سلام
من یک لب تاپ می خواهم با مشخصات زیر حداقل:
graphic:128
dvd_rom
windows xp or vista
ram:1 gb
cpu:1
این مشخصات تقریبی بود حالا بالا پایین بشه اشکال نداره فقط قسطی باشه و فقطم در تهران.
سلام
dvd_rom
windows xp or vista
این مشخصات تقریبی بود حالا بالا پایین بشه اشکال نداره فقط قسطی باشه و فقطم در تهران.
دوست عزیز مدل های Acer معمولا برای افرادی توصیه میشن که کار برنامه نویسی و مالتی مدیا در حد پخش دی وی دی و موزیک و این جور چیزا باشه و اصلا قابل مقایسه با دل و اچ پی و سونی نیست . ولی Acer یه سری مخصوص و انحصاری با فراری میسازه که میشه به اون اعتماد کرد اما بقیش رو من نمیپسندم .
عمر مفید کامپیوتر ( چه لپ تاپ و چه پی سی ) حدودا 1 سال هست و این معنیش اینه که بعد از یک سال معمولا عیب و ایرادای کوچیک پیدا میشن ولی عمر متوسط بین 2-3 سال هست و شما اگه بهترین دستگاه حال حاضر رو بخری نهایتا 30 ماه میتونه جواب نیازت رو بده و بعد از اون باید دستگاهت رو عوض کنی ...
سلام
1. لپ تاپ های دل پارتیشن بندی میشن .
2. لپ تاپ های دل از برند های دیگه مثل سونی و hp ( البته به غیر از سری dv5 ) و ... بیشتر داغ میکنن ولی نه ائن طوری مه بخواد خیلی محسوس باشه و اذیت بکنه .
3. من نه به تازگی و نه قدیم لپ تاپ dell xps m1530 نخریدم
لپ تاپ من الان dell xps m 1330 هست که شهریور ماه خریدم .
با 1.600.000 لپ تاپی با گرافیک GEFORCE 8800 GT موجود نیست .
نظرتون در مورد سری جدید لپ تاپ های اچ پی چیه؟
نظرتون در مورد مدل HP Pavilion dv5-1135 به قیمت 1370 با گارانتی اچ پی ارزشش رو داره؟
سلام
dvd_rom
windows xp or vista
من سيستمم رو 7 سال پيش گرفتم و تقريبا روزي 8 ساعت مداوم روشنه و هنوز هيچ ايراد سخفت افزاري پيدا نكرده البته حرف شما درسته اما در مورد سيستم هاي كه قطعاتشون چينيه و كيفيت نداره
عمر مفید کامپیوتر ( چه لپ تاپ و چه پی سی ) حدودا 1 سال هست و این معنیش اینه که بعد از یک سال معمولا عیب و ایرادای کوچیک پیدا میشن ولی عمر متوسط بین 2-3 سال هست و شما اگه بهترین دستگاه حال حاضر رو بخری نهایتا 30 ماه میتونه جواب نیازت رو بده و بعد از اون باید دستگاهت رو عوض کنی ...
سلام
انتخاب عالی هست سیستم بسیار قوی و زیبایی هست ولی اگه ظاهر واسط مهم نیست میتونی یکم کانفیگ بالاتری هم بگیری مثل وسترو 1510 .
سلام
1. معلومه که کار میکنه ولی سرعت ها قابل مقایسه نیست - کیفیت ها هم همینطور . مگه موبایل های نوکیا نیستن که مال 10 سال پیش هستن و کار میکنن ولی جز تماس بر قرار کردن هیچ فایده ای ندارن دیگه مهم کاربرد شماست .
2. کی گفته هر چیزی که چین میزنه بد هست و بی کیفیت ؟ الان تمام لپ تاپ های دنیا چینی هستن . سونی ها بد هستن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)