اين مشكلو همه كسايي كه ريختن پچ 1.3 و دارن يا شما فقط اين مشكلو داري؟آخه دوباره حسش نيست از اول برم!
اين مشكلو همه كسايي كه ريختن پچ 1.3 و دارن يا شما فقط اين مشكلو داري؟آخه دوباره حسش نيست از اول برم!
دوستانی که با پچ 1.3.0 بازیشون کرش میکنه هر مدی که مربوط به فیزیک هست رو پاک کنن . چون فیزیک بازی یه تغییراتی کرده مد های فیزیک باعث میشن بازی کرش کنه . ( اینو وبلاگ خود scs گفته )
این لیست تغییرات یه ایراداتی داره :
عوض کردن پلاک خودرو من ندیدم تو لیست تغییراتی که تو وبلاگ بازی هست .
اون اضافه شدن سپر منظور همون side skirt هست که اونم فقط واسه رنو مگنوم هست .
احتمال اینکه راننده ها در برگشت بار بزنن بیشتر شده نه راننده محموله جدید ......
راننده چه مشکلی داشته که حل شده ؟ اون گزارش کار راننده هست نه حل شدن مشکل .
هزینه جا به جایی برای کاربرایی که quick job میرن تغییر نمیکنه نه انتقال سریع با کشتی .
کلا ترجمه این لیست تغییرات سلیقه ای انجام شده تازه اضافه شدن ریتاردر دستی یا اتومات رو هم کلا ننوشته همچنین انتخاب جعبه دنده .
خب براي اين پچ كد فعال سازي اومده مثل كدي كه براي 1.2.5.1 بعد از چند مرحله رانندگي ميخواست
این پچ کد فعال سازی میخواد قبلی ها هم قبول نمیکنه کد بدین
این ریتاردر دستی یا اتومات چطوریه؟
من که چیزی ازش تو بازی سر در نیوردم
دو تا دکمه داره برا افزایش و کاهش ریتاردر
مدهای فیزیک را حذف کردم.اول که ارور میده برای key verification و بعدش که با یوزرم وارد میشم، اما سیو را باز نمیکنه و بازی از اول شروع میشه
اين ريتاردر چيه؟
و اكتيو كد رو براي 1.3.0 اگر بدين خيلي خوب ميشه
ممنون
پچ جدید 1.3.1 برای یورو تراک 2 اومد...
این پچ تبدیل 1.3.0 به 1.3.1 است حجمشم در حدود 7 مگ است: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مُد Realistic تو یه سایت بود اما برای من کار نکرد
یه مشکل عجیب هم دارم که نمی تونم وارد بخش truck manager بشم ... البته خودم حدس می زنم به خاطر این باشه که اونجا چندتا ماشین با انجین های 1500 داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)