تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 469 از 2014 اولاول ... 3694194594654664674684694704714724734795195699691469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سپهر حيدري: با جديت تمرين مي كنيم

برگزاری پرسپولیس : شرايط تيم چه طور است؟
    تمرينات خوبى را انجام مى دهيم و جو تيم هم آرام است. فعلاً كه همه چيز روال طبيعى خود را طى مى كند. به هر حال اميدوارم در آينده نيز همين شرايط را حفظ كنيم.

اردوهاى پرسپوليس يكى پس از ديگرى لغو مى شود، اين قضيه تأثير منفى روى عملكرد تيم نمى گذارد؟
    اردوى اسپانيا بهترين فرصت براى رسيدن به هماهنگى بود. ما تمرينات خوبى را زيرنظر پيروانى انجام داده ايم. بعد از اين دوره بدنسازى، اردو خارج از كشور مى توانست بازيكنان را بيشتر به هم نزديك كند كه متأسفانه شرايط براى سفر فراهم نشده است. البته اين را بگويم كه اردوى خارجى يا داخلى اهميت چندانى ندارد. مهم انجام چند بازى دوستانه و حفظ همبستگى تيم است.

نبود قطبى به عنوان سرمربى بالاى سر تيم مشكلى ايجاد نمى كند؟
    به نظر من عدم حضور قطبى مسأله مهمى نيست و زياد روى كار تيم تأثير گذار نبوده است. ما زيرنظر پيروانى تمرينات خوبى را دنبال كرديم. فكر مى كنم نظر كادر فنى روى تمرينات تيم هماهنگ است و عدم حضور يك نفر نمى تواند مشكل ساز شود.

خريدهاى پرسپوليس در نقل و انتقالات را چه طور ديدى؟
    پرسپوليس در اين فصل يارگيرى خوبى انجام داده است تا آن جايى كه فكر مى كنم تيمى نتواند در اين باره با پرسپوليس رقابت كند. بازيكنان خوب و تأثيرگذارى به ما ملحق شده اند كه مطمئناً تيم با وجود آنها فصل رويايى را پيش رو خواهد داشت.

محسن خليلى فصل گذشته يكى از بازيكنان تاثيرگذار پرسپوليس بود، مصدوميت و غيبت او لطمه اى به تيم وارد نمى كند؟
    محسن خليلى بازيكن خوب و بزرگى است و حتماً جالى خالى او در تركيب احساس مى شود. پر كردن جاى خالى او بسيار سخت است. به شخصه وقتى خبر مصدوميت او را شنيدم بسيار ناراحت شدم؛ هم براى خودش و هم براى پرسپوليس كه او را در اختيار ندارد. براى او آروزى سلامتى مى كنم.

وضعيت خودت چه طور است؟
    با توجه به تمرينات منظمى كه انجام داده ام، شرايط بدنى ام خوب است. سال پيش به خوبى نتوانستم چهره واقعى خود را به نمايش بگذارم اما امسال قصد دارم از تمام توانم براى ارائه يك فوتبال زيبا استفاده كنم.

به نظرت پرسپوليس در جناح چپ كمبود بازيكن ندارد؟
    قرار است يك مدافع خارجى به تيم اضافه شود اما به هر دليلى اين قضيه منتفى شود پژمان نورى و مجتبى شيرى مى توانند در آن پست بازى كنند. البته حتماً كادر فنى به اين موضوع فكر كرده است.

هفته اول مقابل سايپا قرار مى گيريد كه ۲ بازيكن از پرسپوليس به خدمت گرفته است اين ديدار را چه طور مى بينى؟
    آقايى و كعبى بازيكنان بسيار خوب و بزرگى هستند و براى هر تيمى يك نعمت محسوب مى شوند. حضور آنها در تيم حريف باعث روحيه و انگيزه ما مى شود. پرسپوليس مقابل تيم هاى قدرتمند هميشه بهترين بازى را به نمايش گذاشته است. ما براى حضور در ۳ جام بايد گام هاى اول را محكم برداريم. مطمئن باشيد پرسپوليس از هفته اول از هر بازى سربلند خارج مى شود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاخیر بازگشت قطبی تمرین امروز را لغو کرد

خبرگزاری پرسپولیس : ديدار تداركاتي پرسپوليس مقابل تيم آرمين / تاخير "قطبي" تمرين صبح و نشست هيات مديره را لغو كرد پس از لغو تمرين صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس، تمرين اين تيم عصر امروز در ورزشگاه كارگران، همراه با يك بازي تداركاتي برگزار مي‌شود.

پس از لغو تمرين بدنسازي صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس در مجموعه ورزشي انقلاب، اين تيم تنها در نوبت عصر و از ساعت 17:30 در ورزشگاه كارگران تمرين خواهد كرد. تيم پرسپوليس در پايان تمرين امروز خود، ديداري تداركاتي را مقابل تيمي به نام "آرمين" كه يك تيم كارگري، است برگزار خواهد كرد.

حضور افشين قطبي بر سر تمرين امروز سرخ‌پوشان به دليل تاخير حضور وي در تهران، مشخص نيست. پرسپوليسي‌ها از فردا تمرينات بدنسازي خود را در مجموعه انقلاب از سر خواهند گرفت و در قالب اردويي پنج روزه، به طور شبانه‌روزي در اختيار كادر فني هستند.

همچنين پرسپوليس پنجم مرداد براي برگزاري اردوي چهارروزه آماده‌سازي، عازم دبي خواهد شد.
    همچنين نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه قرار بود عصر امروز با حضور افشين قطبي برگزار شود، به دليل عدم حضور محمد آخوندي و همچنين تاخير بازگشت قطبي به تهران، برگزار نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت‌‌وگو با فارس

محمدي: سه‌شنبه تكليفم با استقلال مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ با استقلال به توافق نهايي رسيده‌ام؛ اما روز سه شنبه وضعيتم مشخص خواهد شد.

محمد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با سران استقلال به توافق كامل رسيده‌ام؛ اما هنوز حضورم در اين تيم قطعي نيست. روز سه شنبه وضعيتم مشخص خواهد شد.
    وي افزود: از استقلال اهواز و پيكان نيز پيشنهاد دارم، البته قرار است مسئولان استقلال تهران تا روز سه شنبه به من جواب دهند.
    دروازه‌بان اسبق پرسپوليس درباره علت حضورش در استقلال گفت: اين تيم به من پيشنهاد داد و با چند نفر از دوستان مشورت كردم و اين تيم را انتخاب كردم و در اين تيم نيز با تمام تعصب بازي خواهم كرد، مانند زماني كه در پرسپوليس حضور داشتم. پيراهن هر تيمي را كه بر تن كنم با تمام وجودم برا‌ي آن تيم بازي خواهم كرد.
    Last edited by Ice Star; 21-07-2008 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاخیر بازگشت قطبی تمرین امروز را لغو کرد

خبرگزاری پرسپولیس : ديدار تداركاتي پرسپوليس مقابل تيم آرمين / تاخير "قطبي" تمرين صبح و نشست هيات مديره را لغو كرد پس از لغو تمرين صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس، تمرين اين تيم عصر امروز در ورزشگاه كارگران، همراه با يك بازي تداركاتي برگزار مي‌شود.

پس از لغو تمرين بدنسازي صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس در مجموعه ورزشي انقلاب، اين تيم تنها در نوبت عصر و از ساعت 17:30 در ورزشگاه كارگران تمرين خواهد كرد. تيم پرسپوليس در پايان تمرين امروز خود، ديداري تداركاتي را مقابل تيمي به نام "آرمين" كه يك تيم كارگري، است برگزار خواهد كرد.

حضور افشين قطبي بر سر تمرين امروز سرخ‌پوشان به دليل تاخير حضور وي در تهران، مشخص نيست. پرسپوليسي‌ها از فردا تمرينات بدنسازي خود را در مجموعه انقلاب از سر خواهند گرفت و در قالب اردويي پنج روزه، به طور شبانه‌روزي در اختيار كادر فني هستند.

همچنين پرسپوليس پنجم مرداد براي برگزاري اردوي چهارروزه آماده‌سازي، عازم دبي خواهد شد.
    همچنين نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه قرار بود عصر امروز با حضور افشين قطبي برگزار شود، به دليل عدم حضور محمد آخوندي و همچنين تاخير بازگشت قطبي به تهران، برگزار نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه تفصیلی با احمدرضا عابدزاده، عقاب همیشگی آسیا: از همان اولش پرسپوليسي بودم /بند كفشت باز است!

عابدزاده:

من در زمان پنالتي، روحيه حريف را خراب مي‌كنم. من مي‌دانم كه اين كارها تا چه حد، بازيكني را كه قرار است در آن شرايط سخت، پشت توپ بايستد، دچار مشكل روحي مي‌‌كند. در ضمن با اين كارهاي من، بچه‌هاي تيم خود ما هم روحيه مي‌گرفتند.

وقتي يكي از بازيكنان كويتي براي زدن اولين پنالتي، پشت توپ قرار گرفت، جلو رفتم و به او گفتم: بند كفشت باز است. او نگاهي به كفش خود كرد و ديد كه بند كفشش كاملا بسته است، به او خنديدم و رفتم داخل دروازه ايستادم. آن بازيكن، پنالتي را به اوت زد!

از همان اولش پرسپوليسي بودم

تاسف مي‌‌خورم كه چرا از اول به پرسپوليس نيامدم. از اول هم من داشتم مي‌رفتم به پاس، ولي خب پدرخانمم تاكيد بر اين داشت كه بروم استقلال. آن شبي كه رفته بودم با آبي‌ها قرارداد ببندم، يادم است. آقاي پورحيدري و مسئولان باشگاه استقلال، مرا تا ساعت سه صبح نگه داشتند تا قرارداد را امضا كنيم. من از همان اولش پرسپوليسي بودم. همه بچه‌محل‌هاي من در اصفهان، پرسپوليسي بودند. سال 68 مي‌‌خواستم به پرسپوليس بپيوندم، اما مايلي‌كهن گفت: تيم ما دروازه‌بان دارد و به تو نيازي نداريم. به همين دليل به استقلال رفتم!

من با استانكو و مت‌كوويچ و ايويچ هم كار كرده‌ام. مربي‌هاي بزرگي بودند. اصلا جرات نمي‌‌كردند به‌جز من كسي را بگذارند توي دروازه. استانكو مي‌‌گفت: عابدزاده پاهاش هم بشكند، بايد بگذارمش توي گل. من مثلا فلاني را نمي‌‌گذارم مت‌كوويچ هم اين را مي‌‌گفت. حالا علي آقا هم همين نظر را دارد، اما من مي‌‌‌گويم علي آقا! اگر مي‌‌شود، اين كار را انجام بده. نمي‌گذارم يكي مثل فنايي از بين برود.

چطوري مي‌شه بهترين گلر ايران رو مشخص كرد؟
    شما با ديدن يك مسابقه نظر مي‌ديد كه بهترين گلر كيه. با يك تك‌به‌تك يا يك دريافت خوب يا يك پنالتي، ولي واقعيت چيز ديگري است. شما بايد در زمان طولاني‌تري يك گلر رو زيرنظر بگيريد تا متوجه شويد در چه شرايطيه.مثلا، گلرهايي كه در پرسپوليس و استقلال هستند، هر هفته بازي‌هاشون پخش مي‌شه و با يك اشتباه زيرفشار قرار مي‌گيرند، ولي گلرهاي تيم‌هاي شهرستاني فقط چهار بار مسابقات و عملكردشون ديده مي‌شه. اينجوري شما نمي‌تونيد راجع به بهترين گلر ايران اظهارنظر كنيد.

سرانجام احمدرضا عابدزاده به پرسپوليس برگشت آن هم به‌عنوان مربي‌دروازه‌بان‌ها پرسپوليس اين فصل خريدهاي بزرگي داشت، اما شايد عابدزاده بهترين خريد پرسپوليس بود، چراكه هم شهرت و هم توان فني بالايي داره، نظر خودت چيه؟

قبل از اينكه احمدرضا راجع به اين سوال جواب بدهد، دوست صميمي‌اش ‌(رجبي) گفت: «اين فصل چند نفر از بازيكنان جديد به‌خاطر احمدرضا پرسپوليس را انتخاب كردند. آنها (مخصوصا دروازه‌بان‌ها) خيلي دوست داشتند در تيمي حضور داشته باشندكه احمدرضا در آن مربي است. مطمئنا هر دروازه‌باني كه در پرسپوليس، زير نظر احمدرضا تمرين كند و مهمتر از تمرين، به حرف‌هاي احمدرضا گوش بدهد، مي‌تواند خودش را از سطح دروازه‌بان‌هاي فوتبال ايران جدا كند. به عقيده رجبي، احمدرضا بايد زودتر به پرسپوليس برمي‌گشت ولي به‌خاطر ترس يك عده از افرادي كه پرسپوليس را ملك آبا و اجدادي خودشان مي‌دانستند، از پرسپوليس دور ماند.

آقاي عابدزاده، شما اين حرف‌ها رو تاييد مي‌كنيد؟

نمي‌دونم، يعني مهم نيست كه چي بود و چي شد. مهم اينه كه الان من اينجام و مي‌خوام بدون حاشيه كارم رو انجام بدم. يعني بهترين دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس را آماده كنم.

مثل اينكه روته مولر از شدت تمرين و پشتكار تو، اظهار تعجب كرده؟

به‌هر حال دروازه‌بان تمرينات اختصاصي داره كه حتي فشرده‌تر و پرشدت‌تر از تمرينات بازيكنان پست‌هاي ديگر است

احمدرضا عابدزاده، جزو معدود دروازه‌بان‌هايي بود كه توان بالايي در بازي با پا داشت، هنوز آن دريبل دو تا بازيكن پاس را يادمون نرفته. چرا الان دروازه‌بان‌ها نمي‌توانند مانند عابدزاده باشند؟ اعتماد به‌نفس بالا يا تمرينات، نقش كدوم يك بيشتره؟

هر دو، دروازه‌بان‌هاي بزرگ هم ژن بزرگ بودن رو دارند و هم تمرينات پرفشار رو انجام مي‌دن. ببينيد، تمرين شايد به تنهايي نتونه باعث پيشرفت بشه، ولي تاثير بااهميتي در پيشرفت داره. يك مثال مي‌زنم، دروازه‌بان‌هاي ايراني، حتي درست گرم هم نمي‌كنند. يك كشتي‌گير واسه شش دقيقه مسابقه دادن، 45 دقيقه خودشو گرم مي‌كنه، ولي دروازه‌بان‌هاي ما واسه 90‌دقيقه مسابقه شش دقيقه خودشونو گرم مي‌كنند.

اين يعني عليرضا حقيقي مي‌تواند گلر فيكس پرسپوليس شود؟

‌دقيقا، اينجا ما گلرهايي داريم كه چربي دورشكم دارند و اين خيلي بده. مثلا عليرضا حقيقي، يكي از بااستعداد‌ترين گلرهاي ايران است، ولي به‌خاطر اينكه دو سال دروازه‌بان سوم و چهارم پرسپوليس بوده، حتي درست تمرين هم نكرده و اين باعث شده بدنش از فرم ايده‌آلش فاصله بگيره. به‌خاطر همينه كه من شدت تمريناتم را بالا بردم تا عليرضا زودتر به شرايط ايده‌آل برسه.

نظرت راجع به دروازه‌بان‌هاي نسل بعد از خودت چيست؟ اون‌ها رو چطور مي‌بيني؟

گلرهاي خوبي در 20 سال اخير در فوتبال ايران بودند، ولي نكته مهم در ارتباط با اون‌ها، اين بود كه هر يك نقطه ضعفي داشتند، ولي هيچ‌گاه نتوانستند نقطه ضعف خودشون رو برطرف كنند و اين يعني اون‌ها درست تمرين نمي‌كردند و مربيان خوبي نداشتند. من زماني كه پرسپوليس بودم بعد از تمرين از ناصر ابراهيمي مي‌خواستم به سمت دروازه شوت بزند تا من تمرين كنم، اونقدر شوت مي‌زد كه خسته مي‌شد، ولي من هنوز مي‌خواستم تمرين كنم و اين رمز موفقيت دروازه‌باني است

بعد از شما پرسپوليس نتوانست دوران اقتدارش را حفظ كند و گلري در سطح شما هم نداشت.

اول اينكه پرسپوليس هيچ‌وقت به نام‌ها وابسته نبوده و هميشه بزرگ بوده و به‌خاطر شرايط اون دوره در فوتبال ايران نتونست دوباره قهرمان بشه (به جز دوره اول ليگ‌برتر). ولي در مورد گلرهاي پرسپوليس، در چند سال اخير گلرهاي خوبي در پرسپوليس بودند. هم بااستعداد و هم با پشتكار. گلرها بايد تمرين كنند، تمرين. آنها بايد از ميله داغ بالا بروند تا دست‌هاشون بسوزه و آماده و قوي شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

مصطفوي: منتظر پرسپوليس متفاوتي در فصل آينده باشيد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: خبرنگاران و هواداران منتظر تيم متفاوتي در فصل آينده باشند.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اميدوارم هرچه سريعتر با نگاه ويژه دولت و سازمان تربيت بدني، باشگاه‌ها از حوزه دولتي خارج شوند و به صورت خصوصي يا زير نظر شركت‌هاي مختلف كار خود را ادامه دهند.
    وي افزود: تعامل فدراسيون با باشگاه‌ها براي موفقيت فوتبال بسيار مهم و ضروري است. اميدوارم در اين جلسات به نتايج مطلوبي برسيم تا فوتبال ما مثل هميشه جز برترين‌هاي آسيا و حتي نيمه نگاهي به فراتر از آسيا داشته باشد.
    مصطفوي در مورد محسن خليلي گفت: از مصدوميت او ناراحت هستيم؛ ولي رسانه‌ها نيز در اين خصوص قصد تخريبش را نداشته باشند. باشگاه قصد دارد گزارش كاملي از نحوه مصدوميت اين بازيكن جويا شود و سپس با پزشك تيم ملي جلسه‌اي برگزار كند.
    وي افزود: مطمئن باشيد پس از جلسه با فدراسيون و شخص محسن خليلي، در مورد جانشين او با صلاحديد خودش اقدام خواهيم كرد. اين در صورتي است كه نتواند شش ماه به فوتبال برگرد. در صورتي كه خليلي اعلام كند پس از دو ماه قادر به بازي است، بازيكني را جذب نخواهيم كرد و منتظر اين مهاجم خواهيم ماند چون هيچكس حق ندارد فصل رويايي فصل گذشته او را از ياد ببرد.
    وي درباره پيگيري‌ براي از بين بردن محروميت پرسپوليس اظهار داشت: بايد به دنبال كلاس جديدي براي هواداران و بازيكنان در ليگ جديد باشيم. طبق اقداماتي كه انجام شده و نامه به علي آبادي و علي كفاشيان، اميدوارم هر چه زودتر محروميت تيم براي حضور هوادارانش در ليگ برتر بخشيده شود. در غير اينصورت فوتبال ايران و پرسپوليس ضرر زيادي خواهد كرد.
    مصطفوي ادامه داد: خبرنگاران و هواداران منتظر پرسپوليس متفاوتي در فصل آينده باشند. فقط قصد داريم با تدابير ويژه‌ و كنترل مسائل، به مردم در چهارچوب قانون و به دور از هرگونه حاشيه و بي حرمتي به داوران، خدمت كنيم.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد مذاكرات انجام شده با حوار محمد مهاجم تيم ملي عراق و محمد نصرتي گفت: با نصرتي بعد از حضور تيم ملي در اسپانيا به توافقي نرسيدم. نمي‌دنام خبرهايي كه درج شده از كجا است.
    وي افزود: در خصوص حوار محمد كه يك مهاجم خوب عراقي است نيز شايد اقداماتي كرده باشيم ولي خبر جذب او و صحبت‌هاي نهايي با اين مهاجم كذب است.
    مصطفوي در پايان در خصوص تاخير قطبي نيز گفت: قطبي امشب به ايران خواهد آمد. مطمئن باشيد هيچ يك از اقدامات او بدون هماهنگي با باشگاه نبوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فراز فاطمي: براي ماندن در پرسپوليس شرط دارم

فراز فاطمي براي حضور مجدد در تيم پرسپوليس اين‌بار با شرط و شروط تصميم مي‌گيرد و حرف‌هاي زيادي با افشين قطبي دارد.

اين مهاجم آزاد تيم پرسپوليس تهران اين روزها منتظر افشين قطبي است تا براي ماندن و تمديد قراردادش با سرخپوشان پايتخت با او اتمام حجت كند كه اين‌بار روي نيمكت نمي‌نشيند. فاطمي هنوز خاطره فصل پيش را فراموش نكرده و مي‌گويد: «در طول فصل گذشته به‌رغم آمادگي كامل با بي‌مهري هرچه تمام اكثر ديدارها را از روي نيمكت نظاره‌گر بودم و مي‌خواهم با قطبي در اين‌باره صحبت كنم كه اگر شرايط مثل سال گذشته است و قرار نيست از من استفاده كند، به پيشنهادهاي ديگر فكر كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوی: همه باید از كريم باقری تبعيت كنند/کریم، اسطوره اخلاق ..

حبيب كاشاني سال گذشته در چنين روزهايي شرايطي برزخي را سپري مي‌كرد و طرفداران پرسپوليس به هيچ‌وجه حاضر نبودند، مديريتش را باور كنند،با اين حال او نيز مانند هر مدير ديگري از برنامه‌هايش براي ساخت پرسپوليس مي‌گفت و در اين بين جمله‌اي جالب را در مورد كريم باقري بيان كرد: «او فرانكو بارسي پرسپوليس است.» و خدا مي‌داند چقدر اين جمله در كاهش بار منفي سنگيني كه بر دوش او بود، تاثير داشت. اگر دوره بيفتيد و از اهالي فوتبال – پيشكسوت، مربي، مدير و بازيكن – در مورد كريم باقري بپرسيد به‌جرات مي‌توان گفت كه چيزي جز مشتي كلمات، جملات مثبت و مدح‌گونه نخواهيد شنيد.
    آري‌هان به محض ورود به اولين تمرين پرسپوليس او را به‌عنوان نقطه اتكايش در تيم برگزيد و دنيزلي به‌خاطرش چند بازيكن را اخراج كرد اما مي‌توان گفت بزرگترين اتفاق زماني رقم خورد كه كريم باقري دشمني استيلي، مرزبان و حتي كاشاني را به جان خريد تا قطبي را در رسيدن به اهداف بلندپروازنه‌اش ياري كند.او در اين فصل هم نقشي به اين بزرگي ايفا خواهد كرد؟
    افشين قطبي در پايان بازي پرسپوليس – صباباتري در حالي كه از فرط خوشحالي سر از پا نمي‌شناخت با تمجيد از كاپيتان تيمش لب به سخن گشود؛ «كريم نشان داد كه مي‌تواند مثل يك شير 16 ساله بدود. او همچنين يك كاپيتان بزرگ براي پرسپوليس بود.» حرف‌هاي قطبي چندان بي‌ربط نبود. او در آن لحظات مي‌دانست كه كريم چه نقشي را در موفقيتش اجرا كرده است. چنين حجم اعتمادي موجب مي‌شود تا به پررنگ و پرتاثير بودن نقش كريم باقري در فصل جديد پي ببريم. در حالي كه به واسطه شيوه‌هاي مديريتي و البته عدم‌قطعيت در حرف‌هاي مصطفوي، قرارداد بازيكني مثل نيكبخت به يك معضل بزرگ مي‌مانست. آقاي كاپيتان در اظهارنظر جالبي خيال همه را راحت كرد: «نيكبخت پسر خوبي شده و حتي روي سكو هم صدايي از او نمي‌شنويد.»
    داريوش مصطفوي اقتدار كاپيتان پرسپوليس را اينگونه براي همه مشخص كرد. او در مانيفستي كه براي پرسپوليس فصل جديد طراحي كرده، مي‌گويد: «باقري اسطوره و الگوي پرسپوليس است و همه بازيكنان بايد از لحاظ فني و اخلاقي از او تبعيت كنند.»
    مصطفوي مي‌گويد: «ما مي‌خواهيم امسال از نظر فني و اخلاقي بهترين تيم باشيم.» وصل كردن اين دو جمله مصطفوي به يكديگر نشان دهنده ميزان اعتباري است كه براي كريم باقري در نظر گرفته شده است اما گفتن اين نكته هم ضروري است كه اين اولين‌بار است كه در ليگ‌برتر حرفه‌اي مديرعامل، ايدئولوژي مشخصي را طراحي مي‌كند. هرچند پيش از آن و در سال‌هاي بسيار دور دكتر اكرامي و دكتر برومند در شاهين با بيان چنين جملاتي اين اتفاق را بنيان گذاشته بودند. با تمام اين اوصاف مي‌توان گفت نقشي كه كريم باقري در اين فصل از رقابت‌ها ايفا خواهد كرد به‌مراتب بيشتر از زمان آ‌ري‌هان، دنيزلي و حتي كاشاني – قطبي است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خروج الونگ از ليست پرسپوليس

الونگ‌الونگ، هافبك كامروني فصل پيش تيم پرسپوليس به‌دليل مصدوميت شانس خود را براي ادامه حضور در پرسپوليس از دست داد تا همراه محسن خليلي نامشان از ليست اين تيم خارج شود.

الونگ كه در حال‌حاضر در ايران به‌سر مي‌برد و مشغول مداواي خود است، منتظر افشين قطبي است تا با نظر او وضعيتش مشخص شود كه به احتمال زياد از ليست گزينه‌هاي عقد قرارداد با پرسپوليس خارج خواهد شد.الونگ طي دو فصل اخير بارها مصدوم شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيام به دنبال بازي با پرسپوليس و پاس
    خداداد عزيزي:
    پرسپوليس، استقلال و سپاهان مدعيان قهرماني هستند
    فوتبـال مـا در تهران متمرکـزتر باشد، قوي‌تر خواهد بود

سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي گفت: در صورت توافق، جمعه آينده با پرسپوليس بازي تدارکاتي خواهيم داشت.

خداداد عزيزي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، افزود: از روز سه‌شنبه هفته جاري اردوي آماده‌سازي تيم پيام در تهران آغاز مي‌شود، در اين اردو دو ديدار تدارکاتي پيش‌بيني کرده‌ايم که در اولين بازي روز چهارشنبه به مصاف پاس همدان خواهيم رفت و در صورت موافقت مديرعامل پرسپوليس روز جمعه با اين تيم يک ديدار تدارکاتي انجام خواهيم داد و در غير اين صورت تيم ديگري را جايگزين پرسپوليس خواهيم کرد.

وي تاکيد کرد: ليست بازيکنان تيم با توافقي که با مدافع صربستاني انجام داديم، تکميل شده است و دو جاي خالي را براي طول فصل نگه داشتيم و ديگر بازيکني نخواهيم گرفت.

عزيزي در خصوص قرعه کشي مسابقات ليگ برتر گفت: قرعه خوبي به ما خورد و از اين بابت خوشحاليم.

وي تيم پرسپوليس را داراي بيشترين شانس براي قهرماني ليگ برتر دانست و تاکيد کرد: تيم پرسپوليس خيلي خوب يارگيري کرده است و با اين نفرات شانس زيادي براي قهرماني دارد مگر آن که دچار حاشيه شود و در غير اين صورت اين تيم خوب بسته شده و اکثر ستاره‌هاي خوب را جمع‌آوري کرده است.

خداداد عزيزي افزود: همچنين تيم‌هاي سپاهان و استقلال تهران به دليل شخصيت تيمي که دارند شانس قهرماني براي آن‌ها وجود دارد و تيم سايپا با توجه به يارگيري که کرده است، مي‌تواند در جمع مدعيان باشد.

سرمربي تيم فوتبال پيام خراسان رضوي در خصوص انتقال امتياز تيم‌هاي تهراني به شهرستان‌ها تصريح کرد: هيچ جاي دنيا چنين چيزي وجود ندارد و به نظر من هر چه فوتبال ما در تهران متمرکزتر باشد، قوي‌تر خواهد بود اما وقتي تقسيم شود در شهرستان‌ها به دليل اينکه از ديد مطبوعات و از چشم رسانه‌ها دور مي‌شود، مشکلاتش هم ديده نمي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •