تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 905 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام .
    اول مطمئن بشین که لنتهای دو طرف به یک اندازه سابیده میشه و اختلاف ضخامنشون از سه چهار میلیمتر بیشتر نباشه .
    اگر اختلافشون زیاده پس سیلندر اون طرفی که کم سابیده شده مشکل داره .
    دور سیلندرها رو با مسواک تمیز کنین و اگر لاستیکهای خاکگیرشون خرابه باید تعویض بشه .
    بعدش اگر لنتها خیلی نازک شده ( کمتر از سه میلیمتر ) تعویضشون کنین
    بعدش مخرن روغن ترمز اگر کم داره , روغن کافی اضافه کنین .
    اگر باز هم مشکل حل نشد باید سمت شاگرد هواگیری بشه .
    با سپاس فراوان ازشما لنت سمت شاگرد کم ساییده شده بود ودیسک چرخ سمت شاگرد گود شده بد ولنت رو هم خراب کرده بود دیسک ولنت هردوطرف و روغن ترمز رو عوض کردم با هواگیری الان ترمزم همزمان میگیره ولی خیلی ضعیف شده تست کردم اصلا ماشین کله نمیزنه وخط ترمز ندارم در ضمن هردو طرف لنتهام لقی داشت واشر پشت لنت گذاشتم.اگه راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید ممنون.

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

با سپاس فراوان ازشما لنت سمت شاگرد کم ساییده شده بود ودیسک چرخ سمت شاگرد گود شده بد ولنت رو هم خراب کرده بود دیسک ولنت هردوطرف و روغن ترمز رو عوض کردم با هواگیری الان ترمزم همزمان میگیره ولی خیلی ضعیف شده تست کردم اصلا ماشین کله نمیزنه وخط ترمز ندارم در ضمن هردو طرف لنتهام لقی داشت واشر پشت لنت گذاشتم.اگه راه دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید ممنون.
    دوسته خوبم اگه مدتی هست که استفاده میکنین که هیچی
    ولی اگه بلافاصله انتظار دارین که ترمز گیری بهبود پیدا کنه باید یه خورده صبر داشته باشین که دیسک چرخ با لنت ها مچ بشن
    ضمن اینکه جنسه لنت خیلی خیلی مهم هست
    از چه برندی استفاده میکنین؟!

3. 2 کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .حرف ایشون NiloofaR درست هست .یا به علت نو بودن لنتها و دیسکها درست ترمز نمیگیره و ظرف چند روز درست میشه با ساییده شدن لنتها و دیسکها و درست نشستنِ لنتها روی دیسکها . یا اینکه لوله ها هوا داره خصوصاً اگر پدال پائین میگیره . توی این دو سه روز خیلی با احتیاط برونید تا مجبور نشین ترمز ناگهانی بزنین . اگر کم کم ماشین شروع کرد به کشیدن به چپ یا راست پس لوله ی اون سمتی که درست ترمز نمیگیره هوا داره

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بعضی اوقات از چرخ جلو با چرخیدن ماشین صدا میاد ( چرخ سمت راننده )
    به نظرتون چی میتونه باشه ؟
    مثله اینه که یه چیز میخوره زمین
    شاید سنگی تو لاستیک باشه و موقع چرخش بخوره زمین ولی اگه از این نباشه از چی میتونه باشه
    همیشگی نیست این صدا بعضی اوقات صدا میده
    405

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان بعضی اوقات از چرخ جلو با چرخیدن ماشین صدا میاد ( چرخ سمت راننده )
    به نظرتون چی میتونه باشه ؟
    مثله اینه که یه چیز میخوره زمین
    شاید سنگی تو لاستیک باشه و موقع چرخش بخوره زمین ولی اگه از این نباشه از چی میتونه باشه
    همیشگی نیست این صدا بعضی اوقات صدا میده
    405
    با چرخیدن ماشین منظورت چیه؟ یعنی زمانیکه به سمت راست یا چپ میپیچی؟

صدای تق تق میده آیا؟

میتونه مشکل از سرپلوس چرخت باشه. نگته کن ببین گردگیرش سالم هست یا نه .... ببین گریس بیرون زده یا نه .

بازدید جلوبندی و تست بلبرینگ چرخ هم فراموش نشود

8. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام .حرف ایشون NiloofaR درست هست .یا به علت نو بودن لنتها و دیسکها درست ترمز نمیگیره و ظرف چند روز درست میشه با ساییده شدن لنتها و دیسکها و درست نشستنِ لنتها روی دیسکها . یا اینکه لوله ها هوا داره خصوصاً اگر پدال پائین میگیره . توی این دو سه روز خیلی با احتیاط برونید تا مجبور نشین ترمز ناگهانی بزنین . اگر کم کم ماشین شروع کرد به کشیدن به چپ یا راست پس لوله ی اون سمتی که درست ترمز نمیگیره هوا داره
    باتشکر از شمادوستان عزیز.لنت پارس انداختم و هر چهار چرخ رو هواگیری کردم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست در ضمن پدال ترمز دنبه ای و نرمه مگه نباید کمی سفت باشه یا من اشتباه میکنم ممنون میشم جواب این سوالم رو هم بدین.

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

باتشکر از شمادوستان عزیز.لنت پارس انداختم و هر چهار چرخ رو هواگیری کردم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست در ضمن پدال ترمز دنبه ای و نرمه مگه نباید کمی سفت باشه یا من اشتباه میکنم ممنون میشم جواب این سوالم رو هم بدین.
    تا جایی که من اطلاع دارم هرچی پدال ترمز نرم تر پایین بره ترمزگیری با کیفیت بهتری انجام میشه
    اگه سفت باشه یخیل وقت ها با کوچیکترین ترمزی باعث سفت قفل کردن چرخ ها میشه
    اگه ماشینتون پراید هست کاش های لنت میگرفتین

11. 2 کاربر از ♥ NiloofaR ♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به همه. من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. چند وقتی آب کم میکرد بردم سرسیلندر رو کامل کامل عوض کردم نو انداختم ولی بازم آب کم میکنه. دیر استارت میخوره و ریپ میزنه. یه نفر محض رضای خدا یه مکانیک ماهر ترجیحا غرب تهران معرفی کنه که سر دربیاره. نزدیک 3 تومن خرج کردم هنوز مشکل داره. به این مکانیکا واقعا نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مشکل از رادیات نیست. مرسی.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به همه. من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. چند وقتی آب کم میکرد بردم سرسیلندر رو کامل کامل عوض کردم نو انداختم ولی بازم آب کم میکنه. دیر استارت میخوره و ریپ میزنه. یه نفر محض رضای خدا یه مکانیک ماهر ترجیحا غرب تهران معرفی کنه که سر دربیاره. نزدیک 3 تومن خرج کردم هنوز مشکل داره. به این مکانیکا واقعا نمیشه اعتماد کرد. ضمنا مشکل از رادیات نیست. مرسی.
    سلام . شما آخرین و گرانترین حل رو اولِ کار انجام دادین .وقتی یک وسیله مشکل فنی داره باید برای عیب یابی از آسانترین و ارزانترینها شروع کنیم تا برسیم به سخت ترینها وگرانترینها . در مورد کم کردن آب باید اگر حرارت طبیعی هست اول درب منبع انبساط و خود منبع انبساط چک بشه سپس شیلنگها و بستهای سیستم خنک کننده ی موتور و سبستم بخاری و محل نصب ترموستات و سپس پولکیها و رادیاتور موتور و رادیاتور بخاری و آخر از همه واشر سرسیلندر و سرسیلندر چک بشه .مقدار آب کم شده کمک زیادی میکنه در یافتن نشتی .اگر هم که چکه یا ریزش آب ببینیم که دیگه مشخصه نشتی از کجا هست .گاهی درب منبع انبساط خرابه و آب تدریجاً بخار میشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-05-2014 at 12:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از دیروز وقتی کولر ماشینمو روشن میکنم بوی سگ مرده توام با با بوی سوختگی میپیچه توی ماشین ، علتش چیه ؟

سرد میکنه اما حس میکنم کمتر از گذشته !

ماشین : ریو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •