در ضمن a6l30 جان قیمت ها رو شدید گرون گفتی فکر کنم خیلی وقته از بازار قیمت نگرفتی... من که تهران نیستم ولی قیمت هارو پرسیدم خیلی ارزونتر بود...
در ضمن a6l30 جان قیمت ها رو شدید گرون گفتی فکر کنم خیلی وقته از بازار قیمت نگرفتی... من که تهران نیستم ولی قیمت هارو پرسیدم خیلی ارزونتر بود...
Last edited by zedeh@le_b@h@l; 13-10-2009 at 00:25.
ممنون ، آره قیمت هام مال سال پیش بود.اینم قیمت روز: Asus-wl600g / تومن 135 (دالای کامپیوتر- پایتخت )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا سجاد ، روش آپگرید رو احسان جان گفتن ، ولی مواظب باش حتما فایل مودم خودت رو دانلود کنی . به مدلش حرف به حرف و عدد به عدد توجه کن. چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین تاپیک فایل firmware رو اشتباه دانلود کرده بود ، مودمش رو عوض کرد.سلام.
میخوام asus am604g رو آپدیت کنم؟
چکار کنم؟
فایلشو از سایتش دانلود کردم؟![]()
Last edited by a6l3i; 13-10-2009 at 00:52.
تو سايت دالاي WL-600g دو جور قيمت داره . يکي 135 تومن يکي 170 تومن ! يکي از بچه ها هم ميگه 80 تا 90 تومنه! لازم شد برم بازار ايران قيمتشو در بيارم .
سلام به تمام به ها
من یه مودم td-8920g دارم کانفیگ وایر لس نمی شه
میشه برام توضیح بدین
اعصابم رو خورد کردهخیلی باهاش ور رفتم ولی نتونستم به جایی برسم
![]()
ممنون می شم
بای
همه موفق باشین![]()
با سلام
میشه یه لینک جامع برای نصبه tplink td8811 بدین، بد فرم تو نصبش گیر کردم
همش این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ، شما در حالت USB نصب کن . البته اگه نیازی به لن نداری. USB با دو تا کلیک نصب میشه دیگه . بدون هیچ دردسر . بعدش کانکشن ر و بساز و تمام
بنده خودم دالاي مستقيماً رفتم در شركت قيمت پرسيدم. يك بار هم گفتم به قيمت سايتها اصلاً وابدا" توجه نكنيد.
به مرگ مي گيرند كه به تب راضي بشيد.
تا اونجا كه بتوندد قيمت را بالاتر مي گذارند تا سودشون بالاتر بره
سلامخوش اومدی
ایشالله خون ما رو تو شیشه نکنی سربکش
1- اولا بفرما قبلا از وایرلسش استفاده کردی یا نه؟
2- چراغ WLAN در چه حاله:
1- خاموشه: یعنی wireless خاموشه و باید روشنش کنی . (( ار تو تنظیمات (192.168.1.1) قسمتWireless--Setup تیکش رو بزن ))
2- چشمک زن آهسته : wireless روشنه ولی دستگاهی بهش کانکت نشده. آیا در این حالت لپ تاپ یا موبایلی که WiFi داشته باشه ، اسم شبکه (مودم) رو پیدا میکنه؟
طریقه نصب مودم TP-Link ADSL2+ Router
اکثر مدلهاهم طریقه نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8841 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شما کد:
http://192.168.1.1
می باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید .![]()
دوستان عزیز یکی می شه لطف کنه تفاوت بین asus am604g و asus600g رو توضیح بده؟؟؟؟!!!!!! ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)