بچه ها من نميدونم بايد دنباله چی سرچ کنم ولی من ميخوام بدونم چطوری ميتونم Id خودم رو از ليسته
کسی پاک کنم بدونه اينکه باهاش چت کنم،اصلاً رهی هست
بچه ها من نميدونم بايد دنباله چی سرچ کنم ولی من ميخوام بدونم چطوری ميتونم Id خودم رو از ليسته
کسی پاک کنم بدونه اينکه باهاش چت کنم،اصلاً رهی هست
سلام.
اولی نرم افزار داره که من الان نمیدونم کجاست
ولی اگه میخواین باهاش چن نکنید خیلی راحت از لیست خودتون پاکش کنید و به لیست ایگنوری هاتون اضافه کنید![]()
آقا چه جوری میشه از شر آدم های بی ملاحظه ای که راه به راه میآن و میگن فلانی چرا invis هستی خلاص شد؟؟؟راهی هست که نبینن؟
فکر میکنن خیلی زرنگن....... جنبه هم خوب چیزیه....
ممنون ميشم نرم افزارشو بهم بگيد،من ميخوام اون ID منو تو ليستش نداشته باشه واسم خيلی مهمه
،ميخوام ايد من ديگه تو ليستش نباشه
اره يه نرم افزار داره من دارمش jiigar خواسي بگو تا بزارم
سلام ،
سوال من اینه که آیا راه حلی هست که فردی که Id ما رو داره وقتی می
سلام ،
سوال من اینه که آیا راه حلی هست که فردی که ID من رو داره وقتی می خواهد به من پیغام ( چه آفلاین یا آنلاین بده ) ارسال پیغام رو براش مسدود کنیم البته جوری که خودش متوجه بشه که پیغامش برای من ارسال نمی شه . ( نه اینکه من اونو تو ایگنور لیست مسنجر بیارم که پیغام هاش به من ارسال نشه )
چون من امتحان کردم وقتی id کسی رو تو ایگنور لیست می یاریم وقتی اون برامون پیغام می فرسته پیغام
ارسال می شه ولی من دریافتش نمی کنم . من می خوام که اصلا نتونه ارسال کنه یعنی نگذاره که پیغامش ارسال بشه .
با پوزش از اینکه زیادی توضیح می دم چون نمی دونم چه جوری سوالم رو مطرح کنم طولانی شد
سلام
شما میتونی ID خودتونو با برنامه ی Yahoo Tools از اد لیست طرف پاک کنید.
تو گوگل یه سرچی کنی پیدا میشه.
اقا اينم برنامه اي كه گفته بودم يكي از كاراش ساخت ايدي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: kaboos
در یاهو مسنجر8.1
موقعی که میخوام بازی کنم بازی اجرا نمیشه
چیکار کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)