اونی رو که قرمز کردم امروز ظهر قیمت گرفتم تو بازار رضا نمایندگی سامسونگ نامرد گفت 338 تومن خدا لعنتشون کنه که اینقدر گرون میدن
اونی رو که قرمز کردم امروز ظهر قیمت گرفتم تو بازار رضا نمایندگی سامسونگ نامرد گفت 338 تومن خدا لعنتشون کنه که اینقدر گرون میدن
ممنون دوست خوبم.
نباید این نکته رو از نظر دور کرد که چند روزیه که یه خورده قیمتها بالا رفته!!!
و بازگشت آن به حالت قبلش از دور انتظار نیست.
سلام
یه کمکی هم به ما بدبخت بیچاره بکنید
مانیتور تا 170 تومن چی خوبه بگیرم رشته ام برنامه نویسی فک کنم باید زیاد پای مانیتور بشینم پس یه مانیتور معرفی کنید که چشم رو زیاد خسته نکنه
ممنون!
سلام
یک عدد کارت گرافیک Workstation در حدود 300 هزارتومان چی گیر می آید از کجا
دوست عزیز برای برنامه نویسی هر مانیتوری LCD یا LED بگیری کفایت میکنه فقط باید بری ظاهرش رو انتخاب کنی بقیه مشخصاتش مهم نیست واسه برنامه نویسی و طراحی ساده جواب میدن.
اگه روی رنگ هم حساس هستی LG و SAMSUNG میتونن تقریبا نزدیک به رنگ واقعی کالیبره بشن.
تفاوت LED و LCD های موجود در ایران :
LED تنها فرقش بکلایتش است که به جای فلورسنت از دوردیف LED استفاده شده و البته قیمتش هم سر همین موضوع علکی زیادتر شده!
البته میگن LED دیگه ماورابنفش و مادون قرمز و الکترومغناتیس نداره. دو تای اولی رو ظاهرا لامپ فلورسنت تولید میکنه ولی به شدت CRT نیست!
من پیشنهاد میکنم شما برید یک بروشور محصولات از هر برندی خواستی بگیری و از روی شکل و همون مشخصه های اصلی که نوشته یکی رو انتخاب کنید مگر اینکه کارهای دقیق طراحی و بازی و این حرفا داشته باشید که باید جدا مشاوره بگیرید.
من کمی با شدت نور LED مشکل دارم و فکر میکنم LCD هم میگرفتم همین کیفیت رو داشت با قیمت مناسبتر.
پیشنهاد منم ایناست تا اوستاهای این رشته هم باین نظر بدن :
LG W2061,W2053,E2050
SAMSUNG BX1985,P20500,P20720
بهتر هم هست اما قیمتش بالاتره
سلام.
کانفیگ سیستم،لطفا؟؟؟
cpu : 1090t
hard :1t 64 m bafer
می خوام یک ssd 128 بگیرم
ram 8g
cpu amd 1090t
hard 1t
البته می خوام یک عدد ssd 128 بخرم
ram 8g
vga 1g ati 5770
mb 890g
اصلی کاری رو یادتون رفت!!!
مدل و برند و قدرت پاور لطفاً؟؟؟
پاور memonex 540
البته می تونم ارتقا بدم مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)