
خدایی خوبه البته اگه شبا سرعتت خوب باشه و مثل بقیه یک شب در میون پایین نیاد![]()
دوست من مگه مملکت همینطور بی قانونه پولتو بخورن زبون هم داشته باشن نه عزیزم چیزی به نام لیست سیاه هم نداریم الکی شایعه پراکنی نکن.
این وسط ضرر رو isp میده اگر من شکایت کنم نه بنده.
در ضمن طبق قانون isp که ازش به علت کم فروشی شکایت بشه نمیتونه به شخص شکایت کننده اینترنت نده و بخواد بچزوندش همین قابل بر رسی هست از نظر قانون که یعنی اگه نخواد انیترنت بده به شخصی که در واقع از حق خودش دفاع کرده این یعنی که نمیخواد تن به قانون بده و رویه خودشو درست کنه بلکه میخواد عامل اعمال قانون رو از بین ببره.
درسته شرکت خصوصی هست ولی همه چیز به دلبخواه شرکت نیست.
کل رشت هم بشه 14 کیلو بایت بهتره تا دزدی کنند از مال مردم.
در ضمن محدودیت سرعت هم تا همین 3 ماه دیگه برداشته میشه طبق اخبار. بعدش هم دوست من من شاید مجوز داشته باشم اصلا پس پیش داوری نکنید.
با این حرف ها دیگرانو نترسونید اینجا تو ایران اینترنتی وجود نداره که بخواد سرعتش کم بشه حالا مثلا 512 هم شد اینترنت اونم اشتراکی هر جای دنیا بگی میخندن بهت. خوبه که همین اینترنتم با هزار دنگ و فنگ و مشکل میدن به ما.
![]()
واقعا اینو دیگه راست میگه که در ایران اینترنتی وجود نداره .
امروز با یکی از دوستام داشتم حرف میزم در لندن ازش یک چیزی خواسته بودم که برام آپلود کنه 10 گیگ بود گفتم میتونی آپ کنی گفت چرا نتونم کاری نداره که گفتم سرعت آپلودت چنده گفت 5Gig در ثامیه . واقعا متاسفم واسه ما که باید سر کلیوبایت ها چونه بزنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)