بعضی از بازی ها ارزش ارجینال خریدن رو دارن.....ولی خیلی هاشون هم ندارند
بعضی از بازی ها ارزش ارجینال خریدن رو دارن.....ولی خیلی هاشون هم ندارند
حالا كي ممكنه بازي كپي بياد به بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اون موقع يه فكري ميكنيم---
فقط و فقط بازیهای انحصاری صرف میکنه خریداری بشه البته اگه روی گنج نشستید
میتونید هر بازی رو که دلتون خواست بخرید در کل خدا رو شکر بازیهای انحصاری این کنسول
زیادن من خودم یک Xbox دارم و واقعا کارش درسته اما کلا PS3 برای من یک چیز دیگست.
این بیزبیلک کپی خوره بیاد به سرعت بازار رو بازی های کپی به لطفا مغازه داران محترم می گیرن ، شک نکنید چون سودش ده برابر یه بازی اصل می شه ...حالا كي ممكنه بازي كپي بياد به بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اون موقع يه فكري ميكنيم---
سلام دوستان . من تازه یه پلی 3 مدل فت 40 گیگ گرفتم. بعدش این کابل پاورش یه جوریه و تبدیلشو ندارم. میخواستم بدونم میشه با کابل پاور کامپیوتر یا مانیتور بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من این مشکل رو با کابل پاور Xbox 360 داشتم. به جاش از کابل پاور کامپیوتر استفاده کردم و تا الان مشکلی پیش نیومده.سلام دوستان . من تازه یه پلی 3 مدل فت 40 گیگ گرفتم. بعدش این کابل پاورش یه جوریه و تبدیلشو ندارم. میخواستم بدونم میشه با کابل پاور کامپیوتر یا مانیتور بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام. تبدیلشو برید از الکتریکی محلتون تهیه کنید فکر نکنم بیشتر از ۵۰۰ تومن باشه.سلام دوستان . من تازه یه پلی 3 مدل فت 40 گیگ گرفتم. بعدش این کابل پاورش یه جوریه و تبدیلشو ندارم. میخواستم بدونم میشه با کابل پاور کامپیوتر یا مانیتور بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان
میگم پلی 3 با دسته چه طور روشن میکنه دسگاه رو؟
اجکت با دسته چطور؟
مرسی
سلام برادر.
شما دکمه ps روی دسته همون وسطیه رو بزنی دستگاه روشن میشه.
واسه اجکت برو رو سیدی بازی مثلث رو بزن نوشته اجکت...
مافبا 2 كي گرفته؟
براي انلاين ار الان برنامه بچينيم تا من تمومش كنم بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)