تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 1137 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تحلیلی فار را گرفتم بیشتر جنبش اموزشه و تستاشم واسه تمرین زیاد نیست ولی اموزشش توپه

به مام همینو گفت
    اما گفت OTN تست واسه بیگی که سه سال پیش چاپ میشد بگیرید میگفت خوشخوان سطحش بالاس زیادی
    و خیلی سبز هم میگه بعضی از سوالاش سخته ولی باز از خوشخوان به مراتب کمتر داره
    از رمزینه هم خبری ندارم اگه میشه بچه های دیگم نظر بدن من نظر معلممون گفتم

میشه اسم استاداتون و اسم مدرسه یا آموزشگاهتون رو بگید؟ آخه فکر میکنم استاداتون همون استادای ما باشن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فار دوتا کتاب تحلیلی داره یکی آموزش و دیگری آزمون که سواله! من آزمون ها رو میگم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من اموزش رو میگم مگه تحلیلیش ازمونم داره؟
    میشه اسم استاداتون و اسم مدرسه یا آموزشگاهتون رو بگید؟ آخه فکر میکنم استاداتون همون استادای ما باشن!!!
    اسم استادمون کرده
    یکیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اموزش رو میگم مگه تحلیلیش ازمونم داره؟

اسم استادمون کرده
    یکیه؟

نه! واسه ما آقای انصاریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتما با هم دوستن
    رفتم این ارایه ادبی مصورم گرفتمخودشون سیمی کردن
    خوبه ولی به تاریخ ادبیاتش نمیرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

می خواستم بپرسم بهترین سایت خرید پستی کتاب تو سایت های موجود چیه ؟ لطفا اگه تجربه خرید از اونا رو دارید بگید .

مثلا کدومشون کتابای چاپ جدید رو میفرستن یا زودتر میفرستن یا سالم بودن کتاب رو تضمین می کنن ؟

یا راستی یه سوال : بعضیا می گن پدرام بوک ولی رفتم نگاه کردم تو جزئیات کتاباشون همه ی کتابا چاپشون قدیمی . حالا اگه سفارش بدم چاپ جدید رو میفرستن ؟ خواهشا جواب بدید

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یا راستی یه سوال : بعضیا می گن پدرام بوک ولی رفتم نگاه کردم تو جزئیات کتاباشون همه ی کتابا چاپشون قدیمی . حالا اگه سفارش بدم چاپ جدید رو میفرستن ؟ خواهشا جواب بدید
    قبل از ارسال ازشون بپرسین بهتون میگن چاپ چه سالی هست ! ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حتما با هم دوستن
    رفتم این ارایه ادبی مصورم گرفتمخودشون سیمی کردن
    خوبه ولی به تاریخ ادبیاتش نمیرسه
    آره دیدم کتابو. منم میخواستم بخرم اگه خوب نیست نخرم!؟؟؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    تست حسابان چی گرفتین؟
    من آموزش رو از مبتکران-عباس امیدوار میخونم ولی تست نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی کنکوری های سال 90:
    راستش یک نگاه گذری به این صفحه داشتم و دیدم که اکثر دوستان در مورد انتخاب و خرید کتاب حسابی گیج شدن.گفتم پستی بدم و تجربیات خودم رو در اختیار دوستان قرار بدهم شاید مشکل خیلی هاتون رفع بشه.
    خوب از عمومی ها شروع می کنیم.
    ادبیات:
    راستش درس ادبیات بر خلاف نظر بسیاری از دوستان درسی بسیار مشکل و سنگین است به طوری که در چند سال اخیر کسی ادبیات رو 100 نزده!!!!!!!!!!!!
    برای نتیجه گیری در درس ادبیات باید حوصله به خرج بدهید و نباید زود خسته بشوید.ادبیات رو مستمر بخوانید تا خسته نشوید.
    به لطف خدا کتاب های خیلی خوبی در مورد درس ادبیات توی بازار وجود داره از جمله:
    مدرسه ی کنکور کلک معلم:(برای اموزش متون کتاب)
    این مجموعه واقعآ بی نظیره خیلی خوب و روان تمام کتاب رو توضیح داده و تجزیه و تحلیل کرده و در اخر هر درس تست های چند سال اخیر کنکور های ازمایشی و ازاد و سراسری را جمع اوری کرده که خوبه اما کافی نیست.رقیب این مجموعه کتاب سبز گاج هستش که باید گفت هر دو مجموعه تقریبآ در یک سطح هستند.حالا این بستگی به خودتون داره کدام رو تهیه کنید.
    ادبیات خیلی سبز:(برای تست)
    این مجموعه ی سه جلدی حاصل دست اورد یک معلم خوش ذوق است که با داشتن انبوهی از تست های ادبی شما را از داشتن هر کتاب تست دیگری بی نیاز می کند در ضمن اموزش ارایه های ادبی و نکات کلیدی درس ها را هم به این کتاب اضافه کنید.
    تناسب مفهومی و قرابت معنایی انتشارات دریافت:(برای اموزش قرابت معنایی)
    قطعآ مهم ترین و مشکل ترین تست های ادبیات تست های مربوط به قرابت معنایی هستند که حدود 40 در صد از سوالات کنکور سراسری را شامل می شوند.این کتاب شاهکار دکتر سبطی است که تا نخوانیدش جادوی این کتاب را لمس نخواهید کرد.این کتاب بر خلاف دیگر کتاب های موجود به شما یاد می دهد بدون حفظ کردن بیت ها بتوانید معنی و مفهوم ان ها را درک کنید.
    زبان فارسی انتشارات دریافت+زبان فارسی انتشارات همگامان:(برای اموزش زبان فارسی)
    این که برای زبان فارسی چرا دو کتاب رو معرفی کردم حتمآ دلیل داشتم دیگه!!!در مورد زبان فارسی باید بگویم که با این که تنها 4 یا 5 تست رو در کنکور سراسری شامل می شود اما مبحثی بسیار گسترده است که باید خیلی حرفه ای خوانده شود.در مورد دو کتاب بالا باید گفت بهتره از این دو کتاب به عنوان مکمل هم استفاده کنید.هر دوی این کتاب ها جزو برترین کتاب های اموزش زبان فارسی کنکور هستند که با خواندنشون می توانید شاخ زبان فارسی رو بشکنید.
    املا و لغت در ازمون سراسری انتشارات دریافت:(برای اموزش املا)
    برای زدن تست های خفن املا این کتاب را که با شیوه ی نوین اموزشی شما را سلطان املا می کند پیشنهاد می کنم(الان توی دلت میگی که این بابا همش از انتشارات دریافت کتاب معرفی کرده.می دونی چرا؟؟اخه کتاب های ادبیاتش خیلی خفنه)

دینی:
    برای زدن تست های معارف شما به سه چیز نیاز دارید:
    1.تسلط بر معنی ایات
    2.تسلط بر مفهوم و پیام ایات
    3.تسلط بر متن درس
    با توجه به این که از سال 86 به بعد تست های درس معارف به سمت مفهومی شدن با تاکید بیشتر بر روی ایات پیش می رود داشتن یک کتاب اموزش و تست خوب به شدت احساس می شود اما اصلآ لازم نیست نگران باشی با خواندن کتاب معارف همگامان می توانی خودتو در مقابل تست های سنگین معارف واکسینه کنی.علیرضا دلشاد توی این کتاب حسابی سنگ تموم گذاشته و یک کتاب بی نظیر با اموزش روان و مفهومی با انبوهی از تست های پدر و مادر دار براتون اماده کرده.راستی اصلآ سراغ گاج سفید و کتاب سبز و...... نروید که وقتتون رو تلف کردید.

زبان:
    از یکی می پرسی میگه گاج سفید خوبه از یکی دیگه که پرسی میگه گاما خوبه از یکی دیگه می پرسی میگه کتاب خیلی سبز خوبه و یکی دیگه هم میگه مبتکران.راستش مولفان خیلی خوبی در این زمینه وجود داره اما یکی از بقیه معروف تره و حسابی کارش درسته.اونم کسی نیست جز دکتر شهاب اناری معروف ترین دبیر زبان کنکور در کشور.برای تسط بر روی گرامر و ریدینگ کتاب های دکتر شهاب اناری از انتشارات مبتکران رو تهیه کنید.باور کنید کتاب های دکتر اناری معجزه می کنه به خصوص کتاب درک مطلب به زبان ساده ایشون که به تازگی از تنور اومده بیرون.راستی برای لغات هم فقط و فقط کتاب 3 در 1 انتشارات خیلی سبز رو تهیه کنید چون خیلی کامله.

عربی:
    تقریبآ از هر کسی که بپرسید به شما کتاب ایاد فیلی از انتشارات مبتکران رو معرفی می کنه این کتاب بسیار کامل و روان است اما یک مشکل بسیار بزرگ دارد و ان هم حجیم بودن این کتاب است که ممکن است شما را نسبت به ان دلسرد کند.انتشارات همگامان این مشکل را حل کرده و یک کتاب کامل و بسیار روان با حجم قابل قبول برای شما منتشر کرده که با تسلط بر روی این کتاب می توانید روی 80 در صد به بالا حساب باز کنید البته دفترچه ی لغاتش رو هم یادتون نره در کنارش تهیه کنید.البته عربی انتشارات مهر و ماه هم کتاب بسیار خوبی است اما باید ببینید می توانید با سبکش کنار بیایید یا نه.اصلآ سمت گاج و فوت وفن و.....نروید.

ادامه دارد.............
    دوست عزیز با تشکر از لیست بسیار خوبی که در درسهای عمومی نوشتید.
    میشه یه لیست خوب واسه درسهای اختصاصی تجربی هم بنویسید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •