من هفته ی پیش دوربین Sony W290 از نمایندگی قیمت گرفتم 325000 بود!!!!!!!!!!!
اگر کیفیت عکس میخای canon IXUS 200 IS بگیری بهتره.
من هفته ی پیش دوربین Sony W290 از نمایندگی قیمت گرفتم 325000 بود!!!!!!!!!!!
اگر کیفیت عکس میخای canon IXUS 200 IS بگیری بهتره.
سلام بچه ها
من میخوام یه دوربین بخرم حدودا 400 تومان میشه راهنمایی کنید کیفیت عکس برام مهمه اگر فیلمبرداری هم در حد خوب(از نظر کیفیت) بکنه که چه بهتر
نظرتون راجع به مارک بنکیو چیه؟
عزیزم اگر به پست بالاییه من توجه میکردی متوجه میشدی
اگر میخوای عکاسیه خوب داشته باشی فقط به کانن فکر کن
همین مدلی که گفتی من خریدم از تهران 255 تومن با رم 8 گیگ شد 270 تومن هم عکاسیش خوبه هم فیلم برداریش
دوستان نظرتون راجب به Sony HX1 چيه ؟
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]
به نظر من 5D بخری بهتره. چون هم فول فریمه و هم از همه نظر کامله و البته میتونی با بقیه ی پولت هم لنز درست حسابی بگیری.
البته نمیشه گفت عکس با ابعاد 16:9 بده. من خودم بعضی از عکسامو با همین ابعاد میگیرم به دلیل این که صفحه ی نمایشگرم وایده و این عکس ها تمام صفحه رو پر میکنه.
در مورد سوال دومت راجع به تنظیمات نورسنجی دوربین شما و خیلی دوربین های دیگه که تنظیمات دستی کامل دارند 3 حالت براشون قابل انتخابه. یکی این که شما شاتر رو خودتون تنظیم کنید و دوربین بر اساس سرعت شاتری که تنظیم کردید دیافراگم رو تغییر میده. یک حالت دیگه تنظیم دیافراگم هست که برعکس حالت قبلیه. و یک حالت تمام دستی هم هست که تمام تنظیمات شاتر و دیافراگم دست خودتونه. اگه جوابت رو نگرفتی سوالت رو واضح تر بگو.
در مورد تنظیم وایت بالانس اونی که گفتی اینطوری کار میکنه که بر اساس نور محیط خودش وایت بالانس رو تنظیم میکنه. یعنی برای یک لحظه نورسنجی میکنه تا تشخیص بده چه تنظیم وایت بالانسی برای این محیط و این نور مناسبه.
سوال آخرت هم دقیقا متوجه نشدم. چون خودم این دوربین رو نداشتم نمیتونم صد در صد بگم اون گزینه کارش چیه ولی فکر میکنم رنگ ها رو اون طوری که هست ثبت میکنه یعنی طبیعی و بدون اغراق. حالت اشباع یا vivid هم رنگ ها رو غنی تر و پررنگ تر میکنه تا بیشتر به چشم بیان. بستگی به خود طرف داره. یه وقتی شما میخوای رنگ ها شاداب تر و پر تر به نظر بیان و یه وقتی میخوای کاملا طبیعی باشند.
تقریبا تمام دوربین های غیرحرفه ای حداقل میزان گشودگی دیافراگمشون 8 هست و فقط مربوط به دوربین شما نمیشه. ولی حداکثرش روی دوربین های مختلف ممکنه فرق کنه و یکی 2.8 باشه و یکی 3.3 و یکی 2.0
2.8 یه عدد رند و قابل قبول و خوبه. یعنی اگه کمتر از این عدد باشه اون وقت میشه فوق العاده.
1. اون طور که من خوندم و شنیدم و دیدم FZ35 نویز عکساش تا حدودی کمتره.
2. در این مورد نظری ندارم. تو کشورهای مختلف ممکنه قیمت ها فرق کنه.
3. البته گارانتی پاناسونیک هم به اندازه ی کنان معتبره (البته با این فرض که چیزی به اسم گارانتی معتبر تو ایران وجود داشته باشه.
4. این دو دوربین از نظر زوم واید و زوم تله عملا هیچ تفاوتی با هم ندارند.
5. بله. میتونید باتری شارژی NiMH و شارژر براش بخرید و من چند وقت پیش از یکی از دوستان شنیدم باتری هایی به بازار اومده که مشکلات سری های قبلی باتری های قلمی رو نداره (مثلا این که بعد از یه مدت استفاده نکردن از دوربین باتری ها بخوابه و...)
6. تفاوت چندانی ندارند. البته من حدس میزنم فیلمبرداری پاناسونیک بهتر باشه. ضمنا پاناسونیک فیلمبرداری AVCHD هم داره و میکروفونش هم قابلیت wind-cut داره.
اگه از من می شنوید دنبال مگاپیکسل بالا و تشخیص لبخند و اینا نرید. چون از معیار اصلی که کیفیت عکس هست منحرف میشید.
من بین کامپکت ها اگه میتونید از خیر فیلمبرداری HD بگذرید کنان G11 رو پیشنهاد میکنم.
هیچ کدوم از این مدل ها کیفیت عکسش در حد G10 و G11 نیست. مخصوصا از نظر نویز قابلیت رقابت با G11 رو ندارند.
ولی از نظر فیلمبرداری من نظرم روی HX1 هست. و از نظر عکس هر دو دوربین SX20 و FZ35 خوب هستند.
البته تجربه ی قبلی دلیل بر بد بودن یک برند نمیشه. سونی هر چی باشه جزء دوربین های خوب بازار هست و الان هم دوربین های غیرحرفه ای و هم دوربین های SLRش کیفیت خوبی دارند.
در مورد تفاوت SX20 و SX1 لازم میدونم یه مطلبی رو ذکر کنم (البته مشروط بر این که دقت رنگ SX20 با SX10 فرقی نکرده باشه چون من SX1 و SX10 رو مقایسه کردم). دقت رنگ SX1 از SX10 بالاتر بود و رنگ ها رو طبیعی تر نشون میداد و به احتمال زیاد در مقایسه ش با SX20 هم همین قضیه صادق باشه.
تفاوت پروسس عکس های کنان و پاناسونیک هم این هست که کاهش نویز کنان بیشتر هست و در نتیجه نویز عکساش کمتره ولی در عوض عکس ها سافت تر هستند. در حالی که پاناسونیک برای از دست نرفتن جزئیات یه مقدار از شدت کاهش نویز کم کرده ولی تو عکساش نویز بیشتر از کنان دیده میشه. طبیعی هست که نتیجه ای که پاناسونیک میگیره مطلوب تره.
SD960 خیلی خوبه. البته F70 هم عالیه. خصوصا با توجه به این که فیلمبرداری براتون ملاک نیست. F70 سنسور بسیار خوبی داره و محدوده ی زومش هم عالیه.
IXUS 200 به مراتب بهتره و محدوده ی زوم و واید خیلی خوبی داره.
مارک های متفرقه مثل بنکیو اصلا توصیه نمیشه. مارک های معروف مثل الیمپوس و نیکون و سونی و فوجی و حتی کنان هم بعضا کیفیت عکس مطلوبی ندارند. چه برسه به یه مارکی مثل بنکیو.
تو این محدوده اگه فقط کیفیت عکس براتون مهمه من یه دوربینی مثل پاناسونیک LX3 یا کنان S90 رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه فیلمبرداری هم براتون معیار هست میتونین برین سراغ Panasonic FZ35 و Canon SX20 که فیلمبرداری HD و زوم بیشتر و زوم موقع فیلمبرداری دارند ولی کیفیت عکسشون قدری پایین تر هست و ابعادشون بزرگتره.
Last edited by prowler88; 04-02-2010 at 17:23.
فول فریم بودن یونقد فری نمیکنه تو پرینت بیشتر تو نویس اونهم تو ایزوهای بالا تاثیرش تو پرینت دیده میشه ولی اگه ۵دی بگیری بهتره چون باتوجه به سبک عکست لنزهای بهتری میگیره.
رو ۷دی هم فکر کن بجز فول فریمی واقعا عالی
این مساله گارانتی برا دوربینها چقدر مهمه؟ اصلا دوربین ها خراب هم میشن؟ ( یعنی تو مدت گارانتی )
از نظر من، مهمه و در حد خودش هم موثره ... یعنی اینکه اولاً نمایندگی رسمی کمپانی های دوربین در ایران، نمایندگی های معتبری هستند و ثانیاً من بعضاً دیده ام که نیاز به مراجعه به گارانتی پیش بیاد ...
میدونی این برعکس بحث پلیرها هستش تقریباً .. یعنی پلیرها شاید خرابی در حد سخت افزاری که نیاز به مراجعه پیش بیاد کمتر باشه و ضمناً خیلی از نمایندگی ها، صرفاً نمایندگی فروش هستند تا نمایندگی خدمات پس از فروش .. در نتیجه شاید بدون گارانتی هم معقول باشه ... یا گارانتی های متفرقه (اصطلاحاً بهش میگیم "گارانتی هزار تومنی"!) هم انقدر ریسک نباشه ..
دوستان امشب رفتم و هر دو مدل رو دیدم.
- اول نمایندگی اصلی کنن , که البته SX20 رو نداشت! ولی میگفت قیمتش 460 بوده و هفته دیگه میاره. احتمالا گارانتیش , تعویضی باشه.
ولی یک نمایندگی کوچک کنن , SX20 داشت و میداد 445 با گارانتی آونگ یا همچین چیزی!
که باید بهش اضافه بشه حدودا 40 تومان باتری و شارژرش , 30 تومان رم 8 گیگ و کیف.
- بعد رفتم یک نمایندگی کوچک پاناسونیک , FZ35 رو میداد 489 تومان با گارانتی 15 ماهه ( که گفت معرفی میکنیم به تعمیر کار ) بعلاوه یک کیف آبی رنگ ( که فکر نکنم خیلی مالی باشه) و البته شارژر و باتری تو خود پک هست و فقط باید رم براش بگیرم.
حالا با توجه به قیمتهای موجود و همینطور بحث کیفیت , منو راهنمایی کنید لطفا.
چیزی که در یک نگاه به دو تا دوربین به نظر میاد : SX20 , اسم کنن! و بالاخره یک کم ابهت!! ولی در مورد FZ35 , یک دوربین شیک و البته جمع و جور که شاید به خاطر این کوچک بودنش , در ظاهر این قیمت بهش نیاد .
ضمنا برام سواله که چرا پاناسونیک اسم خود شرکت رو جلو دوربیناش نمیزنه؟! خیلی باکلاس تر از لومیکس هست!!![]()
Last edited by noisymind; 04-02-2010 at 22:58.
عزیزان من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم
بعداز مدتها جستجو تو سایت ها sx 200 isروانتخاب کردم
حالا از اساتید دوربین می خواستم بپرسم آیا دوربین بهتری تو قیمت 330 هزار تومن نسبت به sx200پیدا میشه یا نه
البته فیلم برداری hd هم برام خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)