هم میکروسیم و هم سندیسک ... قیمت هم دقیقا نمی دونم باید برم بپرسم
نه شرمنده این کارو نکن ... از جایی بگیر که گارانتی داشته باشه و مطمئن. رم من دو بار سوخت و دادم تعویض اما این اخری عالیه![]()
هم میکروسیم و هم سندیسک ... قیمت هم دقیقا نمی دونم باید برم بپرسم
نه شرمنده این کارو نکن ... از جایی بگیر که گارانتی داشته باشه و مطمئن. رم من دو بار سوخت و دادم تعویض اما این اخری عالیه![]()
ببخشید من از 2.5 سال پیش تا حالا که این گوشی رو خریدم اصلا چیزی به اسم آپدیت و این جور چیزا نداشتم
میشه کمکم کنید بگید لازمه یا نه ؟ و اصلا به چه دردی میخوره
الانه که بگید عجب هالوهایی تو این سایت هستند ها
نه رفیق این حرفا چیه .....؟؟؟
.
ببین بذار یه مثال برات بزنم ... مثلاً شما ماشین رنو دارین عوضش میکنین و یه زانتیا میگیرین .... دلیلش چیه ...؟
.
مسلماً برای اینه که بتونید ازش بهتر استفاده کنید و اذییتتون نکنه .... آپدیت فریمور گوشی هم همینه .... برای اینکه یکسری از ایرادات گوشی برطرف بشه و احیاناً چیزی به گوشی اضافه بشه ....
..
شما اول از همه از پشت گوشی و زیر باتری Code گوشیت رو ببین چنده بعد اون کد رو در این آدرس وارد کن
بعد یه عدد بهت میده , بعد در گوشی این رو وارد کن : #0000#* بعد عددی که از سایت گرفتی رو با این عدد مقایسه کن اگه با هم فرق داشتند یعنی میتونی گوشیتو آپدیت کنی و اگه فرق نداشتند که احتمالش خیلی کمه یعنی گوشیت آخرین فریمور هست و احتیاجی به آپدیت نداره .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
سپس برنامه Nokia Software Updater رو از سایت نوکیا دانلود و نصب کن و بعد هم گوشیتو به سیستمت وصل میکنی و گوشیتو آپدیت میکنی .....
یه نرم افزار برای استفاده از شتاب سنج برای این گوشی معرفی می کنید، لطفاً؟
تو انجمن نرم افزار میتونی پیدا کنید
نرم افزاهایی مثل magiclevel ,...
به جاي پرداختن به اين تيم هاي كمپاني امتياز (همون بلنداي نامت منظورمه!!) يكم به فكر استفاده بهتر از اين گوشي فوق العاده باش.نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از 3 روش مي توني آپديت كني.
2 روشش كه احتياج به اينترنت نداره توي امضاي من هست.
البته نه تا اين حد!!
آپديت فقط باگ هاي قبلي را برطرف مي كنه و باعث اندكي بهبود عملكرد گوشي ميشه. (شامل سرعت گوشي، مصرف شارژ و ...)
ممكنه نرم افزار يا امكان جديدي هم به گوشي اضافه بشه.
من اگه n95 خودم بفروشم چه گوشیی بگیرم؟
چون یه مشتری براش دارم 280 هزار تومان.
البته خودم 1 ماه قبل 290 هزار تومان خریده بودم.
5800 n85 n79
ولي بهتره كه اصلا نفروشي
سلام
بهتره که نفروشی .
بعد قیمتی که میگه خیلی خوب هست ولی ارزش فروختن نداره .
اگه می خواهید مطمئن بشید تو بخش مشاوره خرید گوشی این موضوع رو مطرح کنید تا دوستان دیگه در خرید گوشی شما رو راهنمنایی کنند .
اگه نظر منو می خوای باید بگم اگه فروختی ومایه تیله داشتی یه ذره پول هم بذار روش و 95 8 گیگ بخر (قینت :420000 تومان )
موفق باشید
قربانتان![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 08-04-2009 at 14:25.
این مموری 16 گیگ رو اگه مطمئنش هست من هم دنبالشم
فقط قیمت و گارانتی فک کنم یکم مهمه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)