[quote=Cleeev;4004174]
اساس تمام نارضایتی ها از سرویس های صبانت همین قضییه در اکانت روزانه سرویس 128 ه... و اگر شما سرویس هایی مثل 512 و 1024 بگیرید دیگه چنین مشکلی نخواهید داشت... البته سرعت آپلود سرویس 128 به صورت ثابت بین 450 تا 512 میچرخه و کم نمیشه...
البته سرعت سرویس 128 در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه... بهترین کار اینه که یا از یکی که نزدیکیاتون و از مرکز مخابراتی مشابه صبانت گرفته بپرسید که سرعتش چقدره یا سرویس 1024 بخرید که قیمتشم مناسبه و البته نیاز به نامه هم داره (مثل تمام شرکتا)
کیفیت صبانتم تا جایی که دیدیم خوبه و بسیار بسیار کم پیش میاد که مشکل پیدا کنه...
در کل میتونی شاتل بخری که نگران چنین مشکلاتی نباشی...[/quote]
در واقع مسئله اساسی من همونطوری که قبلا هم گفتم در مورد شاتل، 8 ماهه توی لیست انتظارشونم، شایدم بیشتر، پورت های شاتل در منطقه مخابراتی ما رو هم محلی های عزیزم ترکوندن!
از بین سایر گزینه های موجود، تنها شرکتی که در حال حاضر توی پونک(منطقه مخابراتی پیام نور) شبانه رایگان میده، صبانته و سایرین به دو دسته تقسیم میشن: دسته ای میگن که شبانه و روزانه از نظر شرکت اونا فرقی نداره و دسته ای دیگه هم میگن که شبانه نیم بها محسوب میشه یعنی هرچقدر دانلود کنی نصف در نظر گرفته میشه. با این تفاسیر من به سمت صبانت هدایت شدم و تاکنون کسی رو که توی منطقه ما باشه و مشترک صبانت باشه پیدا نکردم.
پس در واقع علت نارضایتی ها اینه که مشترکین 128، قبلا سرعتی بالاتر داشتن و حالا که بهشون 128 داده شده، شاکی شدن؟ درست فهمیدم؟
این مسئله که گفتی شب ها به علت بالا بودن پینگ، سایت ها بالا نمیان، مختص صبانته یا برای سایر شرکتها هم به لحاظ منطقی چنین شرایطی پیش میاد؟
یه نکته دیگه اینکه، شبا سایت ها اصلا بالا نمیاد یا سخت بالا میاد؟ مثل دایل آپ یا بدتر؟
بنابر آلترناتیوهایی که به عنوان پیشنهاد مطرح کردی، میشه با اشتراک 512 هم از نارضایتی های احتمالی فرار کرد؟
یه سوال دیگه اینکه، من عمده هدفم از ADSL وبگردیه و قطعا دانلودهای احتمالی رو به شب موکول میکنم.
صبانت برای اشتراک 512 یا 1024 سه ماهه نهایتا 6G حجم ترنسفر در نظر گرفته، به نظرت این حجم کافیه؟
مشکل اینه که میگه ما حجم اضافه هم نداریم، اگه این تموم شد، باید صبر کنی تا دوره تموم شه. من تجربه داشتن اینترنت سرعت بالا رو نداشتم، و نمیدونم این حجم کافیه یا کمه، اما احساس می کنم که کم باشه، نظر شما در این مورد چیه؟