از همگی دوستان برای شلوغ کردن تایپیک خیلی خیلی معذرت میخوام آخه یهو کامپیوترم قاطی کرد و کنترلش از دسنم خارج شد
بازم خیلی ببخشید
از همگی دوستان برای شلوغ کردن تایپیک خیلی خیلی معذرت میخوام آخه یهو کامپیوترم قاطی کرد و کنترلش از دسنم خارج شد
بازم خیلی ببخشید
سلام
جان هرکیو که دوست دارین اگه واقعا شهری هست و شما رفتین سیوشو بزارین ما هم ببینیم
من الان 10 ساله تو کفش موندم بابا بالا غیرتن یه کی به ما راسته شو بگه
نه گلم این بازی 200 مگ حجم داره نمی تونه شهر داشته باشه با این حجم پایین
سلام به همگی
من یک سوال داشتم لطفا کمک کند چون ایده ی خوبی دارم
سوال من اینه کسی برنامه ای با کیفیت بالا برای فیلم بردار از بازی می شناسه
خواهشن جواب بدید؟؟؟
ممنونم
سلام؟
مگه زن ادم سر شش ماه نمی زاه؟
سلام
اینم سیو هاواریست مون من(سیو بازگشت به طبیعت)(save harvest moon back to nature for iman reza)
فقط انتقاد پیشنهاد یادتون نره حتما بهم بدین
نظرتون هم بدین خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم حتما می ذارم آخه من ورد 2003 ندارم ولی ورد پدشو حدود صفحه ی 430 گذاشته بودم(یکم غلط املایی داره +بعضی امکاناتی که تو ورد داشتو از دست داده)
من به همه کسایی که ورد 2007 ندارن توصیه می کنم بگیرن و نسخه ی اصلی رو دانلود کنن
راستی اگه می خوای تشکر کنی لطفا زیر پست خودم تشکر کن تا از پست های اضافی درست نشه
با سپاسMansour.M
![]()
توجه کنین خیلی خیلی مهمبازم سلامبچه ها زنم نازا شده بدبختی ما هم زرومون بهش نمی رسه یه کاریش کنیم بدبخت شدم چی کار کنمحتی 9ماه بعد از عروسیم هم بازی کردیم در صورتی که بایدبعد 6 ماه باید بچه می زاید ولی بچه دار نمی شه وقتی باهاش حرف می زنم می گه احساس دوست داشتن نداره می گه من حاملم می گه حالت تهوه دارم تازه گریه هم می کنه منظورم اینه که گوشه چشمش اشک هست
سلام
منم برای همین اسم مزرعه رو ناتسومی گذاشتم...
راستش نمی تونم مطمئن بگم که اصلا" طوفان نیومده ... فکر می کنم اومد ولی خیلی کم شاید یک بار در زمستون و اونم گل خونم رو خراب نکرد ... یک بار هم که به خاطر اون عطر در تابستون طوفان اومد...
یه زمستون دیگه که بگذره میشه مطمئن شد...
(خنده) نه نگران نباش ... فکر نمی کنم نازا شده باشه ... کارن همینجوریه ... خیلی طول میکشه تا بچه به دنیا بیاد ... بیشتر از 3 فصل فکر کنم ... ولی نگران نباش هر چقدرم طول بکشه بالاخره به دنیا میاد
مگه این که بازی مشکل پیدا کرده باشه ... که البته خیلی خیلی بعیده !!!
پس وقتی بچه به دنیا اومد یه شیرینی داره !!! چون کلی نگرانش شدی![]()
سیو رو دیدم و عجیب ترین چیزی که دیدم قلب زنت بود !!!!اینم سیو هاواریست مون من
چرا زرده ؟؟؟؟؟ مگه چی کارش کردی ؟ ناراحتش کردی ؟
اینجوری شاید تا 2 سال دیگه هم نزاد !!!
هر روز بهش هدیه بده ... مثلا" شراب ...
ببین اصلا" به کارن توجه نمیکنیا !!!
من رو کارن حساسم![]()
عجب مزرعه ای ... موقع برداشت از کوتوله ها کمک میگیری نه ؟ چون در غیر اینصورت به مشکل بر می خوری !!!
بقیه ی چیزا عالی بود ...
دستت درد نکنه ... سیو ارزشمندیه![]()
هیچی گفتم شاید دموی یا بدبختی گیر بیادم که با رمز زردش کردم که بدبختی گیرم اومد
نه توجه نمی کنم چون اصلا باهاش حرف هم نزدم
من رو مزرعه ام حساسم نه رو دخترا بازی
نه از کوتوله ها کمک نمی گیرم مشکل هم کم بیشتر به کارای بیرون مزرعه کمتر می رسم تا ساعت 10شب همه رواب می دم بعد از اون هم می چینمشون مثلا اول سیب زمینی در میاد که تا 2 ساعت می چه چید یا وقتی کلم پیچ در بیاد اولیت اولم اینکه به اونا برسم چون فقط اونا تا اخر بهار تموم نمی شه بعد به توت برسه که احتمالا تا 20 یا کمتر تموم بشه بعد به خیار که تا 20 یا بیشتر تموم بشه سیب هم 10 تموم میشه البته دوبار اینو باید برداشت کنم
از اوتوله ها تو بهار که نمی شه کم گرفت ولی تابستان توگاوداری کمک می گیرم راستی شاید فیلم کارای که تو مزرعه می کنم رو بزارم
Last edited by iman reza; 29-07-2009 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)