تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 940 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کلا خیلی مسخره شده، گاهی کرنر مزنن، میخوای ضربه سر بزنی، یهو تکل میره!!!

تو نسخه های قبلی تا کرنر مزد، ما ضربه سر رو میزدیم، دیگه صبر نمیکردیم توپ بیاد رو سرمون!

وسط زمین هم که مشخص نیست شانسی میشه ضربه سر زد یا بسته و چیزهای دیگه داره

بستگی به Header و Jump و Agility و Agressiton

من بازیکن ساختم

همه این چهار تارو گذاشتم 97

همیشه کرنر گل میشه!

ضربه ایستگاهی هم همیشه زمینی و در جهتی که دروازبان ایستاده(دیوار نیست) میزنم که اگه شوت محکم باشه و دروازه بان ضعیف گل میشه!
    و اگه نه حداقل کرنر میگیرم
    Last edited by Viren; 05-12-2008 at 06:07.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه دقت کنی به بدن هیچ بازیکنی ساییده نشده فقط به نوک انگشتان دروازه بان آروم ساییده شد و رفت تو گل شاید به خاطر همین باشه که گل به اسم من ثبت نشد.

در مورد ضربات آزاد:

از فاصله 18 تا 24 متر:گوشه پایین سمت مخالف دروازه بان رو هدف بگیر بعد تا نصف قدرت شوت رو پر کن و بلافاصله قبل از اینکه بخواد شوت کنه دکمه پاس یا ضربدر رو نگه دار.(از این فاصله خیلی راحت میشه گل زد)

از فاصله 25 تا 35 متر: گوشه بالا سمت مخالف دروازه بان رو هدف بگیر و مثل توضیحات بالا قدرت شوت را کمی بیشتر از نصف پر کن بعد دکمه پاس عمقی یا مثلث رو نگه دار.(از این فاصله ضربه زدن خیلی سخته من تا حالا 1 2 تا بیشتر گل نکردم.)
    ممنون همه جا رو فهمیدم غیر از هدف گرفتن گوشه بالا یا پایین من چپ راست رو باجهت نشونه میتونم بگیرم ولی بالا پایین کردن چه طوریه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببینم این Strength Block چجوری زیاد میشه؟!

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا من می خوام استقلال درست کنم face standard رو از کجا بگیرم که scane کنم

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض کاملترین پچ از gamingaccess

پیشنهاد میکنم این پچ رو دانلود کنید

بازی رو جداب تر میکنه ، من از ورژن 1 استفاده میکردم خیلی خوب بود این هم کاملترش کرده

Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version

file size : 178.55 Mb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

We have decided to release the GamingAccess Community Patch Version 2.0 Full Version!!! It includes all updates released.

How to install this patch
    ------------------------

1. Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
    2. Go to gakserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"

3. Select like this

GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
    SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe

4. Start the game from your desktop icon GAC Patch 2009

If you have installed previous versions of this patch uninstall them or just delete folder gakserver from your PES 2009 main folder before you install this version.

Higher Abilities

*) In the folder Gamingaccess Patch/ of your PES 2009 you will find an option file with higher abbilities for players. If you prefer this option file instead of the patch one just copy the file PES2009_EDIT01_Higher_Abilities.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch/ folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.

Troubleshooting

*) The installer should have done the work for you but if the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.

*)Some users frequently reports that the game hangs up when they use Kit Server. This usually happens when you start the game in Full Screen mode. So if you have that problem start the game in windowed mode and then press alt+enter to go to full screen mode and you will have no problems.

*)Remember that this patch has its own settings different from PES 2009 default ones. To change the settings for this patch start the file gcp_settings.exe from your PES 2009 main folder and change the settings.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

شماره تیم آرسنال و اینکه توی کدوم پوشه img قرار داره رو بگین و همه تیم ها رو یکی گفته بود توی cv06 هست نمیدونم شماره چنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون همه جا رو فهمیدم غیر از هدف گرفتن گوشه بالا یا پایین من چپ راست رو باجهت نشونه میتونم بگیرم ولی بالا پایین کردن چه طوریه؟
    با دسته بازی میکنی یا با کیبورد؟

من خودم با کیبورد بازی میکنم منظورم از گوشه پاپین یا بالا اینه که روی کیبورد مثلا جهت پایین و چپ رو باهم نگه داری و روی دسته هم به همین شکل هستش در کل اینکه دو جهت رو با هم نگه داری.گرفتی؟

این روشی هم که گفتم کار سازه و اگر کسی میگه نمیشه میتونم save هامو براتون بذارم.
    Last edited by M@STER; 05-12-2008 at 15:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من هم پیشنهاد میکنم این پچ BURGUM رو حتما دانلود کنید

قبل از اینکه google_boy07 عزیز بزاره توی تاپیک دانلودش کرده بودم و میخواستم بزارم اینجا که دیگه دوستان زحمتش رو کشیدند

واقعا کاملترین پچی بوده که تا حالا برای 2009 درست شده

من همه پچ ها رو دانلود کردم ولی این خیلی کامله

تمام لباس و اسم تیم های ملی و باشگاهی

همه بازیکنها و تیم های کلاسیک و قفل ها آزاد شده

من که خیلی حال کردم چون حاصل کار و زحمت چند نفر هستش

البته بعضی تیم ها مثل بایرن هنوز کامل کامل نشده (ولی لباسش درست شده) که اون هم گفتن به زودی استادش میکنند

-----------------------------------------

منظورت رو نفهمیدم ، خوب این کلید هایی که عکسش رو گذاشتی همه کاری میشه باهاش کرد

استراتژیک ها و تاکتیک ها توی formation باید تنظیم کنی ، مثلا براش تعریف میکنی وقتی L1+x رو بزنی تاکتیک تیم بره برای دفاع فشرده یا لایه به لایه یا سوئیپر تعریف کنی یا آفساید گیری یا .............. هر چی که فکرشو کنی

سلام
    خب دوست من لينكشو بزاريد تا ما هم بتونيم استفاده كنيم.
    ممنون

در ضمن من يك چيت كد مي خوام براي legend كه بره بالا همه چيزاش ، امتيازاش ...
    ممنون

چه تاپيك خوبيه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

كسي چيت كد واسه لگند نداشت !! چطوري ميشه برد بالا امتيازا رو ...
    من الان 2 سالمه و تو تيم ساندرلند توپ مي زنم ... اصلا حال نميده . پيشنهادي هم ندارم ... فيكس شدم اما بازيكنا اوشكولن ..
    پاس نمي دم نامردا ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاملترین پچ از gamingaccess
    اینو بدون کیت سرور نصب میشه کرد اگه نه طریقه نصبشو به من بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •