تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 602 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    اول از همه میخواستم بدونم که کیفیت صدای هدفون بهتره یا ایرفون وکدومش رو انتخاب کنم؟
    من عاشق کیفیت صدای خوب تفکیک بالا و بیس قوی و صدای تقریبا بلند هستم
    نمیدونم واقعا چقدر هزینه کنم ایا با 300تومن میتونم چیزه خوبی تهیه کنم؟
    ایا با موبایل نت2 سامسونگ میشه صدای خوب گرفت یا به فکره پلیر هم باشم
    امپیلی لازمه؟
    لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

ازبرند نوکیا :

BH-111
    از برند سونی :

SBH20

البته فکر کنم سونی یه حدود 30 -20 تومنی بیشتر از پیشنهاد شماست . . .

منظورم این مدلی هست
    البته چندتا ارزون پیدا کردم که قیمت شون 40 تا 60 تومن هست ولی بازار میده 100 تومن
    مثل nokia bh 503 یا wecom
    یک مدل دیگه هم هست 6110 فیلیپس که یک زمانی بود ولی دیگه پیداش نمیکنم
    تو تهران کجا باید بگردم دنبال این نوع هدست ها؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    اول از همه میخواستم بدونم که کیفیت صدای هدفون بهتره یا ایرفون وکدومش رو انتخاب کنم؟
    امپیلی لازمه؟
    لطفا کمک کنید
    چرا کسی جواب نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان هدفون Over ear ای که بیسش پانچی باشه و میدش واضح باشه و تحت تاثیر بیس قرار نگیره و صداش تو ولوم های بالا خیلی زیر نباشه (مثل بعضی مدل های فیلیپس) چی پیشنهاد میدید؟ ( رنج قیمت زیر 300)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    امپیلی لازمه؟
    لطفا کمک کنید
    سلام.
    خیلی کلی سوال پرسیدی. جوابش به این بستگی داره که کاربردت چیه، به چی میخوای برسی و قبلا" چکار میکردی.
    حالت اول اینه که عادت کردی با همین هدفون های معمولی آهنگ های معمولی (فایل های MP3) گوش بدی و هدفت هم لذت بردن از موسیقی هست. در این حالت هزینه زیاد لازم نیست. حتی 300 هم زیاده. با یه هدفون مثل HJE350 از پاناسونیک به خواسته هات میرسی. همون Note 2 کافیه (حتی زیادی هم هست) به آمپ هم اصلا" نیاز نیست. فول سایز هم خیلی پیشنهاد نمیکنم ولی میتونی به Sony XD200 فکر کنی. هدفون Portable هم AKG Q460 خوبه....

حالت دوم اینه که تا الان معمولی موسیقی گوش میکردی ولی میخوای وارد دنیای صدا (تکرار میکنم صدا نه موسیقی) بشی که در این صورت 300 اصلا" کافی نیست. باید یه هدفون Full Size متوسط (مثل Audio-Technica M50 یا Sennheiser HD518) بخری... Note 2 همچنان کافیه... به آمپ هم ممکنه نیاز داشته باشی. MP3 هم یواش یواش باید بذاری کنار و بری سراغ فرمت های FLAC و Wave برای موسیقی. میتونی به جای فول سایز In-Ear بخری (شدیدا" توصیه میشه از خارج تهیه کنی) که میتونی به Klipsch X10 یا T-Jays 4 یا VSonic GR07 یا Shure SE315 و ده ها مورد دیگه فکر کنی (که این هم خودش یه بحث جدا میطلبه که کدوم مدل ها مناسب هستن). برای In-Ear به آمپ نیاز نداری و اهمیت FLAC کمتر میشه...

حالت سوم هم اینه که حرفه ای باشی که نه من هستم نه شما پس کلا" بی خیالش....
    یه خورده دقیق تر بگو دنبال چی هستی تا جواب نهایی رو بهت بدم. علت این که جوابم کلی بود این بود که سوال خیــــلی کلی بود و نمیشد جواب دقیق داد. چون موارد بحث خیلی زیاده....
    مثلا" بعضی از این هدفونهایی که معرفی کردم پشت باز هستن و نشتی صدا به بیرون دارن و صدای موزیک هم اطرافیان میشنون. پس برای کاربرد تو جاهای شلوغ مناسب نیستن و.....

6. 6 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 280,000 تومان / 70$ - تقریباً به طور قطع قصد خریدش رو دارم.

- طبق نظراتی که از کاربران میخوندم، همگی از کیفیت صدای این محصول شگفت زده شدن و میگن که جزئیات رو به حد بسیار عالی پخش میکنه.

- طبق نظرات کاربران حرفه ای، مثل اینکه Sennhiser در این مدل، سخت افزار سری های قبل pmx رو به کل کنار گذاشته (مثل px, pmx,pcx 90, 60) و مدل 95 درواقع از سخت افزار سری مدل pmx 100 II, 200 استفاده میکنه و درواقع سنهایزر یه چیزی ساخته بین اون دو مدل. bass بالا در مدل 100 II رو با توجه به نارضایتی کاربران، پایین آورده و متعادلش کرده و همچنین برای کیفیت جزئیات بالاتر صدا، به شکلی عالی روی این محصول کار کرده که اون رو به چیزی بسیار فراتر از سری 100 تبدیل نموده!

EDIT: گردن-بند قابل تنظیم نیست، بلکه خود گوشی ها قابل تنظیم و چرخش هستن برای فیت شدن بهتر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 170,000 تومان / 70$ - به نظرتون نسبت به بالایی چطوره و حدود 100 هزار تومن تفاوت قیمتش در ایران آیا میصرفه که بالایی رو بگیرم؟ (در حالی که قیمتشون در usd تقریباً یکیه و هر دو حدود 70 دلار امریکا هستن در سایت آمازون). البته شاید به خاطر این ارزون میدن چون تولیدش متوقف شده.

- نظرات کاربران در سایت های مختلف رو میخوندم، حتی یک نفر هم از کیفیت صدا ناراضی نبود. برخی میگفتن که bass بالا و بوم بوم کر کننده اینا نداره که برای من مهم نیست!

- برخی هم میگفتن که در جای شلوغی مثل باشگاه که مثلاً یک موزیک هم در حال پخش از بلندگو باشه، یکم صدای محیط تداخل ایجاد میکنه (you don't say it!).

- همچنین برخی میگفتن که یک مقدار کمی نشتی صدا در volume بالا داره که اطرافیان میشنون موزیکی که میشنوی رو...

البته هر دوی اشکالاتی که در این آخر اشاره کردم، درواقع اشکال نبوده و به دلیل ماهیت open air بودن بخش روی گوش هست که تقریباً در تمام مدل های اینچنینی به همین صورته و دلیلش برای اینه که اغلب افراد مصرف کننده ورزشکارنند و برای جلوگیری از تعرق، هوا لازمه که جریان داشته باشه (حتی ورزشکارم نباشید، موقع راه رفتن اگر هوا جریان نداشته باشه، تمام گوش و دستگاه از تعرق خیس میشن!)...

و باز هم البته، فاصله ی هدفون از گوش و وجود کمی هوای بیشتر در بین راه، باعث بالاتر رفتن bass و همچنین کمی بهتر شنیدن جزئیات موسیقی میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 50,000 تومان / 20$ - البته که میدونم از هر لحاظ به پای مدل های بالا نمیرسه و با اینکه کیفیت صداش "خوب" هست، ولی از لحاظ کیفیت کلی ساخت و صوتی، جوکی بیش نیستن محصولات فیلیپس؛ فقط شاید بخوام به عنوان "یدکی" بخرمش.

- میگن کیفیت صداش خوبه

- میگن نشت صداش به بیرون زیاده و اطرافیان راحت، حتی در volum متوسط میتونن در یک محیط ساکت مثل اتوبوس بشنون موزیکت رو...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 50,000 تومان / 16$ اینم به عنوان یدکی؛ یعنی یا بالایی ^ یا این. البته که میدونم هدفون های داخل و روی گوشی اکثراً در کیفیت صدا چیزی برای گفتن ندارن و بخصوص این دور گوشیا، اغلب قسمتی که میفته پشت گوش، بعد از مدتی اتصال (لولا) ـش دچار مشکل میشه...

- - - -

خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.

استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!

مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!

سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!

لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...
    Last edited by Zeitgeist; 26-04-2014 at 16:18.

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
    قیمتم تا 100-150

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
    قیمتم تا 100-150

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

من فیلیپس دارم و راضی هستم مسود جان.
    کیفیت خیلی خوبی داره و تو موسیقی کلاسیک واقعا کم نمیاره. باس بسیار مناسبی داره و صدا کاملا استریوست.
    تو ترافیک و وقتی صدای محیط کمی زیاد هست انتظار نداشته باش این جور هدفون ها بهت صد در صد بازدهی بدن چون مثل داخل گوشی نیست که بلاک کنه بیرون رو ...
    درباره اونی که گوشی هاش جدا هست من هم باهات موافق هستم و به نظرم بعد مدتی لولاش شل میشه (یهمدل ارزون داشتم که اینجوری شد این رو نمیدونم)

درباره اینکه میگی اندازه اولی قابل تنظیم هست فکر نکنم کمکی کنه. چون در هر حالت سایز یکی هست.
    فیلیپسی که من دارم برای سرم ن فیت هست (سر بزرگ) حتی کسایی که سر کوچیکی هم دارن وقتی میذارن هیچ مشکلی ندارن باهاش ...
    دومی که گذاشتی عکسش رو معلومه واسه سر های کوچیک ساخته شده. و بند ضعیفی داره. پس باید مراقبش باشی.
    اولی به نظر محکم میاد و برای سرهای بزرگ خوب. من احتمالن اگر پول داشته باشم همچین چیزی بخرم.

فیلیپس انتخاب خوبی هست اگر پول برات مهمه. در غیر اینصورت اولی جنس خوبی هست و به نظر کیفیت عالی ای داره (اطلاع چندانی ندارم درموردش)

یه چیزی که هست درباره این ها اینکه میتونی بیشتر تو گوشت نگه داری تو خیابون و بیرون و گوشت اذیت نمیشه ....

12. این کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :
    خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.

استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!

مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!

سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!

لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...
    سلام دوست عزیز
    توضیحات بسیار کاملی دادین
    نکته ی اولی که میخوام بگم اینه که هدفون m35 تقریبا میشه گفت بیس قویی داره پس این رو در نظر بگیرید که اکثر مدلهایی که معرفی خواهم کرد بیس ضعیفتری نسبت به هدفون خودتون خواهند داشت.
    یک نکته ای که برام جالبه اینه که چرا از هدفونهای پشت گردنی فقط انتخابی کردید در حالی که معمولا این مدلها در کیفیت صدا حرفی برای گفتن ندارند
    ولی مشکل اصلی اونها اینه که ممکنه برای گوش فرد استفاده کننده ایجاد درد کنند.
    در مورد شما پیشنهاداهایی که دارم مدلهای on ear هستند مثل v-jays و px 200 از سنهایزر و یا akg q460 که همه مدلهایی خوبی هستند و مدل jays و مدل akg رو میتونید در پاساژ پایتخت قبل از خرید تست کنید چون هر دو مدل رو برای تست دارند.
    متاسفانه ایرفونهای موجود در بازار ایران توی این رده ی قیمتی فقط مدلهای t-jays هستند که با توجه به کاربرد مورد نظرتون ایرفون بیشتر به درد شما خواهد خورد(ولی برای سبک کلاسیک خیلی به درد نمیخورن)
    در هد صورت مدلهای t-jays هم همونجا برای تست دارند و میتونید هر 3 مدلی که معرفی کردم رو اول تست کنید و بعد اقدام به خریدشون بکنید.
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 26-04-2014 at 11:56.

14. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •