من طبق آموزش رفتم جلو ولي وقتي نصبش تموم ميشه يه پيغام ميده مبني بر اينكه سيستم رو ريستارت كنيد براي كامل شدن نصب...سيستم رو كه ريستارت ميكنم ميره تو ويندوز 7 و اصلا اوبونتو نمياد...چكار كنم؟
من طبق آموزش رفتم جلو ولي وقتي نصبش تموم ميشه يه پيغام ميده مبني بر اينكه سيستم رو ريستارت كنيد براي كامل شدن نصب...سيستم رو كه ريستارت ميكنم ميره تو ويندوز 7 و اصلا اوبونتو نمياد...چكار كنم؟
فکر کنم به عنوان برنامه نصب شده یعنی شما تو خود ویندوز باید برنامه wubi رو که نصب شده رو اجرا کنید تا بتونید از اوبونتو استفاده کنید.
سلام
یه برنامه خوب برای دانلود میخوام ... البته این رو هم بگم ... برنامه برای دانلود که زیاده ... از Wget تا Uget , Steadyflow یا اونایی که از ترمینال فعال میشن. ولی من یه دانلودر میخوام که سرعت رو بالا ببره ... مثل IDM توی ویندوز.
سرعت دانلودم توی کروم از این دانلودرا بیشتره !!!
برنامههای Axel و Prozilla این کار رو انجام می دن.
اگه دنبال سرعت هستید axel و aria2 هستن. هردوشون سرعت رو بالا میبرن.
اگه هم نمیخواید با ترمینال کار کنید برنامههای downloader4x و multiget رو هم امتحان کنید. اینا هم خوبن
این مقاله رو هم بخونید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by thelastblack; 23-02-2012 at 12:22.
سلام
الان رو لپتاپ من ویندوز7 نصب هستن ، من میخواستم تجربه کار با اوبونتو رو داشته باشم
از لپتاپ نیز واسه دیدن فیلم(زیرنویس فارسی) و دانلود و کار با افیس استفاده میکنم
میخوام ببینم بدون دردسر میشه نرم افزارهای لازم رو نصب کرد؟
الان ورژن 11.10 رو دانلود کردم بر روی فلش نیز کپی کردم با استفاده از live usb یه نگاه به محیط سیستم عامل انداختم کار کردن باهاش خیلی راحت و زیبا بود ، میخوام ببینم نصب نرم افزار های مورد نیازم نیز همینجوری راحت هست؟
باتشکر
نصب نرم افزار تو اوبونتو حتی از ویندوز هم راحتترهمیخوام ببینم بدون دردسر میشه نرم افزارهای لازم رو نصب کرد؟
بله راحته،البته اکثر برنامههای مورد نیاز شما تو خود اوبونتو به صورت نصب شده وجود دارند.میخوام ببینم نصب نرم افزار های مورد نیازم نیز همینجوری راحت هست؟
اگه مشکل دانلود ندارید توصیه می کنم نسخه dvd لینوکس مینت رو هم امتحان بکنید فکر می کنم اون از اوبونتو جالبتر باشه.
-.-_._-.-_._-.-
Last edited by MrGee; 23-02-2012 at 21:39. دليل: تکراری
بازم سلام
من برام جای تعجیب داره (این کی بورد لعنتی هم که درست اعلان ها رو نمیزنه !!!) ینی این اوبونتو یه دانلود منیجر مثل بچه آدم نداره.؟
دوستان بغیر از اینایی که معرفی کردید ... جیزه دیگه یی هم هست.؟
شما دقیقا دنبال چی هستی؟
میخوای راحت دانلود کنی یا دنبال برنامه ترمینالی هستی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)