تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 502 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان دیروز لپ تاپمو دزد زد
    چطوری میتونم ردیابیش کنم؟ هیچ نرم افزاری هم واسه این کار روش نصب نکردم. لطفا کمکم کنید اگه راه حلی دارین
    این مدلش بود: hp pavilion g6-1157
    موبایل که نیست بشه به راحتی ردیابی کرد ، بعدش هم این چیزا تو فیلما بیشتر به کار میاد تا تو ایران !
    بهتره قیدش رو بزنید !

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

موبایل که نیست بشه به راحتی ردیابی کرد ، بعدش هم این چیزا تو فیلما بیشتر به کار میاد تا تو ایران !
    بهتره قیدش رو بزنید !
    مرسی از جوابت دوست من اما شنیدم اگه طرف به اینترنت کانکت بشه از طریق IPش میشه رد یابیش کرد یا یه چیز تو این مایه ها

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مرسی از جوابت دوست من اما شنیدم اگه طرف به اینترنت کانکت بشه از طریق IPش میشه رد یابیش کرد یا یه چیز تو این مایه ها
    !!!
    فیلم زیاد میبینیا
    حالا بحث ردیابیش با ip به کنار که حرف خنده داریه حالا درسته دزدا نسبت به قبل با سوادتر شدن ولی نه تا این حد که پاشه بیاد دزدی کنه کانکت شه به اینترنت

بعدشم تو این وضع مملکت شما باید حتی از لباسایی که تنتم هست خوب مراقبت کنی مگر نه از تنت در میارن وضع خیلی خرابه دیگه به هیشکی و هیچی رحم نمیکنن
    Last edited by Greedy; 24-10-2012 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

الان یه سرچی کردم این کارایی که گفته رو انجام بده احتمالا درست می شه:

Since it switched the graphics on battery mode i new that probably the energy-options could interfere - checked all and found one that blocked switching the graphics:

> Click the Battery > Energy Options (for the current scheme) > enhanced energy options > check ALL entries there are 3 that can conflict with the switching:

> Set the dynamic switchable graphics for battery and ac to automatic
    > Set the intel gpu power plan for ac to max performance (or both - if you want)
    > Set the ATI Powerplay-Options to max/optimal performance

! Also Check that you have set the application/game to HIGH Performance in your
    Catalyst Control Center (+ do not disable the Power Play Option in Catalyst Control Center)

(+ don't forget after switching from balanced to high-power or energy-saving these entries must be set as well)

^ Graphic will switch!
    ! What remains ... the computer still will bluescreen afterwards (maybe this also can be resolved by playing around with the Energy Options.

!Also keep in mind that applications/games still will show that you can select the HD 4000 only but it does switch to the discrete gpu (7650M HD). Higher FPS + better graphics will also prove that.

خودش هم همین مشکل رو داشته انگار با اینکارها حل شده.فقط نکته اخر رو که گفته رو حواست باشه که بعد از این کارها ممکنه game یا نرم افزار هنوط gpu intel رو نشون بده.در حالی که با adm اجرا می شه.اگه درست شه فریم بازی مشخص می شه دیگه

اون بایوس رو هم که گفتم بی خیال شو.انگار کاری نمی کنه.اینا هم امتحان کرده بودند

خیلی ممنون عزیز از پیگیریت
    اینو راستش دیروز سرچ کردم همینو دیدم همه مراحل هم انجام دادم ولی فرقی نکرد من بیشتر درگیر این مکس پین 3 هستم که تو بازی 512 مگ گرافیک میزنه با نرم افزار هم تست کردم 18 فریم میده که خیلی پایینه مگر نه مثلا همون pes 2013 با همون گرافیک اینتل هم جواب میده

6. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خیلی ممنون عزیز از پیگیریت
    اینو راستش دیروز سرچ کردم همینو دیدم همه مراحل هم انجام دادم ولی فرقی نکرد من بیشتر درگیر این مکس پین 3 هستم که تو بازی 512 مگ گرافیک میزنه با نرم افزار هم تست کردم 18 فریم میده که خیلی پایینه مگر نه مثلا همون pes 2013 با همون گرافیک اینتل هم جواب میده
    خب دلیلش همینه که گرافیک رو اینتل تشخیص می ده.نمی دونم انگار AMD گند زده با این dynamic switch ش!مال من که داینامیک نیست اصلا از این مشکلا نداره.خودش عین ادم همه رو با amd باز می کنه وقتی رو High performance باشه.تو سایت خود AMD هم برو وقت کردی.شاید بقیه هم این مشکل رو داشته باشند.هر چند فکر کنم یه جا خوندم درایورهای داینامیک رو فقط باید از خود provider یعنی hp بگیری و انگار نسخه جدا نداره.فکر کنم یه همچین چیزی خوندم چند وقت پیش. به نظر می رسه hp مثل سری پاویلیون برای probook سنگ تموم نذاشته.هرجند 4530 همچین مشکلی نداشت فکر کنم.امیدوارم حل بشه مشکل

8. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بهتره از تو تنظیمات بایوس، گرافیک رو به صورت Fixed قرار بدین

10. این کاربر از BeauTeenBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این بیانیه رسمی Hpهست.اگه اپدیت نکردید انگار بکنید بد نیست.هر چند تو پست قبلی همونی که این مشکل رو داشت گفته بود از بایوس هم درست نشد.ولی شاید با اپدیت بایوس درست بشه.اگه نکردید به امتحانش می ارزه.درایورت رو هم با لینک زیر چک کن.بایوس هم اگه این نسخه نیست می تونی به این نسخه اپدیت کنی.چون اگه مشکلی بوده می تونن با اپدیت بایوس حل کنند.به گفته لینک زیر اگه fixed کنی روی high performance برنامه های بر پایه open gl مثل adobe و ... خیلی بازیها با amd اجرا می شن.ولی بازیهای directx رو نگفته.نمی دونم.به هر حال به امتحانش می ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amin666; 25-10-2012 at 11:00.

12. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان دیروز لپ تاپمو دزد زد
    چطوری میتونم ردیابیش کنم؟ هیچ نرم افزاری هم واسه این کار روش نصب نکردم. لطفا کمکم کنید اگه راه حلی دارین
    این مدلش بود: hp pavilion g6-1157
    این چیزی که شما میگی نرم افزارش هست منتها فقط برای آمریکاس و یه شرکت این خدمات رو میده نرم افزارش هم موقع کاستومایز مدل ها پیشنهاد میشه ولی در ایران اگر نرم افزار خاصی هم نصب میکردی متاسفانه پلیس سایبری ایران اونقدر قوی نیست که بتونه برات کاری بکنه
    واقعا متاسفم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بهتره از تو تنظیمات بایوس، گرافیک رو به صورت Fixed قرار بدین
    همچین چیزی تو تنظیمات بایوس ندارم
    این بیانیه رسمی Hpهست.اگه اپدیت نکردید انگار بکنید بد نیست.هر چند تو پست قبلی همونی که این مشکل رو داشت گفته بود از بایوس هم درست نشد.ولی شاید با اپدیت بایوس درست بشه.اگه نکردید به امتحانش می ارزه.درایورت رو هم با لینک زیر چک کن.بایوس هم اگه این نسخه نیست می تونی به این نسخه اپدیت کنی.چون اگه مشکلی بوده می تونن با اپدیت بایوس حل کنند.به گفته لینک زیر اگه fixed کنی روی high performance برنامه های بر پایه open gl مثل adobe و ... خیلی بازیها با amd اجرا می شن.ولی بازیهای directx رو نگفته.نمی دونم.به هر حال به امتحانش می ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این فکر کنم واسه سری پاویلیون هست واسه probook نیست

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان عزیز الان بهترین لپ تاپ HP چی هست ؟
    مدل های Envy هنوز نیومدن ایران ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •