تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 1211 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اینم اسکربرد لیگ انگلیس که من عاشقشم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    یا
    کد:
    f i l e f r o n t . c o m
    منبع
    کد:

2. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

نمی دونم اطلاعاتتون رو در مورد تاریخ release از کجا آوردید ولی من که توی سایت Gamespot نگاه کردم برای کنسول ها 10 نوامبر (یعنی نزدیک 1 ماه دیگه) و برای PC هم 31 دسامبر یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه هستش. بنابراین فعلاً باید با همون DEMO یا 2009 سر خودمون رو گرم کنیم! (من یکی که دارم می میرم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمی دونم اطلاعاتتون رو در مورد تاریخ release از کجا آوردید ولی من که توی سایت Gamespot نگاه کردم برای کنسول ها 10 نوامبر (یعنی نزدیک 1 ماه دیگه) و برای PC هم 31 دسامبر یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه هستش. بنابراین فعلاً باید با همون DEMO یا 2009 سر خودمون رو گرم کنیم! (من یکی که دارم می میرم!)
    این نکته چند بار مطرح شده که این تاریخها ، تاریخ عرضه ی بازی در آمریکاست و در اروپا همین 8 روز دیگست ایشالا!

5. 2 کاربر از Toranj_mhg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Review

خوب من 2 تا بازی انجام دادم لیورپول vs بارسلونا. دفعه اول بارسا رو برداشتم و دفعه دوم لیورپول رو. بازی اول رو 4-2 بردم و بازی دوم که لیورپول بودم 3 بر 1 بردم (Top Player) مدت زمان هم روی 20 دقیقه بود.

اول نکات مثبت بازی:

گرافیک

1- وقتی شما یه مدت سرتون با فیفا 10 PC گرم بشه وقتی بیایید PES بازی کنید مسلما اولین چیزی که دل شما رو شاد می کنه گرافیک و جلوه بصری بالای بازی هست که به لطف استفاده از سیستم گرافیکی نکست جنریشن یک مخاطب پر کیفیت رو به شما ارزانی می داره. بی برو برگرد شفافیت و لطافت تصویر بازی که من فقط در بازی های محصول ژاپن سراغ دارم در بازی خود نمایی می کنه و گیمر رو از لحاظ گرافیک و خروجی با کیفیت ارضا می کنه.

حاشیه

2- نمایش زیبا و به جای Movie هایی که قبل از شروع بازی به تصویر کشیده میشه هیجان رو در گیمر به طرز فوق العاده ای مضاعف می کنه. به طور مثال در لحظه شروع بازی نشون دادن از نزدیک تصویر دو بازیکنی که قصد آغاز بازی رو دارن بسیار به جاست و دنیای واقعی مطابقت داره.

گیم پلی

3- در واقع یکی از مهمترین خصوصیت یک سیمولیشن تطابق اون با واقعیت هست چند نکته که در گیم پلی بازی بسیار منطقی و مطابق با واقعیت هست رو عرض می کنم. اولین مسئله اینه که گیم پلی به گونه ای هست که درست مثل واقعیت بازی در لحظاتی افت می کنه که واقعا دست خود آدم نیست پاس های اشتباه دو تیم در بعضی مواقع زیاد میشه و در بعضی مواقع خیلی خوب روند بازی طی میشه این بسیار منطقی هست توی دنیای واقعی فوتبال هیچ روند یکنواختی نداره و در طول 90 دقیقه افت و خیز هایی دیده میشه که زیرکانه و به طور حرفه ای این مسئله با یک برنامه نویسی خوب و به جا توی بازی خود به خود پیاده میشه. هوشیاری مدافعین در مواقعی که در برابر حمله حریف صف ارایی می کنن در نوع خودش تحسین آمیز هست به طور مثال پویول خیلی خوب می تونه از پس مهاجمی که با هاش از مقابل در مصافی تک به تک هست بر بیاد یا در سانتر ها و تلاش برای هد زدن و دور کردن توپ از محوطه جریمه مدافعین خیلی منطقی عمل می کنن.
    اما یکی دیگه از محاسن PES اینه که به راحتی میشه قدرت سنجی کرد و روی درخشش دروازبان حساب کرد در واقع اینطور نیست که یک حرکت که اصلا خطرناک حساب نمیشه الله بختکی به گل ختم بشه و همه معادلات ما رو به هم بریزه. متاسفانه این مسئله توی نسخه کارنت فیفا بسیار نا امید کننده بود شما اگه می خواستید با یک بچه تازه کار هم بازی کنید احتمال گل خوردندتون خیلی بالا بود. در حالی که اگه شما این PES رو با یک آدم ناشی بازی کنید واقعا نفر سومی که شاهد بازی هست کاملا می تونه بفهمه که هر کس در چه سطحی مهارت بازی داره و به نوعی آدم می تونه از بازی خودش مطمئن باشه
    و حسن دیگه اینکه استایل دویدن های بازیکنان بسیار گیمر پسندانه هست گرچه حرکات بدن ها در حین دویدن هنوز به اون سطحی نرسیده که بشه تحسین کرد ولی پیشرفت در این زمینه بوده و غیر قابل انکاره.

اما نکات منفی که من به شخصه امیدوارم حل بشه البته بعضی ها که امیدی به حل شدنشون نیست مثل اینها:

1- هنوز هم برای افزایش درجه سختی از هوش مصنوعی استفاده نمیشه و این باعث میشه که تیمی مثل باسلونا یا لیورپول توی درجه سختی تاپ پلیر 4 و 3 گل بخورند(اولین گلم به بارسلونا در دقیقه سوم بازی بود) و چند موقعیت خطرناک رو از سر بگذرونن. در واقع یکی از ضعف هایی که PES داشته ضعف در زمینه دیفیکالتی بوده در واقع وقتی دیفیکالتی می ره بالا بازیکنی مثل یوسی بنایون که 100٪ سرعتش از دنی آلوز کمتره به راحتی می تونه با سرعتش که به لطف دیفیکالتی هست بگذره. ساده بگم به جای اینکه با افزایش دیفیکالتی هوش مصنوعی یوسی بنایون بره بالا Sprin Speed اش به قولی Overclock میشه که این صحیح نیست باید هوش مصنوعی بنایون بره بالا نه سرعتش و بدونه که سرعتش کم هست پس باید به جای تلاش برای عبور کردن از آلوز از فنی غیر از سرعت استفاده کنه مثلا یک دو کنه یا اصلا پاس بده و توپ رو به یک بازیکن آزاد واگذار کنه. به هر حال هنوز هم این مسئله هست و این می تونه باز هم یک پوئن منفی توی review های سایت ها باشه همونطور که در همین Review پوئن منفی هست.

2- در طول بازی نمیشه از دریبل های تخصصی در جهت مثبت استفاده کرد حرکت رونالدویی که معمولا در شروع حرکت ها توسط بازیکن زده میشه (معتقدم 90٪ شون بدون قصد گیمر هستند) در واقع شما نمی خواهید که در لحظه دریافت طرف این حرکت رو انجام بده اما به دلیل اینکه دریبل ها توسط انواع و اقسام دکمه ها بخصوص جهت ها اجرا میشه باعث شده دریبل های نا خواسته و بی موقعی زده بشه بیش از 80 درصد باعث از دست دادن توپ میشه به خصوص که Responce Time هم مزید بر علت شده. در زمینه تعبیه کردن دریبل ها بر روی دکمه ها به نظرم ناشیانه عمل کرده کل این دریبل ها و اجراشون رو می تونست روی آنالوگ راست تعبیه کنه و حتی الامکان این حرکت ها رو مجزا از جهت ها بکنه تا گیمر بتونه با خیال آسوده روی کلید های جهت و حرکتی تمرکز کنه و نگران نباشه که با یک تغیر جهت ناگهانی بازکنش یک دریبل نا بجا و نا آگاهانه انجام بده

3- متاسفانه حرکات عجیبی از بازیکنان سر میزنه مشکل مات و مبهوت موندن بازیکن بعد از ضربه آزاد درسته حل شده ولی شامل همه قسمتها نشده مثلا هنوز هم در بعضی اوقات بازیکن یک لحظه ماتش می بره و و یا خیلی وقتها اجازه می ده که توپی که بهش پاس داده شده ازش عبور کنه و ... یا وقتی یک پاس آروم داده میشه به طرز نا معقولی خم میشه و عقب عقب میره و منظر میشه این توپ آروم آروم به طرفش بره. در کل حرکات تحمیلی زیادی وجود داره و خیلی وقتها شما احساس آزادی عمل نمی کنید و بعضی از مواقع احساس می کنید که کلا بازی از دست شما خارج شده

4- مسئله چهارم مشکل داوری هست یکی از بدترین نکات بازی و یکی از شدیدترین ضعف های بازی داوری هست. به نظرم یکی از بهترین سوژه هایی که می تونست کونامی روی اون کار کنه توی این مدت همین داوری هست. متاسفانه در عرض یک بازی شما شاهد مسلم ترین خطا ها هستید ولی داور اون رو خطا اعلام نمیکنه مثلا من توی هر دو بازی بهترین بازکنم مصدوم شد وقتی با بارسا بودم خیلی راحت زمانی که هانری توپ رو جلو انداخته بود و داشت فرار می کرد ماسچرانو با یک تکل از پشت نا جوانمردانه قشنگ با کف پاش هر دو ساق پای هانری رو زد حتی پاهاش هم بالا بود و به همین سادگی هانری رو مصدوم کرد ولی نه خبری از خطا بود و نه اخراج خاویر جون. و در بازی دوم مارکز به صورت واضح و روشن جلوی داور بدون اینکه حتی پاهاش به توپ بخوره و به طرز اسفناکی مچ پای جرارد رو زد و من تا آخر بازی جرارد رو از دست دادم (ولی با این حال 3-1 برنده شدم) ساده بگم خطاهای فوق العاده محرض و شدید که به مصدومیت می انجامه خطا گرفته نمیشه. به نظر یک باگ برنامه نویسی هست.

اما مسائلی که حسن بودن یا ضعف بودنشون نظری هست:

1- ضعیف شدن و کم اثر شدن پاس های در عمق: معمولان ما عادت داشتیم که توی PES از پاس در عمق استفاده کنیم و این پاس در عمق در مواقعی که توپ رو به بازیکن سرعتی می داختید تا پشت مدافعین صاحب توپ بشه خیلی فکر خوبی بود ولی الان دیگه پاس در عمق یه حالتی پیدا کرده که مدافعی که قراره پیچونده بشه طوری توپ رو جمع می کنه که انگار بهش پاس داده شده. و در عوض پاس هایی که با ضربدر داده میشه بسیار محکم و دقیق هست که البته زیاده روی شده توی PES 2009 پاس کاری چه عمقی چه سانتر و چه پاس های عادی شرایط خوب و مناسبی داشت.

2- Response Time : این مسئله نصف هیجان و زیبایی بازی رو از بین برده قبول دارم که یک سوژه خوب برای سخت شدن بازی هست ولی خوب زیبایی بازی رو از بین برده و بازی بازیکنان رو بد جلوه میده یعنی اگه شخصی بدون اینکه خودش بازیکنه بشینه تماشا بکنه حسابی بدش میاد از روند بازی چون این باعث شده که شما جرات نکنید حتی یک حرکت و دریبل نزدیک بکنید کسی رو چون امکان از دست دادنش فوق العاده بالا هست و توپ دنبال بهونه هست که یه دفعه از پای بازیکن شما جدا بشه. و یا اینکه بازیکن به راحتی همراه با توپ به بیرون میره و یا توپی رو که می تونه کنترل کنه دنبالش آروم اروم می دوه و مشایعت میکنه که توپ با پای خودش به بیرون بره بازی رو کلا خراب کرده و جلوه زشتی بهش بخشیده درسته این کار سخت کرده ولی همونطور که گفتم واسه بیننده ضایع هست این مسئله

خوب نتیجه این Review رو من عرض می کنم

گرافیک : 9.4/10
    صداگذاری : 08/10
    گیم پلی : 8.5/10
    ــــــــــــــــــــــــ
    نمره کل : 8.6

در کل مسلما نمراتی که به نسخه فول خواهم داد بهتر خواهد بود.

موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 14-10-2009 at 10:39.

7. 16 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در حرف بعضي از به اصطلاح گيمرها هم ميتوان اينو ديد كه دارند از فيفا حمايت مي كنن و حسابي دارند مي سوزند كه واقعا امسال پي اي اس استثنايي كار كرده و در سال هاي بعد فيفا بايد بره جلو بوغ بزنه (اين غ رو كشيده بخونيد)
    لحن حرف زدنتون رو اصلاح کنید چون اینطور حرف زدن نه در شان کاربرای انجمن بازی هست و نه مطابق قوانین!
    آخه من نمی دونم که PES بهتر باشه یا FIFA چی به من میدن یا چی به شما میدن؟
    گفتیم فضا رو برای بحث این دو بازی کاملا باز بزاریم چون فکر می کردیم که فکر بقیه هم بازه ولی مثه اینکه خلاف این موضوع هستش!
    چرا اینقدر فکرتون تنگه!! واقعا جای تاسف داره!
    هر كي هر بازي كه دوست داره انجام بده در تاپيك فيفا ديده نشده پي اي اس فاني بره بحث راه بندازه پس شماها هم اينكارو نكنيد
    شمايي كه حتي همكار انجمن هستيد !
    آخه تا وقتی فکر تون محدود باشه بحث رو همیشه با کل کل اشتباه میگیرین! به نظر شما پست های قبلی من باعث کل کل میشه یا این پست شما؟
    اینکه کسی بخواد نظرش رو بگه فکر نکنم به کس دیگه ای ربطی داشته باشه!
    همه بازی رو انجام میدن و نظرشون رو میگن, ما هم بازی میکنیم و مثه بقیه نظرمون رو میگیم!
    میگن چرا تو تاپیکافعالیت نمی کنین ولی نمی دونن چه افرادی با چه طرز فکر تو تاپیک ها هستن!
    در ضمن مگه این تاپیک مال عده ی خاصی هستش؟
    انشا الله وقتی نسخه کامل PES 2010 به دستم برسه نقد این رو هم مثه فیفا مینویسم!
    چرا اسپم ميدي يه بار گفتي ديگه منتظر هستي
    همه منتظر هستند
    اي بابا
    لطفا تاپيك رو اينقدر بارعلميشو پايين نياريد
    تو امضات بنويس منتظر پي اي اس 2010 هستي
    این رو برای همه میگم مخصوصا اونایی که تذکر میدن!
    خواهشا از دادن تذکر به کاربرای دیگه جدا خودداری کنید!
    چون بعضی وقتا طرف بر می گرده و میگه که به شما ربطی نداره وحسابی دعوا میشه! تو این مدت فعالیتم ت این انجمن از این موارد کم نبوده!
    خلاصه سعی کنید این موارد رو فقط گزارش بدین تا مدیرا با کاربر بر خورد کنند!
    ممنون!

اگر کسی حرفی یا چیزی در مورد حرف های بالا دارلطفا با پیغام خصوصی یا درج در پروفایل عنوان کنه!

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فیفای نکست رو تا حالا ندیدم ولی می خوام در مورد این نمره های سایتا حرف بزنم .
    من هیچ آشنایی با این سایتا ندارم و از مناسباتشون هم بی خبرم ولی برام عجیب بود سایت IGN به fifa09 pc که همه متفق القول به ضعیف بودنش، اذعان دارند ، نمره ی 7.2 داده !! این در حالیه که این سایت به pes2009 در کنسولهای X360 و ps3 همان نمره ی 7.2 داده !!!
    نمی دونم چرا !!البته یه مقدار توجیحم داره به هر حال گیم پلی و گرافیک قسمتی از نمره است که فکر کنم واسه ماها از همه چی مهمتره ولی حتما این سایتا تعداد بالای تیم ها و استادیوم های فیفا و ... رو هم بهش بها می دن!
    باور کنید من تعصب خاصی رو این دو تا ندارم تو این برهه ی زمانی فعلا با pes شدیدا حال می کنم ولی اگه مثلا فردا روز فیفای نکست بهم برسه و اگــــــــــر(تاکید می کنم اگر) خوشم بیاد ،میگم گور بابای pes !! برام قابل هضم نیست که چرا دوستان روی نام شرکتا تعصب دارند که انگار مال باباشونه !! باز یکی مثل من رو تیم فوتبالی ، خواننده ای تعصب داره ، می تونم درک کنم ولی اینجوری ...
    فعلا زنده باد pes
    من متوجه یک نکته توی امتیاز دهی این سایتها و مجلات شدم که شاید اتفاقی باشه در هر صورت این نکته رو میگم .
    اگه نمراتی که سایتها در طی سالهای مختلف به این دو بازی دادن رو به هم وصل کنید میبینید شکل منحنی پیدا میکنه و این به نظر من کمی منطقی نیست . زمانیکه pes 5 به زعم این مجلات و سایتها بهترین بازی فوتبال بود به فیفا امتیاز بسیار کمی اختصاص داده بودن که اینقدر اختلاف به نظر منطقی نمیرسید و زمانیکه pes 2008 و فیفا 08 منتشر شد با وجود اینکه pes 2008 یکی از بدترین ( و شاید بدترین ) نسخه از سریهای این بازی بود و در طرف مقابل اون نسخه فیفا کیفیت بسیار خوبی داشت باز هم نمراتی که این سایتها به دو نسخه دادن زیاد منطقی نبود من فکر میکنم این سایتها و مجلات دچار این توهم شده بودند که pes استارت خودشو برای سروری در دنیای بازیهای فوتبال زده و همیشه بهتر از فیفا خواهد بود و جرات اینو نداشتن که نمره ضعیفی به نسخه 2008 pes بدند در صورتیکه اینطوری نبود .
    در ادامه بعد از انتشار نسخه های 2009 pes و 09 فیفا منحنی نمرات pes به نقطه عطف خودش برخورد کرد و نمره برابری با نسخه 2008 PES دریافت کرد ( علا رغم اینکه نسبت به نسخه 2008 پیشرفت زیادی کرده بود ) که این مساله چندان منطقی به نظر نمیرسه .
    من نمودار نمرات که احتمالا توی سالهای بعد شکل سینوسی به خودش میگیره رو توی اکسل رسم کردن که گویای همه چیزیه :

11. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان تيم ملي آلمان و تيم هاي بزرگ آلماني ليسانس شدن و وجود دارن

منبع؟

تو ویکی پدیا که چیز دیگه ای نوشته

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من رفتم یه نسخه ps2 از fifa 2010 و pes2010 دیروز خریدم ماله لوح زرینه!
    دمو ؟
    طرف گفت قرار یه ماه دیگه بیاد اما گفت همین امروز برامون آوردن

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تو ویکی پدیا که چیز دیگه ای نوشته

رفیق بچه های اینجا دارن دمو رو بازی میکنند و الان آلمان لیسانس شده.بایرن مونیخ هم هست.
    بقیه رو نمیدونم.

بچه ها من رفتم یه نسخه ps2 از fifa 2010 و pes2010 دیروز خریدم ماله لوح زرینه!
    دمو ؟
    طرف گفت قرار یه ماه دیگه بیاد اما گفت همین امروز برامون آوردن
    فیفا که اومده.
    ولی پیس اگه دموش باشه که به جوز بازی دوستانه چیز دیگه ای نداره و معلومه.
    البته مال ps2 که تغییری از نظر گرافیک نداره نسبت به قبلی ها شاید همون قبلی ها باشه که فقط نقل و انتقالات انجام شده.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

بالاخره نسخه PC تاخیر خورده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •