بویه خیلی ملایمی داره.پخش بوش هم خیلی خوبه.شیرین و با کلاس.رو جنسه مخالف هم تاثیر گذاره
من خیلی دوستش دارم.برای بهار و پاییز عالیه و برایه شب هایه تابستون هم همین طور.![]()
بویه خیلی ملایمی داره.پخش بوش هم خیلی خوبه.شیرین و با کلاس.رو جنسه مخالف هم تاثیر گذاره
من خیلی دوستش دارم.برای بهار و پاییز عالیه و برایه شب هایه تابستون هم همین طور.![]()
دوستان من 2 تا كار بوگارت هست كه هيچ اطلاعي راجع بهشون ندارم و جايي هم بر اتست پيداشون نمي كنم...دوستاني كه تستشون كردن ميتونن توضيح بدن بوشون تو چه مايه هايي هستش...ممنون
1.Bogart Arabian Nights
2.Bogart City Tower
علی جان قیمتش رو میدونی؟
سیتی تاور یکم شبیهه آزارو ویزیته
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
تسترش قبلا 28 بود و خودش 35-40 که بعدش شد 50 .الانم لابد 60-70![]()
فرید جان خواسته بودی یکم واندروود رو توصیف کنم بوش رو من خیلی نمیتونم اما یکم دست و پا شکسته واست میگم واندروود مخلوطی از چوبها بخصوص کاج به اضافه عود وبطری جالبی داره محکم هم هست وقتی اسپری میکنی یه بوی گرم و نرم البته نه از اون گرمایی که اذیت کنه عالیه احساس میکنیم اولش یکم تند هست نه زیاد البته بعدش ملایم میشه پخش بوی خوبی هم داره البته نه به اندازه موندگاریش که به راحتی تا 3 روز وقتی لباسم روی جا لباسی هست از کنارش رد میشم بوش رو حس میکنم رایحه چوبی خاصی داره مثل هیچکدوم از بوهای چوبی که تا حالا تست کردم نبوده لالیک هی وود و بقییه خیلی بوی نرمو لطیفی داره پودری هست به شدت و خیلی زیاد رو جنس مخالف تاثیر گذارهتست شده. اخراش ملایم میشه و خنکتر بوی چوبهای کاج مشهود تر میشه
کسی این ادکلن رو نداره اگه داره به من ایمیل بزنه
قیمتی نداره ولی بوش رو دوس دارم
mojtaba***d***2003
ستاره ها رو حذف کنین
at yahoo.com
![]()
خوب اینم از ادکلن های من
البته یه فارنهایت+یه سی کی وان هم هست که تو محل کارم نگه میدارم تو گاوصندوق اتاقمه!اونارو بعدا میزارم
![]()
حبیب جان سیگار رمی لاتور رو از تهران گرفتی؟ چنده الان؟
از توضیحات کاملتون خیلی ممنونم.
بسیار کمک کننده بود
گفتید قیمتش 150 هست؟
به به بالاخره افتخار دادین
نه مثله اینکه سلیقه هامون نزدیکه همهمیگم اون کنزو و پولو مشکی چجوره بوشون و موندگاریشون؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)