چرا هست
hp -3140
msi-cx620-h
چرا هست
hp -3140
msi-cx620-h
دوست عزیز ممنون،در مورد 3140
1-Finger Print داره؟
2-قیمت داری؟
راستی بین MSI و HP کدوم بهتره؟
نه Finger Print نداره
قیمت 950.000
اچ پی بهتره
نظر شما هم محترمه.من نمی خوام بحث برتر بودن برندی رو بکنم
به هر حال من پیشنهادم به ایشون این بود و مدلی که شما گفتی هم مناسبه.
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشن
بحث من برتر بودن برند نبود. بهتر بودن کانفیگ بود. وقتی میشه یه کانفیگ بالا رو با مثلاً 800 تومان خرید چرا بریم سراغ یه کانفیگ پایین تر با قیمت بالاتر
سایتها از این اشتباهها زیاد میکنن. تازه اون intel 4500 هم اشتباه نوشتن. intel HD Grapihics هست. intel GMA 4500 مال لپ تاپهای قدیمی تر یا ارزونتره
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
دوستان شاید 100 بار درباره 5010 نظر داده باشن. تو این محدوده قیمت (زیر 1میلیون) اچ پی g62 و ایسر 5742 و دل 5010 به ترتیب انتخابهای خوبی هستن. البته ترتیبشون سلیقه ائیه
Last edited by tiyam 01; 23-01-2011 at 18:15.
با سلام
قصد خرید نوت بوک با بودجه 600 الی 700 دارم .
با تحقیقات توی سایت های مختلف این چند مدل پایین رو برگزیدم :
1. Hp ProBook 4520s با کانفیگ i3 370 , 3g ddr 3 , 320 7200 rpm , Ati 4350 or 530v
2. Hp pavilion G62 - A22 با کانفیگ i3 350 , 3g ddr 3 , 320 7200 rpm , ATi 5470
3. ACER 5742 G با کانفیگ i3 370 , 4g ddr 3 , 320 5400 rpm , Ati 5470
حال سوالی که از اساتید و کسانیکه تجربه کار با این مدل ها رو دارند :
اول : توی این رنج قیمتی آیا مدل هایی بجز شرکت دل وجود داره که کیفیت کارشون خوب باشه ؟
دوم : کیفیت لپ تاپ های hp در گذشته خوب بوده اما از یکی از همکارام شنیدم از نظر قطعات و همچنین بورد محصولات جدید Hp بشدت افت پیدا کرده آیا صحت داره ؟
همچنین برعکس در مورد ایسر شنیدم که در گذشته بد بوده اما حالا تبدیل به یک قدرت در بازار هم از نظر کیفیت و هم قیمت شده ؟ ؟؟؟؟
در مورد ایسر بیشتر میخوام بدونم که چطور لپ تاپ هایی تولید میکنه از لحاظ کیفیت ساخت چون تعریف این مدلشو خیلی شنیدم .؟
سوم : مابین مدل های فوق کدومشون از نظر کیفیت و شفافیت LCD بهتر هستند . چون بشدت روی کیفیت تصویر حساسیت دارم
توی کیفیت نمایش بنظرم سونی همیشه زبانزد بوده حالا اینا کدومشون به سونی نزدیکتر هستند ؟
چهارم : کیفیت مواد بکار رفته در کدومیک بهتره یعنی بقول خودمون حمال تر و دوام و محکمی بیشتری داره ؟
همچنین استایل و شیکی ؟
پنجم: اگه بنا بر این بشه که مابین 2 مدل اول از hp انتخاب کنم تفاوت کارت گرافیک 2 مدل تا چه حدی هست ؟ زیاد اهل بازی های خفن نیستم اما اگه بخوام آینده نگری کرده باشم بهتره کدومیک رو انتخاب کنم ؟؟
ششم : تفاوت پردازنده ای Core i3 با Core i5 در عمل توی کانفیگ های مختلف این مدل ها (اگه اشتباه نکنم مدل ایسر این پردازنده رو داره) چقدره ؟ آیا ارزش داره برای این پردازنده مقدار بیشتری هزینه کنم ؟
با تشکـــــــــــــر
سلام من ميخوام يه لپ تاب بخرم قيمتش حدوده 700 تا 900 تومن.
تو اين قيمت چي برام خوبه؟ (براي بازي ميخوام)
مسلما msi بهتره. برندی که مادربورد و گرافیکو خودش میزنه با برند مونتاژ کار یکیه؟
لپ تاپ ها برای بازی نیستن !! آنهایی هم که برای بازی ساخته میشن حدود 2 میلیون قیمت دارن
در این رنج قیمت بهترین لپ تاپی که میتوانی بگیری از نظر من ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جان خودم تا نگین نمیخرم تا 6 سالم همینجا سوال میکنم 1 هفتست دارم میپرسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)