برای من که 1 به بعد روی همون 60 هستش
یه بار از microsoft یه چیزی دانلود کن ببین سرعتش چجوریه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای من که 1 به بعد روی همون 60 هستش
یه بار از microsoft یه چیزی دانلود کن ببین سرعتش چجوریه![]()
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم...شما ساکن کجا هستی؟
چندین بار با پشتیبانی فنی صحبت کردم و جواب دادن که دارند مشکل رو حل میکنن ...امیدوارم هر چه زودتر حل بشه ...
الان چند روزی هست که بهتر شده ولی هنوز هم مشکل نوسان و افت سرعت از ساعت 1 تا 7 مشهود هست ...
والا هنوز هیچی معلوم نیست !!سلام به همه دوستان شاتلی گل. ببخشید که چند روزی نبودم، شب عید بود و کارهام خیلی زیاد شده بود، از صبح زود تا 11-12 شب سر کار بودم، وقتیم میومدم خونه از خستگی مثل مرده بودم خوابم میبرد.
خوشحالم که سرعت تو هم خوب شده. چند شبی هست که اصلا دانلود نداشتم. امشب یه تستی میکنم خبرش رو میدم
شبای اول 250 مگ دانلود داشتم !! پریشب شد 350 مگ و دیشب شد 450 !! حالا ببینم امشب چطور میشه
ولی بازم با همین 400 500 مگ هم راضیم !!
اصلآ هم اینطور نیست !! حداقل توی قعطی !!شاتل اخر افتضاح البته فقط اين يك هفته اخير اينجوري شده
سرعت پايين - قعطي متداول - پشتيباني صفر و .....
سرعتش توی روز عالیه !! فوق العاده بالاست (سرعت من با سرورهای خوب 65 تا 70 هست ولی توی شب نمیتونم دقیقآ بگم !! چون یشب خوبه یشب ...
پشتیبانی که تاحالا باهاش تماس نگرفتم (این خودش نشون میده که مشکلی نداره) فقط 2 بار با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم که اونم بسیار با ادب بود و سریع هم جواب میداد و آدمو هم نمیپیچوند
قعطی هم اصلآ نداشتم !! توی این 20 روزی که دارم فقط 1 بار اونم بمدت 1 یا 2 ساعت که منم اونموقع با اینترنت کاری نداشتم و فقط یبار زدم دیدم کانکت نمیشه و شب امدم دیدم همه این مشکلو داشتن
پینگش هم عالیه بنظرم
در کل خوشحالم که شاتل گرفتم و کاملآ راضیم
منم دقیقآ همین مشکل رو داشتم و با neshat4u موافقم !! همه ی مشکل از شاتل نیست !! بیشتر از سرور هستمن الان يك هفته ست كه همين eco 512 رو گرفتم تو روز خوبه. ولي شب ساعت 1 به بعد افتضاحه. سرعت با دانلود منيجر بعضي وقتا به صفر هم رسيده. معمولا هم روي 4 ، 5 كيلوبايت متغير هست. ولي در كل فعلا افتضاحه. وقتي توي همه سايتها همينه ديگه ربطي به سرور نداره. اميدوارم به زودي خوب بشه.
من اینو خودم تجربه کردم !! بطور مثال با FDC شبا سرعتم نهایتآ 10 هست
ولی با سرورهای ایرانی مثل bia2rap سرعتم همونه !!
البته یه ترفند هم بهتون بگم !! فک کنم اکثرآ میدونن ولی واسه کسایی که نمیدونن
سعی کنید حداقل همزمان 2 لینک رو بذارین توی دانلود تا از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنه
و اینکه اگه از IDM استفاده میکنین توی آپشن تعداد کانکشن رو 16 تا بکنین که سرعت بالاتر بره
Last edited by R@R#M@N; 19-03-2009 at 21:24.
ویرایش شد !!
Last edited by R@R#M@N; 19-03-2009 at 22:37.
ولی بهتر بود اونجوری ها....
Last edited by ahriman323; 19-03-2009 at 22:42.
به گفته بچه ها ویرایش شد
کسایی که میدونن صداشو در نیارن
Last edited by R@R#M@N; 19-03-2009 at 22:36.
سلام بچه ها ...
بالاخره adsl من وصل شد...چی فازی میده : دی
مبارکه![]()
Last edited by ahriman323; 19-03-2009 at 22:41.
بابا حالا تابلو نکنید الان همه میفهمن حمله میکنن و کلا شاتل تعطیل میشه ...![]()
ویرایش شد![]()
Last edited by Kaptian Black; 19-03-2009 at 23:42.
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)