خواش میکنم.
من چون خودم همیشه تو رد شدن از حلقه ها ایراد داشتم(چه تو آموزشگاه خلبانی و چه تو مرحله ها) گفتم شاید واسه شما هم سخت باشه.
خواش میکنم.
من چون خودم همیشه تو رد شدن از حلقه ها ایراد داشتم(چه تو آموزشگاه خلبانی و چه تو مرحله ها) گفتم شاید واسه شما هم سخت باشه.
سلام
من دو هفته است هر وقت حالشو دارم ،سعی می کنم این مرحله لعنتی رو ردش کنم اما نمیشه!!! دیگه داره اعصابم خرد میشه. می خوام سیوم رو بذارم که اگه یکی از دوستان وقت و حوصلشو داره این مرحله( مرحله n.o.e) رو لطف کنه برام ردش کنه. فقط من نمی دونم چطوری باید سیومو اینجا بذارم، اگه میشه بگید تا بعد سیومو بذارم.
سلامسلام
من دو هفته است هر وقت حالشو دارم ،سعی می کنم این مرحله لعنتی رو ردش کنم اما نمیشه!!! دیگه داره اعصابم خرد میشه. می خوام سیوم رو بذارم که اگه یکی از دوستان وقت و حوصلشو داره این مرحله( مرحله n.o.e) رو لطف کنه برام ردش کنه. فقط من نمی دونم چطوری باید سیومو اینجا بذارم، اگه میشه بگید تا بعد سیومو بذارم.
تو مای دایکیومنت تو Gta san andreas user files سیو هات رو گذاشته .
من می گردم سی دی بازیم پیدا شد رد می کنم برات
ممنون، اما سیوهامو می دونستم کجاست منظورم این بود که نمی دونم چطوری بذارمش تو p30world
خواهش می کنم .ممنون، اما سیوهامو می دونستم کجاست منظورم این بود که نمی دونم چطوری بذارمش تو p30world
خوب باید اوّل سیو هاتونو تو یه سایت مثل رپیدشیر :
آپلود کنید بعد یه لینک بهتون می ده به اسم Direct link ، که اونو باید بذارین اینجا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مؤفّق باشید .
سلام
بازم از راهنماییت ممنون. اینم لینک مرحله n.o.e
از دوستان خواهش می کنم که هر کی وقت و حوصلشو داشت این مرحله رو برام ردش کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام
بالاخره بعد از کلی مکافات خودم تونستم این مرحله رو برم و دیگه نیازی نیست که این مرحله رو برام ردش کنید.(اما با این حال از راهنمایی ها و کمک هاتون در این مدت خیلی ممنونم) اما الان توی مرحله بعدشم. این مرحله من با موتور میرم تو هواپیما و هر کی توشه رو می کشم و بعد یه چتر نجات بهم می ده ، بعدش باید چی کار کنم؟ چون وقتی می پرم بیرون می بازم.
سلام.
کسی تا حالا به اون مرحله رسیده که با سی جی با شوهر خواهرش سزار میان بیرون و تو شهر اشوبه.باید چند نفر رو واسه جنگ استخدام کنه.
یعنی باهاشون حرف بزنه بیان تو گروه.؟تو جزیره 1.بعد از اینکه سه تا جزیره رو رد کردی برمیگردی جزیره 1 و میرسیم به این مرحله.
تا حالا دوبار اومدم تا اونجا اما سیوام پاک شدن.میخوام از اول شروع کنم.
ممنون
شما باید وقتی چتر نجات رو گرفتی ، یدونه از اون بمب هایی که کنترل داره رو بندازی تو هواپیما بعد از هواپیما بپری پایین .![]()
سلام
از راهنماییت ممنون.الان چند مرحله بعدش باز گیر کردم. توی مرحله home coming که cj دوباره به شهر اول بازی برمی گرده و میره دنبال sweet و بعدش با هم میرن خونه ای که اول بازی در اختیار cj بود. اون محله الان دست گروه های بنفش رنگ افتاده. چند نفر رو مشخص کرده که بکشم، من اونا رو می کشم اما مرحله تموم نمیشه. من نمی دونم توی این مرحله دقیقا باید چی کار کنم. اگه میشه راهنمایی کنید.
وقتی که محله خودتون رو دوباره پس می گیرین و سبز میشه, فکر میکنم یک نفر دیگه هم همون اطراف هست که باید بکشین. (قرمز رنگ تو نقشه معلومه) بعدش این ماموریت تموم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)