دست خود شاتله هر سرعتی بخوان میبندن ولی اگه پایین تر از سرعتی که پولشو دادی بستن بهشون زنگ بزن بگو اگه درست نکردن شکایت کن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دست خود شاتله هر سرعتی بخوان میبندن ولی اگه پایین تر از سرعتی که پولشو دادی بستن بهشون زنگ بزن بگو اگه درست نکردن شکایت کن.
شاتل از این کارا زیاد میکنه، بهت پیشنهاد میکنم اگه راضی نیستی بری از یجا دیگه بگیری،
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
کجا خوبه؟
همه جا مثل همن اگه دانلود نداری و شبانه هم مهم نیس برات به شخصه بهترین جا شاتله
همونطور که دوستان گفتن دست خودشونه به مخابرات مربوط نمیشه.
اگه کشش خطت مشکل نداره پس همون کاری رو بکن که خودت گفتی سرویستو تغییر بده.
اس.ان.آر مارجین شما 16 هست اتنیویشن 34
کیفیت خطتتون بد نیست.دقیقا مشکل کار کجاست؟
پستای قبلیتون رو خوندم .اگه اتصالات دقیقا همون اتصالاتی هست که رو مودم قبلی داشتی برو تو تنظیمات مودم دنبال قسمت modulation بگرد ببین رو چی ست شده . هر مودی بود عوضش کن بزار رو یه مود دیگه .این کار رو با همه مودا انجام بده ببین کدومشون پایایی بیشتری داره.من واسه خط خودمو گذاشتم رو g.dmt
با تلفن زنگ بزن به یک شماره(وسایل برقی مثل یخچال،کولر و تلویزیون روشن باشن)و حرف بزن،حین حرف زدن برو به آدرس مودم و اطلاعات را یه بار دیگه اینجا paste کن...فکر کنم مشکل snr ت باشه
وقتی بدون تلفن نزدیک 16 باشی با نویز به زیر 10 ممکن هست برسه و دی سی برات پیش بیاد
بسییااااااار ممنون از دوستانی که جواب دادن......
والا قبلا هم گفتن من به شخصه از شاتل راضیم، فقط این سرعتو می تونستن بیشتر ببندن که نکردن؛ با این حال زنگ میزنم و پیگیر این قضیه میشم........
من پینگه 8.8.8.8 تم همش در حال تغییر
بعضی موقع زیر 600 نمیاد بعضی موقع از 170 تا 400 متغییر الانم 150 ثابت اگه دانلود کنم می ره بالا
موقع دانلود دیشبم زیر 1000 نمیومد
این طبیعیه؟؟؟؟؟
mtu هم روی مودم 1480 هست
snr هم 29 روی 3700 هست
snr آپ هم 25 روی 768 هست
بدون نویز تا 18000 هم می کشه
مشکلی هم از کامپیوتر ندارم چون همزمان از پارس آنلاین هم سرویس دارم روی همین کامپیوتر و مشکلی ندارم در مورد پینگ
در حال حاضر مشکل اینه که گاهی موقع ها تو روز قطع میشه مثلا هر 12 ساعت یه بار . نسبت به وقتی که روی مودم قبلی بود و هر 10 ثانیه یه بار قطع میشد خیلی بهتر شده ولی همین هم نباید باشه. وقتی قطع میشه با تلفن صحبت نمیکنم.یه بار که قطع شده دیدم تو صدای زنگ آزاد تلفن خش خش هست... این می تونه علت این مشکل باشه ؟
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)