تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 645 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برو بكس
    از حالا هر كي مشكلي در باره ي لب تاب داره اينجا بنويسه

سلام دوستان،داره گریم در میاد...تازه ۶ ماه یه لپتاپ دله ۱۵۶۴ گرفتم...در ط ۲ ماه خیر ۳ بار یه مشکلی‌ برام پیش اومده اونم اینه که یک دفعه سیستم یک صدای جیز حالت میگیره و انگار ویبره و صفحه کلا سیاه می‌شه(همهٔ اینا باهم اتفاق میفته) بعدش هیچ کاریم نتونستم بکنم مجبور شدم با کیبورد آف کنم و بد آن کنم لپ‌تاپ رو....موارد مصرف هم تقریبا روزی ۸ ساعت اگه خونه باشم...وایر لسم هم روشنه...

درضمن خیلی‌ داغ می‌کنه سیستمم،اکثرا رو زمین هستش...چی‌ کار کنم ؟آیا مشکل از تهویست (فن یو آاس بی‌ که زیر لپ‌تاپ میاد توصیه می‌شه؟)؟

آیا این مشکلی‌ که برام پیش اومده از داغ کردن نیست؟؟؟؟چون زیادی داغ می‌کنه فک کنم

خواهش می‌کنم کمکم کنید...

دمتون گرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

وبکم لبتاپ من از کار افتاده چیکار کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنماییم کنیدمن تازه یک لپ تاپ مدل ماهواره ای توشیبا گرفتم اما مشکلم اینه که هر چند ثانیه ارتباط وایرلس برای استفاده از اینترنت قطع میشه همش باید منتظر وصل شدن باشم اما دوباره بعد از چندثانیه باز هم قطع میشه فقط 2 بار موقع دانلود بود که دائم وصل بود و حدود 4 دقیقه دانلود کرد تا دانلود تموم بشه اما باز هم قطع و وصل میشد من مودم اینترنتم وایرلس هستش مدل zyxel لطفا راهنماییم کنید که چکا باید بکنم

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا راهنماییم کنیدمن تازه یک لپ تاپ مدل ماهواره ای توشیبا گرفتم اما مشکلم اینه که هر چند ثانیه ارتباط وایرلس برای استفاده از اینترنت قطع میشه همش باید منتظر وصل شدن باشم اما دوباره بعد از چندثانیه باز هم قطع میشه فقط 2 بار موقع دانلود بود که دائم وصل بود و حدود 4 دقیقه دانلود کرد تا دانلود تموم بشه اما باز هم قطع و وصل میشد من مودم اینترنتم وایرلس هستش مدل zyxel لطفا راهنماییم کنید که چکا باید بکنم

اسم شرکتی که بهت‌ای دی اس ال داده چی‌ هستش؟

کدوم منطقه هستین؟کجاش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

شرکت شاتل هستم منطقه سعادت آباد مخابرات سلمان فارسی

اما مشکلم فکر کنم حل شد از روی تنظیمات مودم security رو wep گذاشتم و برای لپ تاپ هم wep تعریف کردم تا الان که 15 دقیقه هست مکلی نیست و وصل هستش

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

يه سوال ...

من يه لپ تاپ وايو دارم که با اسم خودم توش اکانت دارم ...وبالاي منوي استارت هم اسمم هست ...

ولي device هاي ديگه اونو با اسمم به همراه کلمه vaio ميشناسن مثلا گوشيم يا مودمم اينجوري ميشناسش

Cyber-Vaio چه جور ميشه اين اسم وايو رو حذف کنم و فقط اسم خودم باشه ؟

ممنون

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

يه سوال ...

من يه لپ تاپ وايو دارم که با اسم خودم توش اکانت دارم ...وبالاي منوي استارت هم اسمم هست ...

ولي device هاي ديگه اونو با اسمم به همراه کلمه vaio ميشناسن مثلا گوشيم يا مودمم اينجوري ميشناسش

Cyber-Vaio چه جور ميشه اين اسم وايو رو حذف کنم و فقط اسم خودم باشه ؟

ممنون

يافتم خودم

براي اطلاع ...

computer>>>properties>>>Change computer name

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ Fujitsu A530 خریدم. مشکلم اینه که dvd تو درایو جا نمیخوره! یعنی سه تا فنر داره رو چشم درایو که وقتی dvd رو میزاری رو درایو جا نمیشه. من تازه لپ تاپ خریدم و زیاد سر در نمیارم. راه خاصی داره واسه گزاشتن dvd تو درایو لپ تاپ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

14 کمکککککک

سلام دوستان، 3 روز قبل بعد از روشن کردن نوتبوک صفحه بصورت بهم ریخته امد و کل صفحه با خط های موازی بنفش و آبی ،وقتی کامل بوت شد ، 6 تا دسک تاپ کوچک با رنگ ها نامشخص و به ریخته بود به جای نمایش یک دسک تاپ!! درایور کارت گرافیک دوباره نصب کردم ولی فاییده نداشت ،ریکاوری هم انجام شد ولی باز هم درست نشد ، لطفا راهنمایی کنید که ایراد سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟ ممکنه گرافیک سوخته باشه ؟ اگر سوخته باید چیکار کر د؟باید کل مین برد عوض بشه؟!!
    مشخصات نوتبوک :
    HP Paviloin DV 2775
    CPU: INTEL 2.2
    VGA :NVIDIA GE FORCE 8400M GS
    RAM: 4G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

14 کمک

سلام دوستان

3 روز قبل بعد از روشن کردن نوتبوک صفحه بصورت بهم ریخته امد و کل صفحه با خط های موازی بنفش و آبی(رنگه های درهم و پرش رنگ ها ) ،وقتی کامل بوت شد ، 6 تا دسک تاپ کوچک با رنگ ها نامشخص و به ریخته بود به جای نمایش یک دسک تاپ!! درایور کارت گرافیک دوباره نصب کردم ولی فاییده نداشت ،ریکاوری هم انجام شد ولی باز هم درست نشد ، ال سی دی هم تست شده و سالم هست ، ویندوز هم کامل میاد بالا بدون هیچ مشکلی ، فقط صفحه نمایش کمی قابل خوندن هست ، لطفا راهنمایی کنید که ایراد سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟ ممکنه گرافیک سوخته باشه ؟ اگر سوخته باید چیکار کر د؟باید کل مین برد عوض بشه؟!! کارت گرافیک اکسترنال ایران اومده ؟
    مشخصات نوتبوک :
    HP Paviloin DV 2775
    CPU: INTEL 2.2 DUAL CORE
    VGA :NVIDIA GE FORCE 8400M GS
    RAM: 4G ____________

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •