سلام
دیشب کلا مشهد مشکل داشت روزانه که از 12 به بعد مشکل داشت و سِند و ریسیو نداشتی با اونکه کانکت بودی !
بعد هم که شبانه 45 دقیقه همینطوری بود ولی از ساعت های نزدیک 2.45 درست شد![]()
سلام
دیشب کلا مشهد مشکل داشت روزانه که از 12 به بعد مشکل داشت و سِند و ریسیو نداشتی با اونکه کانکت بودی !
بعد هم که شبانه 45 دقیقه همینطوری بود ولی از ساعت های نزدیک 2.45 درست شد![]()
دوستان برای صبانت کجا باید اقدام کنیم تا بیان وصل کنن؟! (به اصطلاح کجا باید درخواست سرویس بدیم؟) سایت خودشون؟
سلام دوستان..تو این قسمتی که میری ریز مصرفو ببنی یه فرم گذذاشتن واسه 500 مگ .. شما 5پر کردین و 500 مگ رو گرفتین؟؟
بچه ها این فرم ها رو که تو بخش ریز مصرف بود پر کردم میگه اطلاعات با موفقیت ثبت شد و میگه کد تایید اعتبار چیه .... میگه پیامک بزنید من که چیزی ندیدم ... نکه همون چندا حرف رو میگه ....؟؟؟؟
به هیچ عنوان صبا نتی نبودم و نیستم (من یه مغازه دارم و فروشنده فقط دنبال کیفیتم برای مشتریم چون اگه نباشم فردا دیگه مشتری بر نمیگرده برای فامیلش هم همین اینتر نت رو بگیره)
من به شخصه همین الان هم میگم به نظر میرسه ندا وضعش توی تهران با شهرهای دیگه کاملا متفاوته حتی تو یک شهر هم مرکز به مرکز و حتی توی وضعیت فعلی محله به محله هم وضعیت دان شبانه متفاوته
من تو اصفهان شبانه 230 دانلود دارم
با همون اکانت 5 گیگ سه ماه 128
مشتری هم داشتم بیش از اینها که فکر ش رو بکنی همه هم از دان شبانه راضی بودند
من به شخصه 3 تا سایت رو معتبر میدونم برای سرعت دانلود مدیا فایر داواس و رپید شیر همین سه تا نه هیچ لنچ دیگه ای
مثال
من از -بوق - مجبورم دیگه سانسور نکنم چاره ای نیست- آی ار دانلود همیشه ویندوز دان میکنم تو بهترین حالت از سرورش میتونم 90 دان کنم همون لحظه پوز کردم و لینک مدیا فایر رو استارت کردم نتیجه دانلود روی 235 بود
امید وارم موضوع روشن شده باشه
ضمن اینکه از همون سایت حتی با تعداد بیشتر دانلود مثلا 3 تا لینک باز هم نتیجه خیلی تفاوت نمیکه نهایتا جمعا 120 که نیست
اين ساعت شبانه رو درست كنين چرا هيچكاري نمي كنين لامصب ها![]()
یه مشکل دیگه
من که تهران بودم داتک داشتم 128 سرعت دانلود 30 32 ثابت تا 40 هم میرسید. ولی تو یک روز کلی سایت میچرخیدم p30world ------ ف ف ف بوک 5 ساعت 6 ساعت میچرخیدم 100 مگ از حجمم میرفت الان 2 روزه وصل شده 10 تا سایت هم باز نکردم 250 مگ رفته.
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
تازه این سرعت از پایین میره بالا میرسه به 110 .
30
40
70
100
110
من همین الان mediafire تست کردم بازم 110
دوست گرامی شما که قصد سرویس گرفتن از صبانت را داشتید حداقل قبل از سفارش پستهای قبلی یک نگاهی می انداختید تا متوجه حجم دزدی صبانت بشوید . البته تو همین تایپک پر هست از خود صبانتی ها که به نام کاربر عادی قربان و صدقه صبانت می روند. من دو سال پیش 5 گیگ شارژمی کردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافی داشتم الان 5 گیگ شارژ میکنم وسط ماه تمام هست .در مورد سرعت هر کسی گفته 220 می شود چرند گفته همه از خود صبانت بوده اند .حالا الان که خوب هست یک زمانی سرعت شبانه را کرده بودند 30.من که رفتم روی یک خط تلفن از مخابرات سفارش دادم یک پارتی هم پیدا کردم 512 ثبت نام کردم وقتی وصل شود بعد از 3 سال از صبانت خداحافظی میکنم.
![]()
Last edited by hosein_artist; 30-10-2011 at 20:36.
در تائید صحبت دوست قبلی ؛
بنده سالهاست مشترک صبانت هستم و خاطر ندارم نظر مشتری براشون اهمیت داشته باشه و همینطور خاطر ندارم یکبار مشکلاتی از جمله کاهش سرعت و عدم اتصال های مختلف و طولانی را یکبار گفته باشند مشکل از ماست ! ( در صورتی که اگر مشکلی در مرکز مخابراتی شهری باشد سایت اصلی اطلاع رسانی میکند )
از طرفی صبانت سالهاست از چندین روش حجم مشترک هاش رو می دزده ( اسم دیگری ندارد اینکار )
اوایل شما با خرید هر سرویسی به ازای هر 1 گیگ ، 1000مگابایت دریافت میکردید ، چنانچه همه ما میدونیم هر گیگ 1024 مگابایت است و تصور وقتی حداقل سرویس قابل سفارش 3 ماهه باشد و 9 گیگ و ضرب در تعداد مشترکانش کنید ! از طرفی تا آنجا که خاطرم است اوایل خودشان میگفتند بابت هر بار اتصال معادل 10مگابایت از شما کسر میشود که خلاف قوانین تنظیم مقررات خود این دزدان است.
این در حالیست که حتی حاضر نمیشوند 5 مگابایت برای تمدید سرویسی که قصد دارید از خودشان خریداری کنید به شما بدهند.
بنده قبلا مشترک کارا امین ارتباط هم بودم و هر ماه میتوانستم بین 600-800مگ ازشون free بگیرم.
حال بعد از سالها دزدی علنی صبانت به کجا رسیدیم ؟
- کاوش رایانه نماینده اول صبانت در شیراز = روی سرویس و حجم اضافه هزینه ای به عنوان خدمات کاوش میگیرد ، لطفا ازشان بپرسید این خدمات چه هستند ، چون بخش فروش خودش نمیدانست.
- حجم 9 گیگ چند کیلوبایت است ؟
این حجمی است که به اکانت من اضافه کردند:
9,436,674 ک.بایت = 8.999 مگابایت ( یعنی از کمتر 1 مگابایت هم نمیگذرند ، خاک بر سر )
تا یادم نرفته یادآوری کنم هر یک ساعت یکبار هم DC میکنند تا مشترکانی که خواب تشریف دارند قطع بشوند تا حق بیدار ها ضایع نشود !!!!!!! ( ببینید چه کسی مدعی حق و حقوق دیگران است ، یک دزد ! )
از نظر من شرکتی که به حق و حقوق مشترکانش احترام نمیگذاره و نظر اونها برایش مهم نیست ، بدون هیچ تردیدی باید بهش Bye گفت.
Last edited by Alone-Star; 30-10-2011 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)