تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 634 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

زیادم خشن نیست راهش همینه تو جی اس2 با نگه داشتن دکمه پاور از دانلودینگ خارج میشه یعنی ری استارت میشه تو جی اس تست نکردم تست کن ببین میشه
    آره تو گالکسی هم میشه

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه سوال:
    زمانیکه اس ام اس میاد اون آیکون Messaging پایین صفحه (یکی از چهار تا آیکون توی داک) تعداد اس ام اس های نخونده رو نشون میده. حالا زمانیکه میس کال داریم هم آیکون Contacts یا Phone باید تعداد میس کال ها رو نشون بده یا نه؟ توی گوشی من فقط بالای صفحه توی Notification Bar یه آیکون میس کال ظاهر میشه ولی پایین صفحه توی داک هیچ چیزی اضافه نمیشه.
    دوست عزیز همینجوری کاریش هم نمیشه کرد!!! البته فکر کنم نمیشه کرد جایی ندیدم که بشه!! البته اگه برنامه noled رو نصب کنی تو حالتی که گوشی صفحه سیاه هست و درواقع استندبای هست واست نشون میده هم میس کال و هم اس رو برنامه خیلی خوبیه توصیه میکنم حتما نصب کنی!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

1- کره ای ها در باطری رو که باز میکنی نوشته: Made In Korea By Samsung ولی اونای دیگه پشتش نوشته: Made By Samsung
    2- دقیقاً نمیدونم!
    3- باطری رو در بیار دوباره بزار سر جاش. (توی نمایندگیش که من خریدم اینکار رو کرد)
    عزیز مال ویتنام هم مثل کره ای ها هست فقط بجای کره مینویسه ویتنام ، فقط چینی ها مینویسه Made By Samsung
    Last edited by amir200812; 24-06-2011 at 17:04.

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آپديت آندرويد

سلام

بنده گوشي سامسنونگ i9000 دارم با آپدينت 2.1 اما وقتي با برنامه kies ميخوام آپديت كنم آپديتي نميده
    لطفا راهنمايي كنيد
    تشكر

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام

بنده گوشي سامسنونگ i9000 دارم با آپدينت 2.1 اما وقتي با برنامه kies ميخوام آپديت كنم آپديتي نميده
    لطفا راهنمايي كنيد
    تشكر
    تا جایی که من میدونم بدلیل تحریم، اگه بصورت آنلاین آپدیت کنید گوشی لاک میشه!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تا جایی که من میدونم بدلیل تحریم، اگه بصورت آنلاین آپدیت کنید گوشی لاک میشه!
    تشكر
    خوب الان چيكار كنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

تشكر
    خوب الان چيكار كنم؟
    فایل آپدیت رو دانلود کنید و با نرم افزار هایی مثل Odin3 v1.7 بریزید روی گوشی!

آموزش کاملتر توی بخش مربوطه هست!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان امروز یه i9000 پشت یه ویترین دیدم از فروشنده پرسیدم چقدر ؟ گفت این 16 گیگه نسخه ی "آواتاره" 600 تومن.... حالا این یعنی چی؟نسخه ی آواتار چیه؟ (منم فکر کردم یارو هالو گیر آورده میخواد تیغ بزنه اومدم بیرون)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به بچه ها ی کلوپ.من یه سوال داشتم و اگه یکی بوجه اش به گلکسی نرسه منطقی هست گلکسی اس ال بگیره یا گزینه های دیگه و بهتری هست؟ تفاوتاش فقط تو صفحه نمایش و چیپ گرافیکی و باطری هستش؟ آیا این چیپ sgx530 با sgx540 گلکسی اس خیلی فرق داره؟؟ آیا توی بنچ مارکها از سری آدرون کم میاره ممنون اگه یه توضیحی بدین

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

یه سوال دیگه این نوع سی پیو شون تو بنچ مارکشون تاثیر گذاشته؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان امروز یه i9000 پشت یه ویترین دیدم از فروشنده پرسیدم چقدر ؟ گفت این 16 گیگه نسخه ی "آواتاره" 600 تومن.... حالا این یعنی چی؟نسخه ی آواتار چیه؟ (منم فکر کردم یارو هالو گیر آورده میخواد تیغ بزنه اومدم بیرون)

یارو خودش هالو بوده .. اون نسخه T-Mobile هست که به هیچ وجه فارسی نمیشه .. اون بنده خدایی که من ازش گوشی می خرم یدونه داره از بدو ورودش تو قفسش مونده باد کرده فک کنم دیگه فسیل شده باشه

13. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •