یوزر و پسورد نیاز نیس
شماره اتصال هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
یوزر و پسورد نیاز نیس
شماره اتصال هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
سلام ببخشید این شماره ای که گفتید رو تو کدوم قسمت باید زد؟تو apn code
یا dial number
یا قسمت دیگه؟
apn نیاز نیس
dial number رو بهش بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
....
....
....
ویرایش:
با تشکر وصل شد صرفا جهت آگاهی بقیه دوستان باید تو منوی مودم شماره دیال آپ رو طبق فرمایش دوستمون #99* بنویسید (ستاره سمت چپ و مربع سمت راست) و برای من در اولین مرحله وصل نشد بعد از تغییر Apn به RighTel و یکبار خاموش و روشن کردن مودم وصل شد. الان کابل تلفن رو از مودم کشیدم و فقط دانگل به مودم وصله. میخوام تست کنم آیا زمانی که ای دی اس ال برقراره به طور اتوماتیک میره رو ای دی اس ال؟ من از رایتل بعنوان سیستم بک آپ میخوام استفاده کنم چون بخاطر نویز خطم ای دی اس ال زود زود قطع میشه.
باز هم از همه دوستان متشکرم.
Last edited by MITAJOON; 07-01-2016 at 02:42.
امروز سرعت خیلی افت کرده، بقیه هم همین مشکلو دارن؟
برای شما تازه افت کرده ؟!
من که خیلی وقته که پینگم افتضاحه و تنها اینترنتی که تونستم پینگ 2500 میلی ثانیه ببینم همین رایتل هستش
وقتی هم که زنگ میزنی میگن باید دکل تو حلقت باشه در حالی که آنتنم فوله (بهانس دیگه)
سلام
توی حیاط یا یه جای دیگه در فاصله ی کمتر از ۱ کیلموتری الانیتون امتحان کنید
و نتیجه رو بگید
من که توی آپارتمان هستم در تهران، در محله ما کلا دو خط آنتن میده،قبلا سرعت ۲۰۰ کیلوبایت بود،اما دو روزه بدجور افت کرده و در بهترین حالت ۸۰ کیلوبایت میده
تو موبایل میگن آنتن نمیده و تو ADSL میگن نویز داری!!!!!
سرعت باز کردن سایت ها خیلی خوب نیست اما speedtest پینگ رو بد نشون نمیده!
نمیدونم کدوم سرور برای تست دانلود مناسبتره ولی امروز چند باری که از سایت های داخلی دانلود کردم سرعت دورو بر 250-300 بود.
هرچند نتایج تست چیز دیگه ای میگه.
تست پینگ از IP های مختلف:
google 8.8.8.8
Minimum = 184ms, Maximum = 239ms, Average = 205ms
208.67.222.222 Open DNS
Minimum = 228ms, Maximum = 247ms, Average = 238ms
4.2.2.2 Verizon DNS server
Minimum = 390ms, Maximum = 466ms, Average = 429ms
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)