عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :
خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.
استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!
مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!
سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!
لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...