تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 500 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من به شدت علاقه به خرید لپ تاپ های اپل هستم...
    ولی متاسفانه 1200-1300 بیشتر ندارم..به نظرتون چی بگیرم یعنی چه مدلی؟
    اصلا به نظرتون با این پول میشه لپ اپل خوبی بگیرم..کار ها هم بیشتر نقشه کشی با اوتو کد کمی هم برنامه نوسی به زبان سی شارپه..دیگه بقیه اش آفیس و فتوشاپو و بیشت رهم تو اینترنت و با یاهو اسکایپ سر کار دارم..
    ممنون میشم نظرتون رو بگید

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

من به شدت علاقه به خرید لپ تاپ های اپل هستم...
    اصلا به نظرتون با این پول میشه لپ اپل خوبی بگیرم..کار ها هم بیشتر نقشه کشی با اوتو کد کمی هم برنامه نوسی به زبان سی شارپه..دیگه بقیه اش آفیس و فتوشاپو و بیشت رهم تو اینترنت و با یاهو اسکایپ سر کار دارم..

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[/COLOR]من به شدت علاقه به خرید لپ تاپ های اپل هستم...
    سلام
    اگه 200 بذاری روش می تونی مدل 700 بگیری که این نیازهاتو به راحتی جواب می ده

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا کدومشون بهتر هستش

mc 725
    یا

md036
    صد البته اگر مشکلی بابت هزینه ندارید خرید سری جدید به علت بالا رفتن کانفیگ صلاح تر هست اما اگر بودجه محدود دارید و میخواهید 17 اینچی بخرید همون 725 هم کفاف کاراتون رو میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    اگه 200 بذاری روش می تونی مدل 700 بگیری که این نیازهاتو به راحتی جواب می ده
    این که ازون سری های فوق باریک که نیست؟ هست؟..چون فوق باریک میخوام
    بعد 13 اینچ کوچیکه به نظرتون؟
    ساخت چین با ساخت امریکا فرق داره؟ آخه هر چی من میبینم ساخت چین نوشته روش
    بعد امکان خرید از خود سایت اپل وجود داره؟ یعنی میفرستن و تحریم نیستیم؟ آخه از سایتش خیلی ارزون میشه خرید کرد مثلا من یک ایر بوک 13 اینچ رو دیدم 1200 با کانفینگ خوب...نظرتون چیه؟
    بعد اگه مثلا یه دوستی داشته باشی بگی از اونجا برات بیاره بهتره؟ یعنی آمریکا زندگی میکنه اون بخره شخصا پست کنه واسه ایران میشه؟
    Last edited by ila; 05-12-2011 at 18:15.

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که ازون سری های فوق باریک که نیست؟ هست؟..چون فوق باریک میخوام
    بعد 13 اینچ کوچیکه به نظرتون؟
    ساخت چین با ساخت امریکا فرق داره؟ آخه هر چی من میبینم ساخت چین نوشته روش
    بعد امکان خرید از خود سایت اپل وجود داره؟ یعنی میفرستن و تحریم نیستیم؟ آخه از سایتش خیلی ارزون میشه خرید کرد مثلا من یک ایر بوک 13 اینچ رو دیدم 1200 با کانفینگ خوب...نظرتون چیه؟
    بعد اگه مثلا یه دوستی داشته باشی بگی از اونجا برات بیاره بهتره؟ یعنی آمریکا زندگی میکنه اون بخره شخصا پست کنه واسه ایران میشه؟
    سلام
    نه نیست برای فوتوشاپ که کوچیکه ولی خب شما بودجه تون کمه و مشکل همین جاست ولی اگه قبلا لپ تاپ داشتین میدونین چون صفحه لپ تاپ به کاربر نزدیکتره بزرگتر به نظر میاد همه شون هم ساخت امریکا هستند و توی چین مونتاژ میشن و از این نظر مشکلی نیست از سایت اپل که نمیشه واسه ایران سفارش داد اگه دوستتون هم بخواد پست کنه هزینه پستش زیاده و کلا داستان زیاد داره در کل فکر نکنم به صرفه باشه مگه اینکه یه نفر که داره میاد ایران بخره به صورت شخصی براتون بیاره که اینطوری بهترین حالتشه

6. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه +::::MehrdaD::::+'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    DRAENOR

پيش فرض

تو این تاپیک میگن ایسر از اپل بهتره
    لطفآ شما هم نظر بزارید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    نه نیست برای فوتوشاپ که کوچیکه ولی خب شما بودجه تون کمه و مشکل همین جاست ولی اگه قبلا لپ تاپ داشتین میدونین چون صفحه لپ تاپ به کاربر نزدیکتره بزرگتر به نظر میاد همه شون هم ساخت امریکا هستند و توی چین مونتاژ میشن و از این نظر مشکلی نیست از سایت اپل که نمیشه واسه ایران سفارش داد اگه دوستتون هم بخواد پست کنه هزینه پستش زیاده و کلا داستان زیاد داره در کل فکر نکنم به صرفه باشه مگه اینکه یه نفر که داره میاد ایران بخره به صورت شخصی براتون بیاره که اینطوری بهترین حالتشه
    من توی سایت اپل که رفتم از توی فروشگاه انلاینش مک بوک ایر 15 اینچ قیمت زده بود 1599...خب همین مدل توی ایران نیست جایی با همین قیمت؟ چه قدر اختلاف قیمت هست وقتی این لپ تاپ بیاد ایران؟
    کد:
    خب همینو اگه بخرم باید چیکار کنم.
    راستی آنتی ویروس رو سیستم های اپل چیه؟
    سیستم عاملش در مقایسه با ویندوز از نظر امنیت و پایداری بهتره یا بد تر؟
    .ممنون
    Last edited by ila; 07-12-2011 at 11:41.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سعيد جان خوبي داداش.
    آقا من يه دوستي دارم كه 15 سال هست تو كار كامپيوتر و لپ تاپ و شبكه هست و الان هم پروژه هاي مهم مترو و شبكه كردن و وايرلس اين چزا انجام ميده و تعميركار لپ تاپ هست و دوستش مدير بخش تعميرات لپ تاپ اپل هستش. به من گفت اپل خوب نيست بخري و دليل هاش رو هم گفت و اينكه خود كسي هم كه مدير بخش تعميرات اصلي اپل در ايارن هست گفت اينكه بخري ويندوز بريزي اصلا كار درستي نيستش و اگر براي مك هم بخواي بخري كه بستگي به خودت داره ولي مك هم سيستم عامل آنچناني نيست و اين همه پول دادن به اپل كار درستي نيستش . دوست خودم واردات لپ تاپ هم هست و الان هم بارش از گمرك ترخيص شده لپ تاپي كه تو بازار 1400 كمتر نيست رو من 900 ميخرم البته هر برندي هم داره و چون كارش تعميرات لپ تاپ هم هست گفت يه مدل hp هست كه خيلي عاليه براي خيلي ها هم خواستن داده راضي هستن و تو كامپيوتر و شبكه قبولش دارم حتي تو اداره هم همه هر چي ميخوان به اين ميگن. لپ تاپ خودش كه سري Z هست و رم 8 گيگ و همه چي فول هست 4 ميليون پولش هست ولي ميگه ميخواي در اون حد پول بدي سري S سوني خوبه و يه برند HP گفت كه به من 900 تا 930 ميده كلا بچه سالمي هست و سود كمي ميگيره. ديدم اينجوري باشه من يه لپ تاپ ميگيرم و كنارش يه گوشي يا تپلت هم ميتونم بگيرم

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توی سایت اپل که رفتم از توی فروشگاه انلاینش مک بوک ایر 15 اینچ قیمت زده بود 1599...خب همین مدل توی ایران نیست جایی با همین قیمت؟ چه قدر اختلاف قیمت هست وقتی این لپ تاپ بیاد ایران؟
    کد:
    خب همینو اگه بخرم باید چیکار کنم.
    راستی آنتی ویروس رو سیستم های اپل چیه؟
    سیستم عاملش در مقایسه با ویندوز از نظر امنیت و پایداری بهتره یا بد تر؟
    .ممنون
    خب با اون قیمت که معلومه که نیست اختلافشم ببین mc723 رو تو سایت چند زده بعد تو بازار قیمتشو بپرس حدودا اختلاف قیمت مدل خودتم در میاد درکل فکر کنم بالای 300 -400 تومن اختلاف داشته باشه انتی ویروس هم معمولا همون شرکت های معروف نسخه مک هم دارن سیستم عاملش بین علما اختلافه ولی یه چیزی که مشخصه اینه که چون مک نسبت به ویندوز خیلی کمتر استفاده میشه برای همین ویروس کمتری برای مک وجود داره ودرنتیجه امنیت بالاتری رو داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو این تاپیک میگن ایسر از اپل بهتره
    لطفآ شما هم نظر بزارید
    کد:
    بهتر یا بدتر یک چیز نسبی است و باید دید برای چه کسی، با چه بودجه ای و با چه کاربری ای بهتره. از لحاظ کیفیت قطعات می تونم بگم اصلا ایسر قابل مقایسه با اپل نیست! مثل مقایسه پیکان با بنزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •