دوستان معنی این چی میشه ؟
متشکرم
Outline it up
دوستان معنی این چی میشه ؟
متشکرم
Outline it up
سلام. جملات اینچنینی رو چطور ترجمه می کنید ؟
physics informs chemistry
منظورش رو کاملا متوجه شدم اینکه فیزیک پایه ای برای شیمی هست . ولی در ترجمه موندم دقیقا چه کلمه ای رو بکار بگیرم . چون ترجمه رو دارم مکتوب میکنم میخوام دقیق باشه و روان البته.
1- علم شیمی، متاثر از فیزیک است.
2 - علم فیزیک به شیمی کمک می کند.
علم فيزيک بر روي شيمي تأثيرگذار است.
ديکشنري آکسفورد نوشته:
Inform sth (formal) to have an influence on sth
بستگی به جمله چندتا معنی مختلف میتونه بده:
1. قبل از طراحی کردن معنی "خطهای بیرونیش رو بکش"
2. در سخنرانی، "ریشه ی موضوع اصلی رو به طور مختصر توصیف کن".
3. این یکی رو مطمئن نیستم اما میتونه معنی "به سمت بالا اشاره ش کن" رو هم بده.
دوستان پست قبلی من رو یادتون نره ممنون میشم
این جمله رو هم ممنون میشم کمک کنید
as individual trust or commercial confidence increases, the need for a commodity money or for trust in a fiat money decreases, until no explicit store of value is needed in exchange and a mohsen or pure accounting money will serve to cover the credit exposure in the central clearing system.
من این جمله پایین رو ترجمه کردم ببینید درست هست اگر اشتباه هست ممنون میشم راهنمایی کنید
in multiperiod economies,transaction financing appears to be less important and to pose different trust and evaluation problems than production or consumption financing.
ترجمه
در اقتصاد چند دوره ای به نظر میرسد تامین مالی معامله ها کم اهمیت تر از جلب اعتماد و ارزیابی مشکلات و سپس تولیدات و تامین منابع مالی مصرف باشد .
Last edited by mohsen_blid; 17-03-2014 at 19:44.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : تیتر یک خبر هست .. به قول دوستمون ترجمه روان لطفن D
سپاس
فیزیک پایه ی شیمی ـست . روون تر از این ؟!
دوستان، این رفیقمون رو گمراه نکنید لطفا!!Inform معنای پایه بودن نداره. همونطور که بنده عرض کردم و Hadi عزیز هم تاکید کرد، معنی اثر گذاشتن بر چیزی رو داره.پس «شیمی متاثر از علم فیزیک است» یا «فیزیک به علم شیمی کمک می کند».
بچه ها این جمله هم ممنون میشم کمک کنید
expectations enter not only in considering the support for will hold up as a store of value,given new sources or changes in state.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)