منم دیدم اون دمو رو که darius لول E میزنه می کشه تو base
خیلی با حال بود.
bug به معنی مشکل توی بازی هستش ،تو این مورد در مورد داریوس op و bug اشتباه شده یک مقدار
ولی op به معنی Over Power یعنی به قول خودمون شاخ معنی میده.
منم دیدم اون دمو رو که darius لول E میزنه می کشه تو base
خیلی با حال بود.
bug به معنی مشکل توی بازی هستش ،تو این مورد در مورد داریوس op و bug اشتباه شده یک مقدار
ولی op به معنی Over Power یعنی به قول خودمون شاخ معنی میده.
آقای اینم هم تیمی های من تو Ranked
یارو kat بود تو ranked 0/24/3
![]()
اقا اونای که نوبن میتونن کاتارینا بازی کنن و باهاش وارد بشن 1 به 5 خودم دیدم تازه اون 5 نفر جانشون پر بود (به غیر از دو نفر که از نصف بیشتر بود)رو میکوشه به نظرم داریوس خیلی بزرگ کردن چون بازی باهاش ساده اس و کومبو های ساده ای داره ودیمیج بالایی میزنهعجیبه چه جور ریکومندد نشده؟
فکر کنم به خاطر قیمتشه.
کسی تا حالا این راه حل یوتیوب برای باز کردن چمپ ها رو امتحان کرده؟ایا شما بازیکنان پیشکسوت لول این روش ها رو امتحان کردین؟
![]()
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 16:50.
آره اون demo kat رو دیدم 1 به 5 full hp میزنه.
آره من alistar رو با اسکیل آبیه رو آنلاک کردم. باید بری تو لینک login کنی همین
توی ایران به هیرو های قوی باگ گفته میشه .
منم سر درست غطلیش حرف نمی زنم فقط میگم که یه اصطلاح رایجه حالا بعضیا مثل منو شما ترجیح میدن بگن OP بعضیا باگ .
پ.ن : OP مخفف Over Powered هست نه Over Power .
پ.ن2 : اسممو انگلیسی تایپ کنید دوستان دچار اشتباه نشن : دی اون کلمه حرف اولش E هست من A : دی
کسی تو وست هست ID بده با هم بریم مردیم از بس noob بودن.
خب وقتی اشتباهه برای چی ادامه بدیم؟ چرا عاقل کند کاری...؟منم سر درست غطلیش حرف نمی زنم فقط میگم که یه اصطلاح رایجه حالا بعضیا مثل منو شما ترجیح میدن بگن OP بعضیا باگ .
پ.ن : OP مخفف Over Powered هست نه Over Power .
پ.ن2 : اسممو انگلیسی تایپ کنید دوستان دچار اشتباه نشن : دی اون کلمه حرف اولش E هست من A : دی
grammar nazi
به خاطر همین خندیدم! جالب بود![]()
اقاچه فرقی میکنه هر دو یه معنی رو تقریبا میده فقط اولی یعنی شاخ شده دومی یعنی شاخ!(مقداری طنز غاطیش کردم فکر نکنی بیسواتم وگرنه معنیش رو میدونم) بعد کی حال داره دستشو ببره رو الت و شیفت
هی تند تند زبان رو عوض کنی
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 18:27.
وقتی صندوق عقب ماشینو به هوای زاپاس باز میکنند میببند زاپاس کهنس به جاش مواد غذایی (سیب زمینی و آبلیمو و اینا...) کش میرند
دیگه چه انتظاری از اینترنتش دارید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)