اینم تست من
Download Speed: 1062 kbps (132.8 KB/sec ) Upload Speed: 235 kbps (29.4 KB/sec )
اینم تست من
Download Speed: 1062 kbps (132.8 KB/sec ) Upload Speed: 235 kbps (29.4 KB/sec )
سلام عزیزم ازت ممنونم دوست و برادر عزیزم
سلام
مثه اينكه امروز و فردا هر كس ثبت نام كنه مودمش نصف قيمته...من تو سايت ايرانسل مي رم واسه ثبت نام اما اجازه ثبت نام بهم نمي ده هر دفعه يه ايرادي مي گيره...كسي اينترنتي ثبت نام كرده؟
وقتي 256 رو انتخاب مي كنم نوع تعرفه نمياد فقط 128 اجازه داريم بگيريم؟
بله ثبت نام کردیم و مشکلی نداشته. شاید نوع کاربر رو شخصی انتخاب می کنید. باید شرکتی حقیقی انتخاب کنید که البته بدیهی است که باید نامه از یه شرکت یا سازمان ارائه کنید بهشون. موفق باشید.
دوستان الان من ایرانسل دیدم کاتالوگش زده که مودم داخلی wi-fi - usb و مودم فضای باز. من میخوام همزمان از کامپیوتر و نوت بوک استفاده کنم چه مودمی باید بگیرم؟؟؟ مودم فضای باز خاصیتش چیه؟؟؟ چه فرقی دارن؟؟؟؟؟؟
حالا ایرانسل خوبیش اینه مودمش تقویت کننده داره ولی مبین نت نداره و مبین نت 1 ساله میده 200 هزار تومان و سرویش شبانه هم داره. میخواستم بدونم کدوم رو بگیرم بهتره؟؟؟ در ضمن کسی در محدوده طرش و آزادی داره سرعتش چنده؟؟؟ ما الان طبقه 9 هستیم آنتن دهیش بهتر میشه؟؟؟ راستی اینترنت سیم کارتی که استفاده میکنم با گوشی N8 یا مودم جی پی آر اس سرعتش خوب نیست اسن اینترنتش کیفیتش با اون فرق میکنه درسته؟؟؟؟
من شرکت دولتی کار میکنم و واحد ICt ما نامه میده برای سرویس بالا. من میتونم نامه 1 مگابیت بگیرم بعد سرویس 512 بگیرم چون هزینه اش رو ندارم. هر گیگ اضافی ایارنسل میده؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟ سرعت حجمیش بیشتر از نامحدود هست درسته؟
من سرویس 3 ماهه که میدن میشه 512 محدود بگیرم؟؟؟ مودم مجانی میفته؟؟؟
ممنونم[COLOR="Silver"]
Last edited by mrmostafa; 31-08-2011 at 19:31.
برای این که همزمان استفاده کنن باید وای فای باشه
فضای باز هم برای جاهایی که سیگنال ضعیفه
ایرانسل شبانه نداره ولی مبین نت شبانه داره
جی پی آر اس هیچ ربطی به وایمکس نداره و وایمکس کیفیتش بسیار بالاتر از اون هست
سر هر ماه هر سرویسی رو که دلتون بخواد میتونید بگیرید مثلا الان 2 مگ دارید ماه دیگه 1 مگ دوباره ماه بعد 2 مگ و هر جور که دلتون بخواد هر گیگ اضافی تا جایی که من میدونم 10 تومن هست شایدم 5 تومن اینو باید دوستان بگن
قیمت ها هم تو سایت ایرانسل هست
3 ماهه محدود نداره و فقط نامحدود و مودم مجانی در ضمن اگر 3 ماهه بگیرین ماه 4 هم باید یک ماه همون سرعت رو بگیرین و از ماه بعد هر سرعتی که بخواین
سلام دوستان عید همتون مبارک دوست عزیز قیمت هر 1 گیگ ایرانسل 6500 تومنه که کارت شارژ میگیری و شارژ میکنی سوال دیگه ای هست بپرس در خدمتت هستم![]()
1-بعد از ثبت نام معمولا به شماره ی همراه زنگ می زنن یا شماره ی ثابت؟![]()
2-معمولا بعد از چند ساعت زنتگ می زنن؟
مرسي ثبت نام شد فقط پول رو بايد حضوري ريخت؟ الان تو صفحه وايمكس زده در حال انتظار...
1- نمیدونم
2- چند ساعت ؟!!! من 2 هفته شده زنگ نزدند با 707 هم زنگ میزنم میگه بزا وصلت کنم به مسئولش که .... مسئولش رفته گل بچینه
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
کارت شارژ مالیات هم کم میکنه اینو در نظر داشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)