سلام
برنامه Snappea را هم روی گوشی و هم کامپیوتر نصب کنید و بکآپ بگیرید.
سلام
برنامه Snappea را هم روی گوشی و هم کامپیوتر نصب کنید و بکآپ بگیرید.
ممنون بابت پاسخ گوییتون
اما سیستم عامل من جاواست...
و به خاطر مشکلی که گوشیم پیدا کرده نمی تونم aplicationای رو نصب کنم...
کمک دیگه ای به فکرتون میرسه؟؟؟؟
آه؛ ببخشید. نمیدوستم.
1+ببینید میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل کنید؟
2- میتونید همه دیتای مورد نیاز را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید؟
3-ببینید میتونید یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را روی کامپیوتر نصب کنید.
سلام دوستان من یک گوشی سونی اریکسون Wi100 spiro دارم الان چند وقتی است که وقتی خاموش روشن میکنم به قول معروف دیر بالا میاد بعدش وقتی میخام پیامک بفرستم هر از گاهی ( نه همیشه) پیغام out of memory میده این وضع گاهی در عوض کردن تم هم پیش میاد و تا روشن خاموش نکنم مشکل حل نمیشه خواستم بدانم مشکل کجاست؟
با تشکر
دوستان سلام
خیلی ممنون میشم یک دست یاری به یک دانشجو مهتاج اینترنت بدین
گوشی من w995 هست و مشکلش اینه که وقتی با موفقیت به یک مودم wifi کانکت میشم صفحه باز نمیکنه. یعنی کامل عکس کانکت شدن wifi بایه صفحه گوشی میاد ولی وقتی میرم بروزر رو باز میکنم و آدرس رو وارد میکنم ارور رو به رو رو میده internet setting missing و install settings now یا بعضی اوغات میگه سرور مشکل داره ریست کنید (گوشی رو نه ها کانکت شدنو میگه)
ممنون میشم پاسخ شیواتون رو ببینم
سلامavare
شما تنظیمات اینترنت گوشی را نصب نکرده اید یا بهتره دوباره نصب کنید.
همون که میگه install setting now شما جواب مثبت بدهید.
ممنون ولی اروری که وقتی به wifi وصل هستم اینه communication error.Try again turn off WIFI or contact your provider for support
فکر میکنم خراب شده باشه چون قدیم راحت وصل میشد ولی یک مدت چون آنتنش مشکل داشت استفاده نمی کردم از گوشی بعدش لازمش داشتم دادم تعمیرگاه حالا نمی دونم اون بدتر خرابش کرده یا مشکل نرم افزاریه
ممنون
آنتن چی مشکل داشت؟
تنظیمات مودم را دستکاری نکرده اید؟ مکآدرس ندادید؟ تعداد وسایل اتصال به مودم را محدود نکرده اید؟
خیلی ممنون بابت پیگیری
هم خونه امتحان کردم هم دانشگاه .تو دانشگاه که همه راحت کانکت میشن ولی برای من همین ارور رو میده
ممنون
نمیدونم. فکر کنم تنها راه چاره ریست کردن باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)