یه سوال دیگه هم دارم بخوام برنامه یا بازی رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم باید چی کار کنم؟
ممنون![]()
یه سوال دیگه هم دارم بخوام برنامه یا بازی رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم باید چی کار کنم؟
ممنون![]()
Last edited by maryam.n98; 21-08-2011 at 13:49.
تازه همش روی 1200 تا 1300 میچرخه.چند آوردی بنچمارک رو مگه؟حامد داستان این فایل های زیپی که توشون هزار تا پوشه و فایل و هست و کلا هر چیزی هست توشون جز apk چیه..چه جوری نصبشون کنم؟
اینا اسمشون Custom zip هست که از منو ریکاوری نصب میشن.
سوال اولتون کو که این سوال بعدیه؟یه سوال دیگه هم دارم بخوام برنامه یا گوشی رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم باید چی کار کنم؟
با بلوتوث اول یه فایل منیجر بفرستید به گوشی بعد باقی برنامه ها از اون طریق نصب میشن.صفحات قبل رو بخونید حتما.
Last edited by hamed1297; 21-08-2011 at 13:45.
فایل منیجر رو از کجا گیر بیارم؟
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
اینم 2 تا سوال اولم بود.![]()
Last edited by maryam.n98; 21-08-2011 at 14:10.
گفتم برین 1.1.6 بگیرین ، رفتی 1.1.1 آوردی؟؟؟ : دی :-جی : دی
اینو بگیرین برین فضا :
البته یه مشکل داره ، اونم اینه که 2 تا رندر 3 بعدی اولی رو سیاه نشون میده ، اما فریمو محاسبه میکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این مای یو آی هم خیلی ریدیفه ها ، خیلی صفا میده : دی
خودم رو جر دادم بیشتر از 1506 دیگه راه نداره
حریف میطلبیم
نبود؟
خوب شد گفتی ها...دیشب یادم رفت بریزمش...برم نصب کنم بیام ببینم دنیا دست کیه....اینا اسمشون Custom zip هست که از منو ریکاوری نصب میشن.
کسی جوابمو نمیده؟![]()
Last edited by maryam.n98; 21-08-2011 at 14:05.
دسترسی به وایرلس یا GPRS رو گوشی داری؟
بگیر این مارکت رو هر چی میخوای از اون طریق دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
اون که دیگه خودش رو راحت کرد.هم زبانها رو حذف کرده.فقط شده استوک رام.آقا این مای یو آی هم خیلی ریدیفه ها ، خیلی صفا میده : دی
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
مصطفی الان دقیقا رامی که داری چیه؟استوک؟خودم رو جر دادم بیشتر از 1506 دیگه راه نداره
جواب این رو دادن بچه ها.از برنامه های جانبی دوربین استفاده کنید مثل camera fx یا غیره.من یه x10 mini pro دارم که نزدیک یه ماهه که خریدم ولی هر چی زور زدم نتونستم zoom دوربینش را پیدا کنم.می تونید کمکم کنید؟
اپدیت فریم وار و ورژن اندروید رو از کجا پیدا کنم و اصلا از کجا بفهمم که اپدیتی هست یا نه؟(نه این که از رو ورژنش بفهمم ، یعنی جایی باشه که بزنم وتست کنم که اپدیتی هست یا نه.چون مودمم اکسس پوینت داره و می تونم با گوشیم برم اینترنت)
Last edited by hamed1297; 21-08-2011 at 14:14.
وایرلس دارم.
حریفیم چه جور :> : دی
چه جوری اسکرین شات میگیری؟؟؟ واس آیفون مث آدم دکمه لاک + هوم رو میگیری اسکرین شات میگیره ، سر ایکس 10 همه دکمه ها رو با هم گرفتم نشد :| آخر مجبور شدم با آیپاد عکس بگیرم که اونم عددش اصلا معلوم نیس :| : دی
پس با بروزر گوشی به اون لینک که دادم برید و برنامه مارکت رو نصب کنید.اسمش بازار هست.تقریبا اکثر برنامه های لازم رو داره.وایرلس دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)