تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 870 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خبر...
    آروين جان اگه اشتباه نكنم شما تلويزيونتون مثل ما بود... يعني گرانديگ 29 اينچ... بايد همين الان بهت بگم كه برنامه ي ir remote به تلويزيون ما خوب جواب نمي ده... روي تلويزيوناي ديگه عالي عالي جواب ميده من تست كردم...
    آخه تلويزيون ما ناياب ديگه... نا سلامتي اصل آلمانه....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

بچه ها من گوشيم مي خواد بره تو قسمت تم طول ميده حدود 5 ثانيه ولي تمو سريع عوض مي كنه... واسه شما هم سرعتش تو رفتن تم كمه؟؟؟ اونجاييو مي گم كه نوشته جنرال، والپيپر تم، پوور سيور و ... و آوديو تم...
    بهم سريع جواب بديد... واسه شما هم اين طوريه؟؟؟

بچه ها اون قسمت لاستيكيه هست كه رم وپورت يو اس بي و شارژرو پوشش ميده... خراب بشو هست يا نيست؟؟؟؟ من ميترسم خراب شه ها......................

بچه ها بعضي وقتا كه من زياد با گوشي ور ميرم گوشيم تمش ميپيچه به هم... ميدونيد يعني چي؟؟؟ يعني صفحه ي پشت سفيد ميشه همه ي آيكون ها هم ميره... ولي وقتي جوي استيكو ببري رو هر آيكون دوباره مياد...يه چيز خفني ميشه ها...دفعه ي اول فكر كردم گوشيم سوخت... نمي دونيد واسه چي؟؟؟واسه شما از اين مرضا داره؟؟؟؟

hاره وقتی میخواد بره تو یه کم طول میکشه ...اما در عوض عوض کردن تمها طول نمیکشه !!

گوشی های دیگه عوض کردن تمهاشون خیلی طول میکشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

hاره وقتی میخواد بره تو یه کم طول میکشه ...اما در عوض عوض کردن تمها طول نمیکشه !!

گوشی های دیگه عوض کردن تمهاشون خیلی طول میکشه ...
    ااااا... پس همگانيه؟؟؟؟ آخه پسرعموم n82 اره انقدر طول نمي كشه... مي دونم نمي خواد بگين مدلش بالاتره و فلان و بيصار... بازم ممنون... آره تو اين سيمبين جديدا اصلا واسه تعويض تم طول نمي ده...خيلي باحاله... گوشي قبليم(n91) واسه تعويض تم پدر در مياورد...

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

ایول . . . . پس سرعتش خیلی ردیفه !!!!!
    خداییش هر بار پست هاتو میبینم کلی میخندم !!
    ببین کلا اگه اسپیکر هارو بچسبونی به یه چیز صاف و سخت صداش بلندتر میشه
    مثلا اسپیکر هارو بچسبون به دیوار ببین صداش بهتر میشه
    راستی می تونی یه نمونه فیلم برداری ازش بزاری ؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ایول . . . . پس سرعتش خیلی ردیفه !!!!!
    خداییش هر بار پست هاتو میبینم کلی میخندم !!
    ببین کلا اگه اسپیکر هارو بچسبونی به یه چیز صاف و سخت صداش بلندتر میشه
    مثلا اسپیکر هارو بچسبون به دیوار ببین صداش بهتر میشه
    راستی می تونی یه نمونه فیلم برداری ازش بزاری ؟
    ممنون
    1. سرعتش رديفه؟؟؟؟ شما يه تحقيق اساسي رو اين گوشي كني بد نيستا!!! تازه مگه نگفتم كه خداترين cpu رو داره؟؟؟ سرعتش در حد برج ميلاده...(اين يه درجه از تيم ملي بالاتره...)
    2. شما اختيار داريد ولي يه دفعه بگو ما دلقكيم شما هم اومدي سيرك... اينطوري با هم مي خنديما!!!
    3. بله صداش فوق العاده بيشتر مي شه چون انعكاس ايجاد ميشه، آما... اما اگه شما با گوشيتون سه بار اين حركترو (چسبوندن به سطح صاف) انجام بديد گوشيتونو بايد بديد من ببرم پيش همون عمله هاي سر كوچمون تا شايد قاطي ملاتي چيزي استفاده كنن..آخه مرد حسابي اسپيكراي گوشي بغلشه... مثل كا750 زيرش نيست كه بشه... دوبار اين كارو كني گوشي از رو ميز ميوفته.... در حد برج آزادي(مابين تيم ملي و برج ميلاد) زاغول ميشه....
    4. من علافم يا تو؟؟؟؟ تو رو نمي دونم ولي فكر كنم من علاف نيستم... آخه من با اين كامپيوتر گازوييلي چطوري يه فيلم آپلود كنم؟؟؟ فحش ميدي يا جك ميگي؟؟؟؟
    5. تازه بري تو اين تاپيك بگردي مطمئن باش پيدا ميكني... من خودم دوسه تا دانلود كردم...
    6. تو حرف منو قبول داري يا نه؟؟؟ مي گم كيفيت خوبي داره.... حتي به نظر من بيشتر از برج آزادي...
    از بچه هاي ديگه بپرس مي فهمي من چي ميگم... ببين لا اقل از اون كا750 خز كيفيتش بهتره...
    اسلام عليكم و رحمت الله وبركات... عزيزان يه صلوات محمدي ختم كنيد...
    ((ضمنا انقدر نگو خيلي باحالم... من كه مي دونم خودتم مي دوني... اينجا بدخواه مدخواه من زياد دارم...نمونش هموني كه تز جالبيو ارائه كرد...خداييش هيشكي تو اين تاپيك به ذهنش نرسيد اين كارم ميشه كرد...ايول به خلاقيتش...))

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

ایول اون تیکه های برج ها خیلی باحال بودش . . . . . . . .
    راستی الان از این بیشتر خوشت میاد یا ن91 ؟؟
    ولی فکر کنم این گوشی هم خیلی زود خز بشه
    آخه من 500 صفحه رو چجوری بخونم که نمونه فیلم پیدا کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ایول اون تیکه های برج ها خیلی باحال بودش . . . . . . . .
    راستی الان از این بیشتر خوشت میاد یا ن91 ؟؟
    ولی فکر کنم این گوشی هم خیلی زود خز بشه
    آخه من 500 صفحه رو چجوری بخونم که نمونه فیلم پیدا کنم ؟
    1.قابل نداشت... در كل برج چيز خوبيه...
    2. 5700 خيلي بهتره به دلايل زير:
    160000 رنگ... سي پي يوي قويتر... گوشي جديدتر... كارايي ساده تر(مخصوصا دكمه هاش)...و بقيشم به تو مربوط نيست...
    3.بله وقتي يكي كه كا750 داره مياد اين گوشيو مي گيره خوب مسلما اين ويروس نيز به وسيله ي اون شخص انتقال پيدا مي كنه و باعث ميشه كه گوشي هاي مجاور نيز آلوده شوند و دچار بيماري لا علاج «خز» يا گاهي اوقات «خيل» شوند...
    4.مشكل خودته عزيزم...بچه ها از همه تقاضا دارم به اين دوست من كمك كنيد... بدبخته... يتيمه... نون نداره بخوره... خواهر كوچيكش رو تخت بيمارستان داره جون ميده... خودشم از بس سر كامپيوتر نشسته چشاش ضعيف شده... 472 صفحه رو 500 صفحه ميبينه...(البته اين ممكنه به خاطر عوامل ديگري هم باشه كه اكثر نوجوانان ايراني به اين مرض دچار هستند واينجا بحث پزشكي و روانشناسي نمي كنيم...)
    همگي بسيج شيد به خاطر اين هم وطن درموندمون با هم يك فيلم از اين گوشي مزخرف بذاريد تا از دلشوره در بياد... هركي تونست لينكشو پيدا كنه اين salarnight رو يك عمر بنده ي خويش ساخته...
    عزيزان مي دونم ديگه روزاي آخره... اولين مديري كه پستاي منو ببينه درجا پرتم ميكنه بيرون... ولي من به خاطر دوستان و زنده نگه داشتن نام كلوپ 5700 اينجام... لطف كنيد نرين چقوليمو بكنيد... من خودم رفتنيم...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

دست شما درد نکنه !
    فیلم رو هم دانلود کردم دیدم

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

نبايدم ببيني عزيزم... خوب ننوشتم ببينم حاضريد اين لطف در حقم كنيد يا نه... بعد imei و بذارم... كه يه وقت تو رو دربايستي نيوفتيد...
    imei: 353964013461231
    لطف مي كني تا امشب تمومش كني؟؟؟؟
    بهزاد جان من امدم برات فایل Cer درست کنم دیدم باز هم این سایت سیمبین خرابه لامصب معلوم نیست چشه هر روز میاد عذر خواهی مکنه میگه فردا درسته میشه به محض اینکه درست بشه براتون درست میکنم
    اگه تو ديكشنري نگاه كني مي فهمي... ضمنا چاكرتم هستم...
    شوخي كردم(قضيه ديكشنري)، معني دقيقشو بخواي بايد از حميدرضا جان بپرسي ولي انقدر من مي دونم كه بعضي برنامه ها نياز دارن كه فعال بشن و وقتي مستقيم بريزيشون عمل نمي كنن... از آقا حميدرضا بپرسي جواب دقيقي مي گيري...
    تمام برنامه هایی که برای گوشی های سیمبین نوشته میشن باید به تایید شرکت سیمبین برسن تا این شرکت اون برنامه رو برای همه imei ها ساین کنه و برای این کار شرکت سیمبین یه پولی از شرکت سازنده نرم افزار میگیره.

ولی بعضی شرکتها برنامه هاشون رو ساین نمیکنن ( معمولا ورژن یک یا نسخه های آزمایشی ) برای استفاده از این برنامه ها شرکت سیمبین سایت symbiansigned رو راه اندازی کرد تا هر کسی بتونه برنامه unsign رو برای imei خودش ساین کنه و البته با مسئولیت خودش. یعنی اگه این برنامه ویروسی بود یا مشکلی رو برای گوشی ایجاد کرد صاحب گوشی خودش مسئوله چون موقع ساختن فایل cer تو یه قسمتی از شما این مورد رو سوال میکنه و شما باید قبول کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ir-remote فقط برا اونايی که irancell دارن و ميتونن به اينترنت وصل بشن کار ميکنه?
    ميشه يکی به طور کامل در مورده نحوی استفاده از اين برنامه توضيح بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •