تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4681 از 4714 اولاول ... 368141814581463146714677467846794680468146824683468446854691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,801 به 46,810 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین اکانت به اسم تو بوده کاری ندارم کدوم موجودی باهاش بازی میکرده! اصل اکانت ماله توئه و مقصر هم تویی که آدم مزخرفی رو برای کو شدن انتخاب کردی :|

کسی که هیچی نمیفهمه!

مرتیکه پلشت به من میگه تو نوت بوک بنویس چه غلطی کنم! منم عینن براش نوشتم ولی یه ذره فهم نداره! ورداشته **ده به حرفای من :|

کلن در این بحث حق با منه و قصد دعوا هم ندارم اما گند زدید گند... :|
    همین خری که میگی حداقل ده برابر تو شعور داره که نیومده فحش رو بکشه بهت تا اینجا اینهمه شاخ بازی در نیاری. اینقدر نفهمی که نمیدونی این یه بازیه و یه گیمه 10 هزار تومن پرمیوم خریدی؟(به ت*مم میخواستی نخری مگه پولش رفته تو جیب ما؟)
    بعدشم تو گ* میخوری اکانتتو با یه CO میدی دسته یکی دیگه میخواستی خودت یا Co ت گند بزنین تا اینجا اینقد شاخ و شونه نکشی.

2. این کاربر از RedSpoT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بابا بیخیال بچه ها ...

4. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

+1
    دمش گرم بخاطر ترايب و منو سعيد و كلا همه كلير و كت شد.صداش هم در نيومد.
    مبين جان خوب من هم الان نوبل شدم.تقصير بعضي ها هم بود ولي گله اي ندارم ازشون.بازيه ديگه.

6. این کاربر از m.r.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

همین خری که میگی حداقل ده برابر تو شعور داره که نیومده فحش رو بکشه بهت تا اینجا اینهمه شاخ بازی در نیاری. اینقدر نفهمی که نمیدونی این یه بازیه و یه گیمه 10 هزار تومن پرمیوم خریدی؟(به ت*مم میخواستی نخری مگه پولش رفته تو جیب ما؟)
    بعدشم تو گ* میخوری اکانتتو با یه CO میدی دسته یکی دیگه میخواستی خودت یا Co ت گند بزنین تا اینجا اینقد شاخ و شونه نکشی.
    درست حرف بزن

من تا الان خيلي ميشه كه دعوا هارو ديدم ولي سكوت كردم و مداراك خاك خورده رو، رو نكردم
    خيلي از صفحات اين تاپيك توي PC بنده هستش كه آپلود بشه و بياد روي سرور باعث ميشه كه خيلي ها كارد بزني خونشون در نياد ...
    اين آقا سعيد كه شما ميپرستيش و اين همه طرفداريش رو ميكني، اگه اون كاري كه با آرتاس كرده بود رو با تو ميكرد ميومدي صد تا فحش ميدادي ... حالا اگه كاري كه با من كرده بود رو باهات ميكرد چيكار ميكردي ! من براي همين بچه بازيا كه يه عده كوركورانه بيان وسط تريبال رو ول كردم ...

طرف مياد به عنوان ليدر سيتر ميشه كه اوضاع رو چك كنه، بعد نيروهاتو ميفرسته براي همسايش !‌ ( نمونه ي بارزش هم هست جلوتون ! )

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درست حرف بزن

من تا الان خيلي ميشه كه دعوا هارو ديدم ولي سكوت كردم و مداراك خاك خورده رو، رو نكردم
    خيلي از صفحات اين تاپيك توي PC بنده هستش كه آپلود بشه و بياد روي سرور باعث ميشه كه خيلي ها كارد بزني خونشون در نياد ...
    اين آقا سعيد كه شما ميپرستيش و اين همه طرفداريش رو ميكني، اگه اون كاري كه با آرتاس كرده بود رو با تو ميكرد ميومدي صد تا فحش ميدادي ... حالا اگه كاري كه با من كرده بود رو باهات ميكرد چيكار ميكردي ! من براي همين بچه بازيا كه يه عده كوركورانه بيان وسط تريبال رو ول كردم ...

طرف مياد به عنوان ليدر سيتر ميشه كه اوضاع رو چك كنه، بعد نيروهاتو ميفرسته براي همسايش !‌ ( نمونه ي بارزش هم هست جلوتون ! )
    همین رد اسپاتی که می بینی تمام نیرو هاش برای جلو گیری از بک شدن من فنا کرد (البته فرار نبود که فنا شه. ترایب الی خیانت کرد و این شد. ولی با این حال هم یک کلمه نگغت مرتضی نیرو های من به خاطر تو مردن ) . ولی فرقش با یو و امثال یو اینه اینقدر بزرگ شده که برا یه بازی گریه نکنه و همه رو به فحش خواهر مادر نکشه

نیگاه کن ادم چقدر بچه باشه که مدرک سیو کنه اونم برای کل کل ها احتمالی اینده.

9. 2 کاربر از Master generals بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

همین رد اسپاتی که می بینی تمام نیرو هاش برای جلو گیری از بک شدن من فنا کرد (البته فرار نبود که فنا شه. ترایب الی خیانت کرد و این شد. ولی با این حال هم یک کلمه نگغت مرتضی نیرو های من به خاطر تو مردن ) .
    من گفتم redspot عوضيه ؟ من حرفي بهش زدم ؟ چيزي در موردش گفتم ؟
    اتفاقا بچه ي باحالي هم هست فقط يكم عصباني شده
    ولی فرقش با یو و امثال یو اینه اینقدر بزرگ شده که برا یه بازی گریه نکنه و همه رو به فحش خواهر مادر نکشه
    من به فحش خواهر و مادر ميكشونم ؟ ميشه مثال بزني ؟
    من اگه ميخواستم براي يه بازي دعوا راه بندازم كه توي همون قضيه خشتك همه رو كنده بودم
    نیگاه کن ادم چقدر بچه باشه که مدرک سیو کنه اونم برای کل کل ها احتمالی اینده.
    خوبه كه خودت اون موقع ميگفتي ممد اينارو سيو كن ( دعوا با سعيد توي ورلد هاي اسپيد ) كه بعدا حالشو بگيريم
    حالا ميگه بچه ...
    سعيد اينو نون خورت كردي ؟ يا نمك پروردته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

+1
    دمش گرم بخاطر ترايب و منو سعيد و كلا همه كلير و كت شد.صداش هم در نيومد.
    مبين جان خوب من هم الان نوبل شدم.تقصير بعضي ها هم بود ولي گله اي ندارم ازشون.بازيه ديگه.
    گفتم +1؟؟
    اشتباه شد الان تصحيح ميكنم.
    +3
    خدا پي سي رو آفريد تا چيزي ياد بگيريم.
    ولي خدا ياهو رو آفريد كه ما ايرانيا بريم توش بهم فحش بديم.
    ياهو همو بگيرين هر ....ي خواستين بكنين .بگين منم بيام فحش به زبانهاي مختلف فرانسه و هندي و توركي و عربي بلدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

فحش توي بازي آنلاين طبيعيه
    مخصوصا توي اين نوع بازياش

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فحش توي بازي آنلاين طبيعيه
    مخصوصا توي اين نوع بازياش
    اره مثلا طبیعیه که برای چند پریموم با گلد که صرفا یه سری عدد تو بازین ادم گریه کنه و طرفو به فحش خواهر مادر بکشه

به كه خودت اون موقع ميگفتي ممد اينارو سيو كن ( دعوا با سعيد توي ورلد هاي اسپيد ) كه بعدا حالشو بگيريم
    حالا ميگه بچه ...
    سعيد اينو نون خورت كردي ؟ يا نمك پروردته ؟
    من مثله تو اینقدر بچه نیستم که گریه کنم. همونطور که دیدی موقع گریه کردن هات و فحش دادن هات فقط یه لبخند زدم

بعدشم فکر نکنم موضوع سغید و مبین به یو ربطی داشته باشه.

سعید هر چی باشه نون به نرخ روز خود نیست و اینقدر عقلش میرسیه برای یه بازی گریه نکنه

من به فحش خواهر و مادر ميكشونم ؟ ميشه مثال بزني ؟
    من اگه ميخواستم براي يه بازي دعوا راه بندازم كه توي همون قضيه خشتك همه رو كنده بودم
    والا چیزی که ما می بینیم اینه که هر دفعه بحثه سعید میاد وسط سریع خودتو میندازی وسط می گی سعید اون کارو با من کرده (نه یه بار نه دوبار بلکه بیشتر از ده بار)
    خب اسم این گریه کردن نیست پس چیه؟
    Last edited by Master generals; 26-08-2010 at 19:18.

14. این کاربر از Master generals بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بچه ها باز یه ورلد رفتین دوباره دارین دعوا میکنین!!

زشته به خدا... یکی بیاد تو تاپیک چی میگه با خودش....

16. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •