تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4688 از 4751 اولاول ... 3688418845884638467846844685468646874688468946904691469246984738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,871 به 46,880 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بله دیگه ، حرف شما کاملااااا صحیح ، به هر حال هر کس با توجه به شرایطش ی نوع سرویس براش بهتره ...
    در ضمن 8 مگ خیلی گرونتر از نامحدود 128 هس که با توجه به اینکه با نامحدود (البته تا ی جایی .... ) روز هم میشه دانلود کرد به نظر من به صرفه تره ....
    هر کی از من سوال میکنه که چه سرویسی از چه شرکتی بگیره تو دو حالت جوابش رو میدم
    اگه طرف دانلودره یا بچه صغیر آیپددار داشته باشه نا محدود دو مگ مخابرات رو بهش پیشنهاد میکنم
    اگه هم کیفیت براش مهم باشه و مصرفش معمولی باشه آفیس دو مگ شاتل یک ساله
    آفیسش جواب میده ها .سه و نیم مگ سرعت داره سی گیگ ترافیک که واسه تولدتم سه گیگ میدن به نظر من عالیه واسه کاربر خونگی که نمی خواد فیلم سینمایی دانلود کنه

2. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X DogForum.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب بله دیگه ، حرف شما کاملااااا صحیح ، به هر حال هر کس با توجه به شرایطش ی نوع سرویس براش بهتره ...
    در ضمن 8 مگ خیلی گرونتر از نامحدود 128 هس که با توجه به اینکه با نامحدود (البته تا ی جایی .... ) روز هم میشه دانلود کرد به نظر من به صرفه تره ....
    والا من مقدار دانلودم فیلم + برنامه و آپدیت های مک هستش ... با ۸مگ خودم یه شب حدود ۹ گیگ دانلود کردم که اگر شما این مقدار رو با ۱۲۸ ART بکنید هفته بعد سرعت شما رو روی همون ۱۲۸ لاک میکنند و بعد پله پله بالا میره.

۸ مگ که ارزون تره از ۱۲۸ نامحدود ؟!!! ۸مگ ماهی ۲۳.۹۰۰ هستش در صورتی که ۱۲۸ نا محدود ۲۸.۰۰۰ تومن

شما اگر بشینید و محاسبه کنید میزان دانلودی رو که میشه با ۸ مگ کرد در شب ها که رایگان هستش ... هم ار نظر قیمت هم حجم دانلود میصرفه ...
    Last edited by DogForum.ir; 15-07-2014 at 20:14.

4. این کاربر از DogForum.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

بله خب شما شاید بخوای سریع دانلودت رو انجام بدی ولی من عجله ای ندارم !
    دز ضمن من بار قبل که ارت داشتم حدودا 22-23 گیگ دانلود داشتم و محدود نشدم...

مطمئنی شما ؟؟؟؟؟؟؟ 23900 تومن ک 2 مگ هست، 8 مگ با مالیاتش فک کنم حدودا ماهی 45000 تومن باشه ها ....

اره از لحاظ حجم نهاییه دانلود صد در صد 8 مگ بهتره ولی خب من نیازی به اون همه دانلود ندارم اخه ! برا همین میگم هر سرویس مشترک خاص خودشو داره ...

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا من مقدار دانلودم فیلم + برنامه و آپدیت های مک هستش ... با ۸مگ خودم یه شب حدود ۹ گیگ دانلود کردم که اگر شما این مقدار رو با ۱۲۸ ART بکنید هفته بعد سرعت شما رو روی همون ۱۲۸ لاک میکنند و بعد پله پله بالا میره.

۸ مگ که ارزون تره از ۱۲۸ نامحدود ؟!!! ۸مگ ماهی ۲۳.۹۰۰ هستش در صورتی که ۱۲۸ نا محدود ۲۸.۰۰۰ تومن

شما اگر بشینید و محاسبه کنید میزان دانلودی رو که میشه با ۸ مگ کرد در شب ها که رایگان هستش ... هم ار نظر قیمت هم حجم دانلود میصرفه ...
    داداش با آرت 1 میشه تقریبا 30 گیگ دانلود کرد (27-28 گیگ)بدون اینکه محدود شد
    با 8 مگ هم شبی اینقدر دانلود نکن..محدودت می کنندا...تقسیم بندی کن محدودیتش وحشتناک اعصابخورد کن هست
    من خودم تقریبا 1 سالی هست که مشتری آرت هستم...حداقلش از دست چک کردن لحظه ای ترافیک راحتم...حالا شاید ماه دیگه کلا برم 1 ساله اکو بگیرم و ترافیک سنگین بخرم(کلا این ترافیک های سنگین خیلی خوش قیمت هستند...مثلا 100 گیگ 193 هزارتومن هست فکر کنم که میشه گیگی زیر 2 هزارتومن...فقط عیب شاتل اینه که 25% کمتر از بقیه ISP ها گیگ می فروشه...مثلا پیشگامان هر یک گیگش 25% اضافه هم بهش داده میشه یعنی 1250 مگ (با احتساب هر گیگ 1000 مگ،نه 1024)داده میشه که روی 100 گیگ 125 گیگ داده میشه
    این هم اگه شاتل درست کنه خیلی خوبه

7. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش با آرت 1 میشه تقریبا 30 گیگ دانلود کرد (27-28 گیگ)بدون اینکه محدود شد
    با 8 مگ هم شبی اینقدر دانلود نکن..محدودت می کنندا...تقسیم بندی کن محدودیتش وحشتناک اعصابخورد کن هست
    من خودم تقریبا 1 سالی هست که مشتری آرت هستم...حداقلش از دست چک کردن لحظه ای ترافیک راحتم...حالا شاید ماه دیگه کلا برم 1 ساله اکو بگیرم و ترافیک سنگین بخرم(کلا این ترافیک های سنگین خیلی خوش قیمت هستند...مثلا 100 گیگ 193 هزارتومن هست فکر کنم که میشه گیگی زیر 2 هزارتومن...فقط عیب شاتل اینه که 25% کمتر از بقیه ISP ها گیگ می فروشه...مثلا پیشگامان هر یک گیگش 25% اضافه هم بهش داده میشه یعنی 1250 مگ (با احتساب هر گیگ 1000 مگ،نه 1024)داده میشه که روی 100 گیگ 125 گیگ داده میشه
    این هم اگه شاتل درست کنه خیلی خوبه
    آقا من داشتم ART رو دیگه .. من ۱۵-۲۰ گیگ دانلود که کردم هفته بعدش محدودم کردن رو ۱۲۸ .. تماس گرفتم باهاشون گفتند بیش از حد مجاز دانلود کردم... و باید صبر کنم تا خود سیستمشون به طور خود کار برگردونه سرجاش سرعت رو.

در مورد ECO هم آره شبها محدود میشه مثل ART (نه صبح ها) اما حد اقل سرویست ۸ مگه (با توجه به دانلودی که من داشتم و محدود شدم) تازه سرعتم شد ۱ مگ اما ART 128 میشه ۱۶ کیلوبایت دانلود که برای خنده هم خوب نیست.
    Last edited by DogForum.ir; 15-07-2014 at 22:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله خب شما شاید بخوای سریع دانلودت رو انجام بدی ولی من عجله ای ندارم !
    دز ضمن من بار قبل که ارت داشتم حدودا 22-23 گیگ دانلود داشتم و محدود نشدم...

مطمئنی شما ؟؟؟؟؟؟؟ 23900 تومن ک 2 مگ هست، 8 مگ با مالیاتش فک کنم حدودا ماهی 45000 تومن باشه ها ....

اره از لحاظ حجم نهاییه دانلود صد در صد 8 مگ بهتره ولی خب من نیازی به اون همه دانلود ندارم اخه ! برا همین میگم هر سرویس مشترک خاص خودشو داره ...
    من ۱ ساله میگیرم .. واسه همین یک ساله رو گفتم...

من دانلود واسم خیلی مهم نیست اما سرعت باز شدن پیج با توجه به کارم واجب ترین مورد هستش.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من داشتم ART رو دیگه .. من ۱۵-۲۰ گیگ دانلود که کردم هفته بعدش محدودم کردن رو ۱۲۸ .. تماس گرفتم باهاشون گفتند بیش از حد مجاز دانلود کردم... و باید صبر کنم تا خود سیستمشون به طور خود کار برگردونه سرجاش سرعت رو.

در مورد ECO هم آره شبها محدود میشه مثل ART (نه صبح ها) اما حد اقل سرویست ۸ مگه و محدود که بشی تازه میشه ۱ مگ اما ART 128 میشه ۲۰ کیلوبایت دانلود که برای خنده هم خوب نیست.
    این محدودیت بسته به منطقه مخابراتی هست...برای من طرفای 27 ایناس...برای بعضی ها هم نزدیک 60-70 گیگ...برای بعضی هم 10-11 گیگ...نمی دونم فاز شاتل چی هست اینطوری میکنه

11. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر کی از من سوال میکنه که چه سرویسی از چه شرکتی بگیره تو دو حالت جوابش رو میدم
    اگه طرف دانلودره یا بچه صغیر آیپددار داشته باشه نا محدود دو مگ مخابرات رو بهش پیشنهاد میکنم
    اگه هم کیفیت براش مهم باشه و مصرفش معمولی باشه آفیس دو مگ شاتل یک ساله
    آفیسش جواب میده ها .سه و نیم مگ سرعت داره سی گیگ ترافیک که واسه تولدتم سه گیگ میدن به نظر من عالیه واسه کاربر خونگی که نمی خواد فیلم سینمایی دانلود کنه
    سرعت دانلود office 2mb با eco 2mb فرق میکنه؟!!!
    چنده سرعت دانلود office 2mb?

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ECO هم آره شبها محدود میشه مثل ART (نه صبح ها) اما حد اقل سرویست ۸ مگه و محدود که بشی تازه میشه ۱ مگ اما ART 128 میشه ۲۰ کیلوبایت دانلود که برای خنده هم خوب نیست.
    چه کسی گفته 8مگ شاتل محدود بشه میشه 1مگ؟! هیچ فرقی با 128 نداره و در صورت محدودیت حتی اگر سرویس شما 8مگ هم باشه سرعت دانلود شما میرسه به 16کیلو!

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چه کسی گفته 8مگ شاتل محدود بشه میشه 1مگ؟! هیچ فرقی با 128 نداره و در صورت محدودیت حتی اگر سرویس شما 8مگ هم باشه سرعت دانلود شما میرسه به 16کیلو!
    دوست عزیز لطفا پست های قبلی من رو هم بخونید ... من با توجه به استفاده خودم گفتم .. و نمیدونم آیا واسه من اینطوری هستش یا واسه همه ... وقتی شاتل من رو محدود کرد ساعت ۵-۸ سرعت میشد ۳۰۰ کیلوبایت.

از طرف دیگه حد اقل صبح ها سرعت برای استفاده عادی ۸ مگ هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •