موبایل که نیست بشه به راحتی ردیابی کرد ، بعدش هم این چیزا تو فیلما بیشتر به کار میاد تا تو ایران !
بهتره قیدش رو بزنید !
موبایل که نیست بشه به راحتی ردیابی کرد ، بعدش هم این چیزا تو فیلما بیشتر به کار میاد تا تو ایران !
بهتره قیدش رو بزنید !
مرسی از جوابت دوست من اما شنیدم اگه طرف به اینترنت کانکت بشه از طریق IPش میشه رد یابیش کرد یا یه چیز تو این مایه ها
!!!
فیلم زیاد میبینیا![]()
حالا بحث ردیابیش با ip به کنار که حرف خنده داریه حالا درسته دزدا نسبت به قبل با سوادتر شدن ولی نه تا این حد که پاشه بیاد دزدی کنه کانکت شه به اینترنت
بعدشم تو این وضع مملکت شما باید حتی از لباسایی که تنتم هست خوب مراقبت کنی مگر نه از تنت در میارن وضع خیلی خرابه دیگه به هیشکی و هیچی رحم نمیکنن
Last edited by Greedy; 24-10-2012 at 21:05.
خیلی ممنون عزیز از پیگیریت
اینو راستش دیروز سرچ کردم همینو دیدم همه مراحل هم انجام دادم ولی فرقی نکرد من بیشتر درگیر این مکس پین 3 هستم که تو بازی 512 مگ گرافیک میزنه با نرم افزار هم تست کردم 18 فریم میده که خیلی پایینه مگر نه مثلا همون pes 2013 با همون گرافیک اینتل هم جواب میده
خب دلیلش همینه که گرافیک رو اینتل تشخیص می ده.نمی دونم انگار AMD گند زده با این dynamic switch ش!مال من که داینامیک نیست اصلا از این مشکلا نداره.خودش عین ادم همه رو با amd باز می کنه وقتی رو High performance باشه.تو سایت خود AMD هم برو وقت کردی.شاید بقیه هم این مشکل رو داشته باشند.هر چند فکر کنم یه جا خوندم درایورهای داینامیک رو فقط باید از خود provider یعنی hp بگیری و انگار نسخه جدا نداره.فکر کنم یه همچین چیزی خوندم چند وقت پیش. به نظر می رسه hp مثل سری پاویلیون برای probook سنگ تموم نذاشته.هرجند 4530 همچین مشکلی نداشت فکر کنم.امیدوارم حل بشه مشکل
بهتره از تو تنظیمات بایوس، گرافیک رو به صورت Fixed قرار بدین
این بیانیه رسمی Hpهست.اگه اپدیت نکردید انگار بکنید بد نیست.هر چند تو پست قبلی همونی که این مشکل رو داشت گفته بود از بایوس هم درست نشد.ولی شاید با اپدیت بایوس درست بشه.اگه نکردید به امتحانش می ارزه.درایورت رو هم با لینک زیر چک کن.بایوس هم اگه این نسخه نیست می تونی به این نسخه اپدیت کنی.چون اگه مشکلی بوده می تونن با اپدیت بایوس حل کنند.به گفته لینک زیر اگه fixed کنی روی high performance برنامه های بر پایه open gl مثل adobe و ... خیلی بازیها با amd اجرا می شن.ولی بازیهای directx رو نگفته.نمی دونم.به هر حال به امتحانش می ارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amin666; 25-10-2012 at 11:00.
این چیزی که شما میگی نرم افزارش هست منتها فقط برای آمریکاس و یه شرکت این خدمات رو میده نرم افزارش هم موقع کاستومایز مدل ها پیشنهاد میشه ولی در ایران اگر نرم افزار خاصی هم نصب میکردی متاسفانه پلیس سایبری ایران اونقدر قوی نیست که بتونه برات کاری بکنه
واقعا متاسفم
همچین چیزی تو تنظیمات بایوس ندارم
این فکر کنم واسه سری پاویلیون هست واسه probook نیست
دوستان عزیز الان بهترین لپ تاپ HP چی هست ؟
مدل های Envy هنوز نیومدن ایران ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)