تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 468 از 1042 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[quote=Cleeev;4004174]
    اساس تمام نارضایتی ها از سرویس های صبانت همین قضییه در اکانت روزانه سرویس 128 ه... و اگر شما سرویس هایی مثل 512 و 1024 بگیرید دیگه چنین مشکلی نخواهید داشت... البته سرعت آپلود سرویس 128 به صورت ثابت بین 450 تا 512 میچرخه و کم نمیشه...

البته سرعت سرویس 128 در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه... بهترین کار اینه که یا از یکی که نزدیکیاتون و از مرکز مخابراتی مشابه صبانت گرفته بپرسید که سرعتش چقدره یا سرویس 1024 بخرید که قیمتشم مناسبه و البته نیاز به نامه هم داره (مثل تمام شرکتا)

کیفیت صبانتم تا جایی که دیدیم خوبه و بسیار بسیار کم پیش میاد که مشکل پیدا کنه...

در کل میتونی شاتل بخری که نگران چنین مشکلاتی نباشی...[/quote]

در واقع مسئله اساسی من همونطوری که قبلا هم گفتم در مورد شاتل، 8 ماهه توی لیست انتظارشونم، شایدم بیشتر، پورت های شاتل در منطقه مخابراتی ما رو هم محلی های عزیزم ترکوندن!
    از بین سایر گزینه های موجود، تنها شرکتی که در حال حاضر توی پونک(منطقه مخابراتی پیام نور) شبانه رایگان میده، صبانته و سایرین به دو دسته تقسیم میشن: دسته ای میگن که شبانه و روزانه از نظر شرکت اونا فرقی نداره و دسته ای دیگه هم میگن که شبانه نیم بها محسوب میشه یعنی هرچقدر دانلود کنی نصف در نظر گرفته میشه. با این تفاسیر من به سمت صبانت هدایت شدم و تاکنون کسی رو که توی منطقه ما باشه و مشترک صبانت باشه پیدا نکردم.
    پس در واقع علت نارضایتی ها اینه که مشترکین 128، قبلا سرعتی بالاتر داشتن و حالا که بهشون 128 داده شده، شاکی شدن؟ درست فهمیدم؟
    این مسئله که گفتی شب ها به علت بالا بودن پینگ، سایت ها بالا نمیان، مختص صبانته یا برای سایر شرکتها هم به لحاظ منطقی چنین شرایطی پیش میاد؟
    یه نکته دیگه اینکه، شبا سایت ها اصلا بالا نمیاد یا سخت بالا میاد؟ مثل دایل آپ یا بدتر؟
    بنابر آلترناتیوهایی که به عنوان پیشنهاد مطرح کردی، میشه با اشتراک 512 هم از نارضایتی های احتمالی فرار کرد؟
    یه سوال دیگه اینکه، من عمده هدفم از ADSL وبگردیه و قطعا دانلودهای احتمالی رو به شب موکول میکنم.
    صبانت برای اشتراک 512 یا 1024 سه ماهه نهایتا 6G حجم ترنسفر در نظر گرفته، به نظرت این حجم کافیه؟
    مشکل اینه که میگه ما حجم اضافه هم نداریم، اگه این تموم شد، باید صبر کنی تا دوره تموم شه. من تجربه داشتن اینترنت سرعت بالا رو نداشتم، و نمیدونم این حجم کافیه یا کمه، اما احساس می کنم که کم باشه، نظر شما در این مورد چیه؟

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض جزییاتی در مورد صبانت

اساس تمام نارضایتی ها از سرویس های صبانت همین قضییه در اکانت روزانه سرویس 128 ه... و اگر شما سرویس هایی مثل 512 و 1024 بگیرید دیگه چنین مشکلی نخواهید داشت... البته سرعت آپلود سرویس 128 به صورت ثابت بین 450 تا 512 میچرخه و کم نمیشه...

البته سرعت سرویس 128 در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه... بهترین کار اینه که یا از یکی که نزدیکیاتون و از مرکز مخابراتی مشابه صبانت گرفته بپرسید که سرعتش چقدره یا سرویس 1024 بخرید که قیمتشم مناسبه و البته نیاز به نامه هم داره (مثل تمام شرکتا)

کیفیت صبانتم تا جایی که دیدیم خوبه و بسیار بسیار کم پیش میاد که مشکل پیدا کنه...

در کل میتونی شاتل بخری که نگران چنین مشکلاتی نباشی...
    در واقع مسئله اساسی من همونطوری که قبلا هم گفتم در مورد شاتل، 8 ماهه توی لیست انتظارشونم، شایدم بیشتر، پورت های شاتل در منطقه مخابراتی ما رو هم محلی های عزیزم ترکوندن!
    از بین سایر گزینه های موجود، تنها شرکتی که در حال حاضر توی پونک(منطقه مخابراتی پیام نور) شبانه رایگان میده، صبانته و سایرین به دو دسته تقسیم میشن: دسته ای میگن که شبانه و روزانه از نظر شرکت اونا فرقی نداره و دسته ای دیگه هم میگن که شبانه نیم بها محسوب میشه یعنی هرچقدر دانلود کنی نصف در نظر گرفته میشه. با این تفاسیر من به سمت صبانت هدایت شدم و تاکنون کسی رو که توی منطقه ما باشه و مشترک صبانت باشه پیدا نکردم.
    1-پس در واقع علت نارضایتی ها اینه که مشترکین 128، قبلا سرعتی بالاتر داشتن و حالا که بهشون 128 داده شده، شاکی شدن؟ درست فهمیدم؟
    2-این مسئله که گفتی شب ها به علت بالا بودن پینگ، سایت ها بالا نمیان، مختص صبانته یا برای سایر شرکتها هم به لحاظ منطقی چنین شرایطی پیش میاد؟
    یه نکته دیگه اینکه، شبا سایت ها اصلا بالا نمیاد یا سخت بالا میاد؟ مثل دایل آپ یا بدتر؟
    3-بنابر آلترناتیوهایی که به عنوان پیشنهاد مطرح کردی، میشه با اشتراک 512 هم از نارضایتی های احتمالی فرار کرد؟
    4-یه سوال دیگه اینکه، من عمده هدفم از ADSL وبگردیه و قطعا دانلودهای احتمالی رو به شب موکول میکنم.
    صبانت برای اشتراک 512 یا 1024 سه ماهه نهایتا 6G حجم ترنسفر در نظر گرفته، به نظرت این حجم کافیه؟
    مشکل اینه که میگه ما حجم اضافه هم نداریم، اگه این تموم شد، باید صبر کنی تا دوره تموم شه. من تجربه داشتن اینترنت سرعت بالا رو نداشتم، و نمیدونم این حجم کافیه یا کمه، اما احساس می کنم که کم باشه، نظر شما در این مورد چیه؟
    Last edited by Mahyarrrrr; 25-07-2009 at 12:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

1- پس در واقع علت نارضایتی ها اینه که مشترکین 128، قبلا سرعتی بالاتر داشتن و حالا که بهشون 128 داده شده، شاکی شدن؟ درست فهمیدم؟
    2- این مسئله که گفتی شب ها به علت بالا بودن پینگ، سایت ها بالا نمیان، مختص صبانته یا برای سایر شرکتها هم به لحاظ منطقی چنین شرایطی پیش میاد؟ 
    3- بنابر آلترناتیوهایی که به عنوان پیشنهاد مطرح کردی، میشه با اشتراک 512 هم از نارضایتی های احتمالی فرار کرد؟
    4- یه سوال دیگه اینکه، من عمده هدفم از ADSL وبگردیه و قطعا دانلودهای احتمالی رو به شب موکول میکنم.
    5- مشکل اینه که میگه ما حجم اضافه هم نداریم، اگه این تموم شد، باید صبر کنی تا دوره تموم شه. من تجربه داشتن اینترنت سرعت بالا رو نداشتم، و نمیدونم این حجم کافیه یا کمه، اما احساس می کنم که کم باشه، نظر شما در این مورد چیه؟
    1- بله درسته... یکی از مهم ترین علل این نارضایتی ها همینه...

2- این مسئله به شرکت و منطقه بسیار مربوطه... از اونجایی که تمام شرکت ها سرویس های ADSL شون اشتراکیه یعنی هر پورت رو مثلا به 4 تا کامپیوتر میدن (که بهش میگن "نسبت Share" که توی صبانت یک به چهاره یعنی هر 4 خط از یه پورت استفاده میکنن و در اکثر شرکتا همینقدره و بعضی شرکتا که کیفیت پایینی دارن حتی توی بعضی از سرویس های ارزونشون از نسبت های یک به هشتم استفاده میکنن)... در نتیجه اگه از یه طرف حساب کنیم نسبت به اشتراک گذاری صبانت خوبه که هر پورت رو بین 4 خط تلفن به اشتراک میزاره... ولی از یه طرف پهنای باند زیاد هر خط (دانلود: 1024Kbps و آپلود 512Kbps) باعث میشه که از ساعت 3:00 بامداد که اکثراً کامپیوترا اتوماتیک شروع به دانلود میکنن تا حدود ساعت 6:30 که دانلودا کمتر بشه، ترافیک شبکه به شدت زیاد بشه و سیستم های پخش کننده ترافیک دچار شلوغی بیش از حد بشن و پینگ به شدت بره بالا (تا حدود 2000ms) و با اینکه سرعت دانلود بیش از 800Kbps (یا همون 90KBps) هستش، سرعت اومدن سایتا به شدت افت کنه... البته این به این معنی نیست که شبکه بپکه و فقط دانلود کنه و هیچ سایتی نیاد بلکه بسته به حجم سایت مورد نظر سرعت بالا اومدن سایتا میشه یه چیزی حدود اینترنت 64Kbps... البته این قضییه به شدت به منطقه ت بستگی داره و اینکه آیا هم محلی هات عین خوره کامپیوتراشون شبا دانلود میکنه یا نه... مثلا یکی توی یه منطقه تهران مشکل خاصی نداره و شبانه ش فقط اندازه یک هزارم با روزانه ش متفاوته ولی یکی مثل من توی مرکز شهید زارعی یکی از شلوغ ترین مراکز مسکونی قرار داره و همه عین خوره دارن دانلود میکنن (با توجه به اینکه مرکز مخابراتی شهید زارعی واقعا یه چیزی اونور تر از داغونه...)... همه چی بستگی داره ولی چیزی که حتمیه اینه که سرعتت بالاس... بقیه شرکت ها هم تا جای که میدونم شاتل به طور معمول چنین مشکلی نداره چون کاربران شاتل اکثرا مردم خیلی عادی هستن و عمرا شبا کامپیوترشون رو روشن بزارن ولی بعضی از دوستان از شرکتای دیگه هم چنین مشکلاتی داشتن... بازم توی هر شرکتی باشه بیشتر به میزان کاربران توی منطقه تون بستگی داره...

3- آره... احتمالا توی سرویس 512 30 ثانیه اول دانلود سرعتت 1024 ه بعدش میشه 512...  بازم تماس بگیر بخش فروش صبانت و چیزی از این قضییه 128 نگو که معمولا اگه سیریش نشی تکذیب میکنن... بهش بگو من اگه 512 بگیرم، مثل 128 سرعتش کم و زیاد نمیشه و در تمام طول دانلود توی اکانت روزانه سرعت ثابت 512 هه...؟؟؟

4- نه مشکلی نیست ولی احتمالا کم میاری... البته از شاتل بهتره چون شاتل سه ماهه میده 5 گیگ تازه سرعت آپلودشم 256 ه ولی صبانت سرعت آپلودش 512 هه... البته یه چیزی رو باید بدونی... به نظر من 128 بگیر سه ماهه با 9 گیگ حجم فقط 39210 تومن... این واقعا عالیه... علاوه بر این، اون قضییه که 30 ثانیه اول دانلود توی سرویس 128 سرعتت 1024 ه بعدش میشه 128 هدف اصلیش رضایت شدید کاربران از سرعت بالا اومدن سایتاس... با سرعت 1024 سرویس 128، هیچ وقت اومدن سایتی برات بیش از 10 ثانیه طول نمیکشه (حتی با چیز شکن)... این قضییه سرعت که کم میشه در واقع برای اینه که سرعت بالا اومدن سایتا بالا باشه و صبانت روی اون شعارش که ما سرعتمون از همه بیشتره باقی بمونه و برای دانلود نیست... اصلا اکانت روزانه برای دانلود نیست... تنها جایی که این قضییه میتونه مشکل ساز و اعصاب خورد کن بشه موقعیه که مثلا میخوای از YouTube ویدئوی وحشی گری بعضی هموطنان رو ببینی یا حتی ویدئوهای جالب و خنده دار ببینی (البته فعلا که قیلتره)... وقتی میزنی ویدئو میاد، نصف ویدئو (اندازه همون 30 ثانیه دانلود با سرعت 1024 یعنی حدود 3.7MB) از ویدئو یهو دانلود میشه بعدش برای باقی ویدئو باید منتظر بمونی تا با سرعت 128 بیاد که این وجهش فقط اعصاب خورد کنه...

5- مثلا فکر کن تو یه صبانت 128 سه ماهه با 9 گیگ حجم میخری از اول فروردین تا اول تیر... بعدش اینو اول خرداد تموم میکنی ()... خوب الان دو راه پیش روی تو هستش... 1- از اونجایی که دیگه اکانت روزانه ت کانکت نمیشه چون حجمت تموم شده، یه ماه باقی مونده رو فقط از اکانت شبانه استفاده کنی (شبا پای کامپیوتر بشینی این شکلی میشی: ) و 2- بری دوباره شارژ کنی و بیخیال یه ماه باقی مونده بشی و سرویس جدید از اول خرداد تا اول شهریور بگیری... اگر از فیش بانکی استفاده میکنی تنها در صورتی میتونی شارژ کنی که حجم تموم شده باشه و قبل از تموم شدن حجمت شارژ کنی حجم باقی مونده ت میپره... بهترین کار اینه که قبل از تموم شدن حجمت، از طریق شارژ اینترنتی شارژ کنی که در اینصورت به بخش کنترل حسابت توی سایت support.ngsnet.net یه جدول اضافه میشه به نام "شارژهای رزرو شما) که زیرش کد سرویس رزرو شده رو نوشته... به محض اینکه حجم سرویس فعلی تون تموم بشه دیسکانکت میشید تا حدود یه دقیقه نمیتونید کانکت بشید و بعد از یه دقیقه به طور اتوماتیک شارژ رزرو جایگزین قبلی میشه و دوباره میتونید کانکت بشید... البته محدودیت زمانی سرویستون (مثلا سه ماه) تموم بشه و شارژ نکنید همونطور که توی سایت گفته به خاطر حجم زیاد درخواست هااگه تا 3-4 روز اداری شارژ نکنید سرویستون میره توی لیست جمع شدن...

- در ضمن تصحیح میکنم که 30 ثانیه اول دانلود در اکانت روزانه سرعت 1024 هستش بعد میشه 128 یعنی حدود 3.7MB اول دانلود (البته در لینک مستقیم با سرعت دانلود 120KBps)... توی تمام پستای قبلیمم این قضییه رو تصحیح کردم که شبهه ای پیش نیاد... خوب شد اینهمه م نوشتم از این به بعد کسی سؤال کنه همین بحث رو میگم بخونه روشن شه...

Last edited by Cleeev; 25-07-2009 at 01:52.

4. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

in internet moftie payine khoonamoon ye ketabkhoonast azoonja estefade mikonam chon inja mamoolan ketabkhooneha va Cafeha va... wireless daran vase moshtaria bedoone password

بابا ایول... سرعتو عشقه پینگتو عشق است... چه حالی میکنی... خوش به حالت از این جهنم رفتی و هم این روزا رو ندیدی  و هم از شر این اینترنت ذغالی راحت شدی ... این روزا اینجا حتی توی بعضی روزها دولت اینترنتم قطع میکنه ... خوش به حالت نیستی این فلاکت رو ببینی... بمون همونجا و هیچ وقت برنگرد (البته تا وقتی که...)... 

و آهنگ روزای روشن خداحافظ *** سرزمین من خداحافظ رو زمزمه کن... 

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید من تو نیشابورم. مگه 1024 به خونه هم میدن. ماهانش چنده. قیمتش چنده.

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک شرکتی که ماهانه تا 13 تومن بگیره و بعد این که شبانش رایگان باشه !!! شبانش رایگان باشه !!!

کدوم شرکت سرویس خوبی رو میده !؟!؟؟!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

11

یک شرکتی که ماهانه تا 13 تومن بگیره و بعد این که شبانش رایگان باشه !!! شبانش رایگان باشه !!!

کدوم شرکت سرویس خوبی رو میده !؟!؟؟!
    صبانت واست پیشنهاد می کنم
    128 رو سه ماهه میده تقریبا 40 تومان شبانش هم رایگانه!

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید دوستان
    یه چند وقتی هست تویه شهرستان ما یک اینترنتی امد با سرعت 128 کیلوبایت با پهنایی باند بی نهایت ماهی 15 تومان
    خواستم از شما دوستان بپرسم یک همچنین چیزی در شهر های شما هم هست ؟
    غزییه اش چی هست دوستان می تونند توضیح بدند
    با تشکر

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

3

دوستان واقعا انتظار نداشتم.

من 512 گرفتم، حداقل می باس سرعت دانلودش 64 باشه؛ اما متغیر هست. بین 42 تا 52!!!

اینم از شهرادنت

11. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها الکی ریسک نکنید!
    همینطوری میشه دیگه
    از شرکت های تازه اومده میگیرید گارانتی مارنتی سرعت یختی
    من داتک 256 گرفتم ولی باز دمش گرم همیشه همون رنج 32 هست

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •